Autor |
Poruka |
faktor-x Ukupno postova: 447 Spol: Muško
|
Vidim da se nitko ne buni protiv iste pa me zanima jel se to nešto promjenilo u našem gradu pa je sada OK da se "to" održava na Zrinjevcu ili ovi iskorištavaju situaciju što nema gradske vlasti. Kako to spriječiti? |
|
|
|
|
|
nake_rado
Ukupno postova: 5684 Lokacija: mala soba 3 sa 3 Spol: Muško
|
Prežalosno je to da bi išta pisao, aj sad će se valjda ovi iz q usrecit
Danas kad sam iz škole išao otkinio sam što sam više plakata mogao, ali ostalo ih je još |
|
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
|
|
|
nake_rado
|
MissTake je napisao/la: ›
a zamisli da se folk parada održava u gradskom vrtu.. eeee... ima toliko cajkaroša za nakupit
|
e to je još veća žalost, još će se više ljudi skupit na tom neg na prljavcima |
|
|
|
mariox
Ukupno postova: 685 Spol: Muško
|
folk parada je sramota za ovaj grad- kratko i jasno! |
|
|
|
|
|
saba
Ukupno postova: 1320 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
seljaci su nakačili plakate na moju kapiju ja konto skinut to kad se vratim sa pijanke al neko već obavio posao |
|
|
faktor-x Ukupno postova: 447 Spol: Muško
|
Da se razumijemo ne smetaju meni cajke ni oni koji ih slušaju (svaka budala ima svoje veselje), mene smeta mjesto održavanja! Nek prave u OKS-u ili u nekom privatnom prostoru ali da se održava u prostoru u vlasništvu grada je više nego žalosno! |
|
|
|
|
|
cane
Ukupno postova: 2460 Lokacija: Cherryville Spol: Muško
|
E Đapić im nije dao prošle godine. No no! |
|
_________________ Global warming is coming in two days before the day after tomorrow! |
|
|
|
kohorta_tenja Ukupno postova: 17 Spol: Nebitno
|
ljudi sta je zivot bez vina narodnjaka...neka ih dode jos toliko je to je zivot.... |
|
|
|
|
|
zeros
Ukupno postova: 2887 Spol: Muško
|
kontam da ce se u ovoj temi odvrtit jedno dvadesetak stranica besmislenih postova..... |
|
_________________ ----------Daniel Antunović----------
U Bibinim raljama | Legiranje |Triki&TV |
|
|
|
aethur
Ukupno postova: 2861 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Vidimo se tamo! |
|
|
nake_rado
|
zeros je napisao/la: ›
kontam da ce se u ovoj temi odvrtit jedno dvadesetak stranica besmislenih postova.....
|
ko i u svakoj o narodnjacima |
|
|
|
MacaPapucharica
Ukupno postova: 3162 Lokacija: tu. Spol: Žensko
|
nake_rado je napisao/la: ›
zeros je napisao/la: ›
kontam da ce se u ovoj temi odvrtit jedno dvadesetak stranica besmislenih postova.....
|
ko i u svakoj o narodnjacima
|
A ja ne mogu vjerovati da postoje cak dva topica na kojima ce se odvrtiti tih dvadesetak stranica besmislenih postova. |
|
|
|
|
|
aethur
Ukupno postova: 2861 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Prežalosno je to da bi išta pisao, aj sad će se valjda ovi iz q usrecit
Danas kad sam iz škole išao otkinio sam što sam više plakata mogao, ali ostalo ih je još
|
Bez obzira što se u ovom slučaju radi o folk paradi, smatraš li da je u redu kidati plakate? Jesi ti od onih što noću kidaju kante, zato što su na pogrešnom mjestu? Razbijaju autobusne stanice? Ili bilo koje sranje rade u gradu? Bez obzira folk paradu, nije na tebi da određuješ hoće li plakat biti negdje ili neće. Grad ima svoju službu za to.
Ti ne slušaš narodnjake, jasno si to izrazio tisuću puta na forumu. no, smatram kako oni koji slušaju sigurno nemaju takvu odbojnost prema drugoj vrsti glazbe, kao ti prema cajkama.Niti bi oni kidali plakate od Iron Maidena ili koga već.
Dokazao si po n-ti put da pišeš i ponašaš se u skladu s godinama. Nezrelo. |
|
|
zeros
Ukupno postova: 2887 Spol: Muško
|
aethur je napisao/la: ›
Bez obzira što se u ovom slučaju radi o folk paradi, smatraš li da je u redu kidati plakate? Jesi ti od onih što noću kidaju kante, zato što su na pogrešnom mjestu? Razbijaju autobusne stanice? Ili bilo koje sranje rade u gradu? Bez obzira folk paradu, nije na tebi da određuješ hoće li plakat biti negdje ili neće. Grad ima svoju službu za to.
Ti ne slušaš narodnjake, jasno si to izrazio tisuću puta na forumu. no, smatram kako oni koji slušaju sigurno nemaju takvu odbojnost prema drugoj vrsti glazbe, kao ti prema cajkama.Niti bi oni kidali plakate od Iron Maidena ili koga već.
Dokazao si po n-ti put da pišeš i ponašaš se u skladu s godinama. Nezrelo.
|
jebiga, ali moram se složit s tobom...potpisujem...
Danas kad sam iz škole išao otkinio sam što sam više plakata mogao, ali ostalo ih je još
|
kontam da bi ovo kao trebalo biti duhovito.... |
Zadnja promjena: zeros; 21.01.2008. 22:24; ukupno mijenjano 1 put. |
_________________ ----------Daniel Antunović----------
U Bibinim raljama | Legiranje |Triki&TV |
|
|
|
|
|