Autor |
Poruka |
tayllor
Ukupno postova: 180 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Danas sam bio primoran parkirati u onoj "kaljuži" od parkinga dole u rupi i ostao sam blatan do koljena (a išao sam na poslovni dogovor) a sve to skupa sam još morao i platiti-jel nisu naši "stučnjaci " u gradskom poglavarstvu u stanju to riješiti konačno-svake godine ista priča!!!! |
|
|
|
|
|
tonya
Ukupno postova: 2171 Lokacija: Nedođija Spol: Žensko
|
Užas. Grad je cijeli prljav. Fuj. |
|
_________________ Space: The final frontier
These are the voyages of the Starship, Enterprise
Its 5 year mission
To explore strange new worlds
To seek out new life and new civilizations
To boldly go where no man has gone before |
|
|
|
Uma
Ukupno postova: 4727 Spol: Žensko
|
|
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
|
|
|
Poppy
Ukupno postova: 2988 Lokacija: u snovima Spol: Žensko
|
jes vala grozota čak i meni koja ne nosim štiklice. |
|
|
|
|
|
allein
Ukupno postova: 1542 Lokacija: offline Spol: Muško
|
Strašno je to što imaš par metara dalje asfaltirani parking u esseker centru. Zamisli. Što su pametni ljudi smislili. Parking - a ne moraš gacat po blatu. |
|
_________________ The voices are back. Excellent. |
|
|
|
morgan
Ukupno postova: 3964 Lokacija: gone to North Pole Spol: Nebitno
|
ne sjećam se točno cijele priče al misli mda se htjelo tu graditi etažno parkiralište al je hotel suvlasnik ili vlasnik terena a oni se imaju namjeru proširivat na taj dio te ne dozvoljavaju ikakve investicije.
pretpostavljam da se od tada puno toga izmjenilo i ne razumijem zašto već nešto ne pokrenu na tom mjestu.ili gradite novi parking il se riješite ovog.sramotno je plaćati parking na tom mjestu.zauzvrat dobiješ samo prljavštinu. |
|
_________________ Zašto bi se izlagali mamurluku? Ostanite pijani
Kad čovjek umre, ne zna da je umro, i to je samo teško drugima.
Isto je i kada je čovjek glup. |
|
|
|
MissTake
|
allein je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Strašno je to što imaš par metara dalje asfaltirani parking u esseker centru. Zamisli. Što su pametni ljudi smislili. Parking - a ne moraš gacat po blatu.
|
e da ali u esseker-u ne možeš dobiti karticu za mjesečno parkiranje
tako da ostajem pri svome -za parking ne forumaša |
|
_________________ ► Play ♫♫♫ ılılllıllıı ♫♫♫ ılılllıllıı Pause ll
SVI SMO MI VUCO |
|
|
|
allein
|
Aha, a kakvu karticu možeš dobiti? Možda neku gdje parkiraš i platiš kad dođeš tamo, a ne sljedeći mjesec?
Ili možda karticu pokupiš na ulazu, parkiraš, pa platiš na izlasku? Makar i mjesec dana parkirala?
Ne znam, prvo asfaltirano parkiralište, a onda i neke kartice. Presloženo je to. Blato je zakon. |
|
|
|
|
mia
Ukupno postova: 931 Lokacija: u muvingu Spol: Žensko
|
|
|
|
MissTake
|
allein@stanari okolnih zgrada imaju pravo na parkirališnu karticu koja vrijedi mjesec dana
ali nažalost ne može se birati koju ćeš ulicu nego ti oni s obzirom na lokaciju stana ponude nekoliko opcija pa ti odluči. s time da se ne mogu uzeti 2 ulice. pa sad ako biraš jegerovu ili rupu uzmeš rupu jer je veća šansa za nalazak parkinga makar se valjali u kaljuži
respect |
|
_________________ ► Play ♫♫♫ ılılllıllıı ♫♫♫ ılılllıllıı Pause ll
SVI SMO MI VUCO |
|
|
|
allein
|
mia je napisao/la ( Pogledaj post): ›
allein je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Ne znam, prvo asfaltirano parkiralište, a onda i neke kartice. Presloženo je to. Blato je zakon.
|
|
Whoa, ljepo te opet vidjeti
@miss,
Vezano za taj parking, imam par pitanja, pošto uopće ne znam kako taj sustav funkcionira. Zašto samo mjesečna kartica? Da li možeš onda svaki mjesec birati dal ćeš u Jegerovu ili u rupu? Zašto onda ovih prljavih mjeseci ne birate Jegerovu?
Inače, Elektromodul uopće ne održava svoja parkirališta. Dali oni to također u izvođenje nekoj drugoj firmi. Subletting, takozvani. O tome je bilo govora u Glasu kada je jedan također poslovni čovjek zaprljao nogavice u parkingu kod Zeke. Pa se Elektromodul oprao da brigu o parkingu im radi firma koju su dobili na natječaju. Tako oni nisu ništa krivi. Oni samo ubiru pare. |
|
|
|
|
morgan
Ukupno postova: 3964 Lokacija: gone to North Pole Spol: Nebitno
|
allein je napisao/la: ›
se Elektromodul oprao da brigu o parkingu im radi firma koju su dobili na natječaju. Tako oni nisu ništa krivi. Oni samo ubiru pare.
|
zanimljiva logika...ako unajmiš profesionalnog ubicu nisi ti kriv? |
|
_________________ Zašto bi se izlagali mamurluku? Ostanite pijani
Kad čovjek umre, ne zna da je umro, i to je samo teško drugima.
Isto je i kada je čovjek glup. |
|
|
|
tonya
Ukupno postova: 2171 Lokacija: Nedođija Spol: Žensko
|
morgan je napisao/la: ›
se Elektromodul oprao da brigu o parkingu im radi firma koju su dobili na natječaju. Tako oni nisu ništa krivi. Oni samo ubiru pare.
|
zanimljiva logika...ako unajmiš profesionalnog ubicu nisi ti kriv?
|
Tako je. Ubojica se može pokajati i odustati, a sam je kriv ako ipak odluči učiniti ubojstvo. Čin unajmljivanja ubojice zapravo je vapaj za pomoći, a ubojica bi trebao djelovati kao savjest koja će očajnika vratiti na pravi put. |
|
_________________ Space: The final frontier
These are the voyages of the Starship, Enterprise
Its 5 year mission
To explore strange new worlds
To seek out new life and new civilizations
To boldly go where no man has gone before |
|
|
|
allein
|
morgan je napisao/la ( Pogledaj post): ›
|
zanimljiva logika...ako unajmiš profesionalnog ubicu nisi ti kriv?
|
Izgleda da je zakonski to moguće - naravno, mislim na slučaj Elektromodula, ne za unajmljivanje ubojice ,)
Kolko je to moralno ili odgovorno, to je drugi par opanaka. |
|
|
|
|
|
|