Autor |
Poruka |
cane
Ukupno postova: 2460 Lokacija: Cherryville Spol: Muško
|
Rasprava nastala iz Prodaje li tko stan?
Možda bih ti preporučio da pogledaš malo cijene kuća jel ta kvadratura stana koju tražiš košta isto kao jedna dobra kuća od 100m2. A mislim da je ipak ljepše imat kuću nego stan. |
|
_________________ Global warming is coming in two days before the day after tomorrow! |
|
|
|
ruana Ukupno postova: 1374 Spol: Nebitno
|
nemoj bolje kupi stan i to neki novi. bolje je u stanu i uvijek je svugdje toplo |
|
|
|
|
|
cane
|
U stanu si ko u kavezu. A u kući si car! |
|
_________________ Global warming is coming in two days before the day after tomorrow! |
|
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
živjela sam i u kući i u stanu.... prednosti postoje za obje opcije
meni više odgovara stan, prvenstveno zbog topline, nikad kuća ne može biti zagrijana kao stan, pogotovo ako se grije na gradsko centralno
jedina mana stana je što ne mogu odvrnuti liniju... za sve ostalo mi je ispred kuće |
|
_________________ ► Play ♫♫♫ ılılllıllıı ♫♫♫ ılılllıllıı Pause ll
SVI SMO MI VUCO |
|
|
|
ave
|
jedina ti je mana što ne možeš odvrnuti liniju !???? bravo curo |
|
|
|
|
|
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
živio sam i ja i u kući i u stanu, i oboje imaju svoje prednosti i mane, i obje su opcije još uvijek otvorene, samo trenutno malo više naginjem stanu. ako naleti dobra kuća za dobru cijenu u traženom radijusu, razmislit ću...
btw, hvala na komentarima! |
|
|
|
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
|
|
|
Loona
Ukupno postova: 3713 Lokacija: somewhere on Mars Spol: Žensko
|
Tko kaže da u stanu ne smiješ slušati glasno glazbu?
Ja sam kupila stan u novoj zgradi, i naravno da sam odmah testirala zvučnu izolaciju. Odvalila sam do daske liniju pa kućno kino i kad sam izašla iz stana gotovo ništa se nije čulo u hodniku. |
|
_________________ Svako rješenje ima problem. |
|
|
|
DonQuijote
|
to ti ovisi. ja sam živio u stanu koji je imao odličnu toplinsku izolaciju, ali lošu zvučnu. bio sam i u stanovima koji imaju odličnu zvučnu izolaciju, ali im nešto drugo nije najbolje izvedeno. rijetki (i uglavnom skupi) su oni gdje je sve sjajno. |
|
|
|
|
|
cane
|
Ma daj kuća je zakon. Kad ti dođe ekipa, pa roštiljate u dvorištu. Pa ti se djece bez brige igraju, dok ti čitaš novine i izležavaš se na ležaljci. A uostalom i kuće mogu imat dobru toplinsku izolaciju. Mislim da je uopće apsurdno dokazivat prednosti kuće. Jer ako su režije skuplje nešto preko zime to nije nikakva prednost stana. |
|
|
|
|
goose
Ukupno postova: 1245 Lokacija: tenja Spol: Žensko
|
|
|
|
DonQuijote
|
goose je napisao/la: ›
ko ne vjeruje u to,neka proba
|
kao što rekoh, probao i jedno i drugo. zasad mi više leži stan. manje truda i održavanja. čisti snijeg i lišće, reži živicu, kosi travu, obnavljaj fasadu, spremaj dvorište... nemam ja baš volje za sve to. |
|
|
|
|
|
Loona
Ukupno postova: 3713 Lokacija: somewhere on Mars Spol: Žensko
|
DonQuijote je napisao/la: ›
rijetki (i uglavnom skupi) su oni gdje je sve sjajno.
|
e, brate mili, moj je zato i bio skup.. i ima da ga otplaćujem dok sam živa (skoro)..
Odlična i zvučna i toplinska izolacija.. prošli mjesec, daklem prosinac, račun za plin za 70 kvadrata 120 kn.. |
|
_________________ Svako rješenje ima problem. |
|
|
|
Elena_Os
Ukupno postova: 1795 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
|
|
|
1step2far
Ukupno postova: 3262 Spol: Žensko
|
Živim u ogromnoj kući, a jedinica sam i kuća je stvarno prevelika. Volim kuću jer puno vježbam i slušam glasnu glazbu i znam da to u stanu neću moći u tolikoj mjeri. Čim uzmognem prodat ću je, tako sam se i sa svojima dogovorila. No, selidba u stan u zemlju EU ima svoje prednosti. |
|
|
|
|
|
|
|