Autor |
Poruka |
Poppy
Ukupno postova: 2988 Lokacija: u snovima Spol: Žensko
|
Ajd ljudi preporučite mi koju dobru knjigu, i ak vam nije teško par riječi o njoj. Hvala. |
|
|
|
|
|
aethur
Ukupno postova: 2861 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Biblija. Ima tu svega. |
|
|
Poppy
|
Evo ja ću prva:
Marguerite Duras - Ljubavnik
dirljiva ljubavna priča bez imalo patetike prožeta slikama koje se usjecaju u pamćenje. |
|
|
|
|
|
Uma
Ukupno postova: 4727 Spol: Žensko
|
|
|
|
Poppy
|
Uma je napisao/la: ›
Vještica iz Portobella - Paulo Coelho
Odlična knjiga, neznam jesi nekad čitala Coehla, ova knjiga je uglavnom o mladoj ženi koju je Crkva izopćila, pročitaj, mislim da nečeš požaliti! Puna je skrivenih poruka, baš njegov stil.
|
E Coehlo... čitala prvo Alkemičara i to mi se dopalo. kasnije sam uzela neku drugu i ne samo da mi se nije svidjela nego me totalno raspizdila koliko je bila plitka. Pravo razočaranje... Možda mu kvaliteta varira, amožda je to i stvra ukusa...
U svakom slučaju hvala puno na preporuci! |
|
|
|
|
|
tonya
Ukupno postova: 2171 Lokacija: Nedođija Spol: Žensko
|
Mi djeca s kolodvora Zoo.
Predivna ljubavna saga protkana šarenilom boja, mirisa i okusa. Radnja se vrti oko međuljudskih odnosa sa strastvenim zapletom i neočekivanim obratom. Prikladna za svaki uzrast. |
|
_________________ Space: The final frontier
These are the voyages of the Starship, Enterprise
Its 5 year mission
To explore strange new worlds
To seek out new life and new civilizations
To boldly go where no man has gone before |
|
|
|
MF
Ukupno postova: 120 Spol: Žensko
|
Ako ti se čita nešto napeto tipa triler/horor preporučam Žestinu od Dean Koontz-a.
Jako dobra . . . |
|
|
|
|
|
allein
Ukupno postova: 1542 Lokacija: offline Spol: Muško
|
Eo, u skladu sa zadanom temom "Curice preporučuju" - Dan Brown: Da Vincijev Kod. Ili Sjećanja jedne gejše. Ili Orhan Pamuk, Zovem se crvena.
Ako oćeš stvarnu neku knjigu pročitati - Joyce - Uliks. Ili bilo šta od Miljenka Jergovića. |
|
_________________ The voices are back. Excellent. |
|
|
|
Poppy
|
allein je napisao/la: ›
Ako oćeš stvarnu neku knjigu pročitati
|
da . stvarno ću pročitat knjigu!
Miljenka sam dosta čitala, a sad sam baš raspoložena za neki roman, onak da ne mogu stat s čitanjem!
Eto kad smo kod domaćih pisaca, ja obožavam Julijanu Matanović, i kao pisca i kao osobu. |
|
|
|
|
|
euchrid
Ukupno postova: 511 Spol: Muško
|
malo mračnije teme... ako voliš...
Djevojčica koja je previše voljela šibice - Gaetan Soucy - "...roman koji donosi tugi i obećanja, na granici je radosti i straha, a djetinjstvo je samo stravičan pogled na svijet..."
I magarica ugleda anđela - Nick Cave - "Autor tka svoj okrutni, groteskni svijet pričajući nam priču o novovjekome, pervertiranome Jobu, varirajući poznatu temu o ljudskoj "bačenosti" u bijedni svijet siromaštva."
i malo sprdnje...
Sahib: impresije iz depresije - Nenad Veličković |
|
_________________ __________________________________
Stojim uz to što sam jučer rekao. Ne znam doduše što sam rekao, no znam, što mislim, a mislim točno ono što sam rekao! |
|
|
|
sexyback Ukupno postova: 475 Spol: Žensko
|
tonya je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Predivna ljubavna saga protkana šarenilom boja, mirisa i okusa. Radnja se vrti oko međuljudskih odnosa sa strastvenim zapletom i neočekivanim obratom. Prikladna za svaki uzrast.
|
Joooj,ta knjiga je odredila moj apsolutno negativni stav prema drogi prije 30-ak godina.
Dobila ju za rođendan kao malo dijete, čitala ju godinama ponovo i- još uvijek joj se divim!
Christianne F. i Detlef - i prava ljubav!!!
Sad si me baš dirnula,odmah ju idem ponovo čitati, hvala tonya!! |
|
|
|
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
|
|
|
heart3
Ukupno postova: 2381 Lokacija: to se i ja pitam... Spol: Žensko
|
tonya je napisao/la: ›
Predivna ljubavna saga protkana šarenilom boja, mirisa i okusa. Radnja se vrti oko međuljudskih odnosa sa strastvenim zapletom i neočekivanim obratom. Prikladna za svaki uzrast.
|
Knjiga je odlična...jedno ljeto sam je pročitala 5-6 puta zaredom...obavezno pročitajte... |
|
_________________ ...Da te bar mogu probuditi
Kavu ti skuhati
U krevet donijeti
Pa te poljubiti
Al' toga nema i ne postoji...
http://www.last.fm/user/enyojthesilence |
|
|
|
spretni
Ukupno postova: 3 Lokacija: bachka palanka srb Spol: Muško
|
berkut 45god dogadjaj koji se odigrao unutar bunkera u berlinu nije bio bas onakav kakvog ga je istorija predstavila...
vladari iz senke_dejan lucic teorija zavjere na ovim prostorima, masoni, iluminati,opus dei,iz pera nekadasnjeg drugog operativca srpske sdb... |
|
_________________ o avionu! donesi cokolade da se djeca slade...i pliz malo osiromasenog uranija! |
|
|
|
morgan
Ukupno postova: 3964 Lokacija: gone to North Pole Spol: Nebitno
|
meni gode južnoamerički pisci od Maria Vargas llose do Isabel Allende.Njeen knjige su tak oumirujuće i opuštajuće a sa druge strane napete i zanimljive.Jako dobar stil pisanja.Naslovi - Eva Luna, Kuća Duhova, Afrodita... |
|
_________________ Zašto bi se izlagali mamurluku? Ostanite pijani
Kad čovjek umre, ne zna da je umro, i to je samo teško drugima.
Isto je i kada je čovjek glup. |
|
|
|
|
|