Autor |
Poruka |
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
|
|
|
baranjac22
Ukupno postova: 64 Lokacija: osijek Spol: Muško
|
MissTake je napisao/la: ›
molim ljude da prestanu dosađivati pitanjem zašto sam u 22h na netu i kao zašto ne idem van!!!!!
1. izlazim tek u 00h
2. slušam mjuzu preko kompa
3. imam flate pa surfam
|
kada se sex-aš??? |
|
|
|
|
|
pumpkin
Ukupno postova: 978 Lokacija: od ćoška na pol puta Spol: Žensko
|
|
|
_________________ Always remember you're unique, just like everyone else. |
|
|
|
nake_rado
Ukupno postova: 5684 Lokacija: mala soba 3 sa 3 Spol: Muško
|
jebem ti izlaske i sve vezano uz to aaaaaaaaaaaaaaaaaa
i da nezaboravim slučajno, školu |
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
jebem im mater onu lopovsku prevarantsku po pol znate već čega, uf alaj sam ljut, ljut sam, ma ljut sam jako!!!!!!!!!!!!!!!!!
i tako ja lijepo danas idem kupit sebi lače, levisice, 512 bootcut, ma ko po meni šivane, i lijepo vidim ja na izlogu plakat %, rasprodaja, sve džabe, nosite sve, 2 drveta su srušili da bi bio toliki, i uđem sa dragom unutriman i kažem dobar dan dobri ljudi, kaže meni teta dobar dan, reko imate li 512 denim plava boja a može i ona "sweet green", kaže teta ima obje reko super, reko a pošto su vam, pa sitnica 600kn, , reko pa jer nije sniženje, pa je ali ne na sve, PA ŠTA KOJU PIČKU MATERINU NA PLAKAT NE NAPIŠETE ONDA SNIŽENJE JE NA 2 ARTIKLA JEBEMLIVAM KRSNU SLAVU DA VAM JEBEM GORIĆETE U OGNJU PAKLA DABOGDA VAM GROMOVI KUĆE POKRIVALI A DECA VAM U RIKVERC HODALA NABIJEM VAS NAKURAC SVE ODREDA
600kn, 600 puta im jebem majku, tak sam zadnji put isto prošo, 640 kn za levisice one se raspale za 5 mjeseci načisto, ili za one krasne dizelice koje sam iz zagreba čeko da dođu, 860 kn nosio sam ih 4 mjeseca dok se nisu raspale, mater im jebem svima
al kupiću ja ove levisice makar mi to bilo zadnje što ću učiniti u životu
eo sad mi je malo lakše |
|
|
|
|
|
Poppy
Ukupno postova: 2988 Lokacija: u snovima Spol: Žensko
|
daj Monetume broj žiro računa da ti upatimo koju kunu nakon ove dirljive ispovjesti.
DAJMO MU DA KUPI LEVISICE
|
|
|
|
|
|
Monstrum
|
Poppy je napisao/la ( Pogledaj post): ›
daj Monetume broj žiro računa da ti upatimo koju kunu nakon ove dirljive ispovjesti.
DAJMO MU DA KUPI LEVISICE
|
ma nije u tome bit, imam ja za njih, imam i onu člansku karticu pa imam 15% popusta tak da me izađu 500kn, al jebe me bezobrazluk, ako piše na izlogu sniženje pa zna se da je sniženo, ne jebote snizili su 2 artikla al su na izlog zaljepili plakat 3X3 metra, i cijena, daj jebote, aj da su iz amerike pa da ih dovoze amo, šiju ih u varteksu i naljepe onu trakicu i cijenu od 600kn, pa 600 puta im jebem mater lopovsku, banda lopovska, uf al sam ljut |
|
|
|
|
|
Poppy
|
Ja sam jednom kupola Dizel hlače za 1400 kuna. (ne znam šta mi bi) Pravac iz trgovine do krojača ih skratit. Naravno previše. Nikad ih nisam nosila. E to je već jedna tužna priča... |
|
|
|
|
|
Monstrum
|
Poppy je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Ja sam jednom kupola Dizel hlače za 1400 kuna. (ne znam šta mi bi) Pravac iz trgovine do krojača ih skratit. Naravno previše. Nikad ih nisam nosila. E to je već jedna tužna priča...
|
dizel je najveće smeće koje postoji, preskupo i pre pre pre sve, jedino što bi si kupio više od dizela su sunčike a i za njih bi dobro razmislio, gomila demona nabijem ih, kažem ti ja sam jebene cipele kupio u dizelu raspale se načisto za 4-5 mjeseci i onda sam ih stavio u kutiju i odnjeo tamo na uviđaj isto sa spikom dobar dan dobar dan evo pogledajte šta prodajete čisto tolko da znate da se ne zajebete pa kupite i bacite u klozet 800kn, mater im jebem, a što sam ljut bio, ajme odma mi po faci poiskakalo crvenillo i tlak u kurac |
|
|
|
|
|
Poppy
|
Monstrume, ipak bolje ova akcija za tebe:
DAJMO MU APAURINE |
|
|
|
|
|
marrai
Ukupno postova: 1127 Lokacija: Os Spol: Žensko
|
Nakon Monsovih postova ja vrištim od smijeha Ništa mi više ne može pokvariti dan,ne dajmo mu apaurine,samo udri Mons |
|
|
|
|
|
pumpkin
Ukupno postova: 978 Lokacija: od ćoška na pol puta Spol: Žensko
|
Tako je Mons, reci ti njima, zapali ti to, šta će ti njihove čakšire kad su taki bezobrazni... |
|
_________________ Always remember you're unique, just like everyone else. |
|
|
|
Monstrum
|
mater jebem ne jebem mater lopovsku aaaaaaaaaaaaaaaa, lopovi licimuri demoni kurve jajare pederi nabijem ih sve na vrh ove moje kurčine
saga o levis 512 bootcut denim blue se nastavlja, spoznavši juče da me s karticom članskom od levisa lače izađu čitavih 500kn odlučih se danas na ponovni pohod u trgovinu, i tako ja uletim unutriman dobar dan, dobar dan, ja došo, jope, daj vamo 512 bootcut denim blue ove što mi stoje ko salivene u kojima sam FUCK YEAH!!!!!!! veličinu 33/34, evo izvolite, navučem, ma takvo šta dobro ne vidjeste nigdje, reko super uzimam i ugledam, na nogavici, poderano, jedine, poderane , popizdio, neć kupt poderane lače, i tako sam otpočeo pizdit, jako, prejako
mater im jebem jel zna neko jer postoji onaj levis u domi još ak ga nema odo ja u vinkovce po lače a ak me i tamo zajebu zapaliću rvacku cijelu od iloka do dubrovnika goriće mater im svima u blok sabijem |
|
|
|
|
|
marrai
Ukupno postova: 1127 Lokacija: Os Spol: Žensko
|
jadan naš Mons,ode skroz u kurac zbog tih levis pantalona,jebale majku! |
|
|
|