Autor |
Poruka |
mladunce
Ukupno postova: 339 Spol: Nebitno
|
potaknuta svojim danasnjim danom koji je prosao premjestajuci se s jedne fotelje na drugu, zanima me kako vi ljencarite? jel spavate, premjestate se po kaucu, gledate tv, citate knjigu (mada to i nije ljencarenje), buljite u prazno, jedete....i jel imate griznju savjesti zbog tog sto ljencarite? koliko cesto to radite i jel volite ljencarit?
mene danas savjest pojela...cijeli dan mislim sta sam mogla, a nisam...uzas! |
|
|
|
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
|
|
|
malecka
Ukupno postova: 1383 Lokacija: stol...i stolica..na tavanu desno pored dnevne sobe Spol: Žensko
|
ajme.----ja već par dana doslovce vegetiram doma..- niš ne radim... ništaaaaaa.--- možda bi trebala počet učit ali neda mi se ... def bi si trebala naći neki hobi.... |
|
_________________ I felt every ounce of me screaming out,
But the sound was trapped deep in me |
|
|
|
mladunce
|
ja cijeli tjedan nekud jurim, zurim, radim nesto, a danas nista, uzas.sto je najgore osjecam se umorno kao da sam kopala zemlju! sad sam kao slag na tortu narucila pizzu na koju cu potrosit zadnju kunu i jeeeeee super ce mi bit! tek cu se onda ukomirat! |
|
|
|
|
|
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
ja sam prije znao tako lijepo dokoličariti... a sad jako rijetko! uvijek se nađe nešto manje ili više bitno/korisno/potrebno za napraviti. ponekad mi fale dani kad nisam ništa radio, sjedio na kavi po 2-3 sata, prošetao gradom, pa na neku drugu kavu... nogomet... cuga... film... ponekad sam danima bio kod kuće, nisam se ni s kim čuo, a ponekad me nije bilo danima kod kuće, osim eventualno ponekad prespavati... to su bili lijepi dani. mislim, nije da mi i sad nije dobro i lijepo, samo su sad druge stvari u prvom planu, drugi prioriteti. |
|
|
|
|
|
1step2far
Ukupno postova: 3262 Spol: Žensko
|
Nemam vremena za ljenčarenje. Radim po cijele dane, krenula sam na fitness, čitam knjige, surfam, vježbam kod kuće... A kad dođe vikend moram nadoknaditi kronični nedostatak društvenog života koji je redovit tijekom radnog tjedna. Plus obred koji ja zovem "kemijsko čišćenje". U prijevodu: vruća pjenušava kupka sa mirisom krušaka i onda si napravim pravi kućni wellness. Onda slijedi dugi telefonski razgovor sa dragim preko Skypea. Nađe se vremena i za Need for speed, ali ja još imam Carbon, šmrc. I eto ponedjeljka... |
|
_________________ Gola sisa je dobra sisa. |
|
|
|
mladunce
|
ni ja inace nemam vremena za ljencarenje, al drugi mjesec je, nema predavanja, a ja nemam ispita. inace sve dajem za jedan dan ljencarenja, al kad dodje, najradje bi si pucala u glavu od dosade!
vise volim biti cijeli dan na faksu i navecer lec spavat smlavljena nego ovak...al to je bilo samo jucer...evo osjecam da ce danas biti drugacije! |
|
|
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
ja sam car ljenčarenja, i niko mi nije ravan, da ima natjecanje u ljenčarenju osvajo bi nagrade iz godine u godinu, zna mi bit toliko dosadno da čujem kako lapim, ko radenska, e onda ili se zavalim u krevet i prepustim mislima ili se zavalim u krevet i prepustim mislima, a nekad...........ma znate..........
ljenčarim sa stilom, baš sam onako kuuuuuuuuul u svom ljenčarenju, a kad mi je baš jebeno dosadno onda me hvata grižnja savjesti što ništ ne radim i lapim pa se tak živciram neko vrijeme al brzo me to popusti Wink
jebiga šta da se radi, nastojim dobro iskoristit ovih još par mjeseci bez obaveza i posla i ostalih sranja jer kad diplomiram neć imat vremena za usrat se ko čoek. |
|
|
|
|
|
tonya
Ukupno postova: 2171 Lokacija: Nedođija Spol: Žensko
|
Dekica... Tv... Zzzzzz.... |
|
_________________ Space: The final frontier
These are the voyages of the Starship, Enterprise
Its 5 year mission
To explore strange new worlds
To seek out new life and new civilizations
To boldly go where no man has gone before |
|
|
|
Monstrum
|
tonya je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Dekica... Tv... Zzzzzz....
|
ja sam ljen za otić po dekicu ja se smrzavam pod otvorenim prozorom jer mi ljeno dić se i zatvorit ga |
|
|
|
|
|
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Monstrum je napisao/la: ›
ja sam car ljenčarenja, i niko mi nije ravan, da ima natjecanje u ljenčarenju osvajo bi nagrade iz godine u godinu, zna mi bit toliko dosadno da čujem kako lapim, ko radenska, e onda ili se zavalim u krevet i prepustim mislima ili se zavalim u krevet i prepustim mislima, a nekad...........ma znate..........
ljenčarim sa stilom, baš sam onako kuuuuuuuuul u svom ljenčarenju, a kad mi je baš jebeno dosadno onda me hvata grižnja savjesti što ništ ne radim i lapim pa se tak živciram neko vrijeme al brzo me to popusti Wink
jebiga šta da se radi, nastojim dobro iskoristit ovih još par mjeseci bez obaveza i posla i ostalih sranja jer kad diplomiram neć imat vremena za usrat se ko čoek.
|
e, sad si počeo miješati dosadu s jedne strane i ljenčarenje (dokolicu) s druge strane! to nisu istoznačni pojmovi! dok ljenčariš nije ti dosadno. kad ti postane dosadno, to više nije ljenčarenje. dok ljenčariš, prepuštaš se neradu i to te ne opterećuje, nemaš potrebu nešto raditi (ne nužno korisno), dok kod dosade mozak traži nešto čime bi se zabavio. |
|
|
|
|
|
_Jimmy_
Ukupno postova: 1375 Lokacija: Legagrad Spol: Muško
|
ja ne znam kad sam zadnji put ljenčario |
|
_________________ Lock 'n' Load Baby |
|
|
|
Monstrum
|
DonQuijote je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Monstrum je napisao/la: ›
jebiga šta da se radi, nastojim dobro iskoristit ovih još par mjeseci bez obaveza i posla i ostalih sranja jer kad diplomiram neć imat vremena za usrat se ko čoek.
|
e, sad si počeo miješati dosadu s jedne strane i ljenčarenje (dokolicu) s druge strane! to nisu istoznačni pojmovi! dok ljenčariš nije ti dosadno. kad ti postane dosadno, to više nije ljenčarenje. dok ljenčariš, prepuštaš se neradu i to te ne opterećuje, nemaš potrebu nešto raditi (ne nužno korisno), dok kod dosade mozak traži nešto čime bi se zabavio.
|
al to je meni nerazdvojno, ako mi je dosadno ja ljenčarim, nikad ne ljenčarim eto tako, isključivo ljenčarim kad mi je dosadno, što znači nemorm učit, ne spremam, nemam obaveza nemoram ništa a onda mi bude dosadno pa ljenčarim, zavalim se i lapinjam |
|
|
|
|
|
OligofreniDikobrazoid
Ukupno postova: 2339 Lokacija: Šikara uz Dravu Spol: Muško
|
Mmmmmm, ljenčarenje... Ja lijepo uzmem sve dijelove ratova zvijezda i gledam ih cijeli dan jedan za drugim, jedine stanke mi budu odlazak do kujne po ranu i cugu i do weceja na rasterećenje mjehura i istovar |
|
|
|
nake_rado
Ukupno postova: 5684 Lokacija: mala soba 3 sa 3 Spol: Muško
|
aaa ljenčarenje moj omiljeni dio dana...hmmm, ili moj cjeli dan,ljenčarim di stignem, kad stignem, niste mi ni do koljena |
|
|
|
|
|