Pravac Gradska Knjižnica....."Knjiga o Sethu"(poprilično stara) ili tako nekako...tražiti pod misticizam i sl.
Knjiga se mora pročitati nekoliko puta da bi se skontala....Knjiga je u biti dnevnik bračnog para koji je predavao psihologiju na "nekom" univerzitetu u US.
Skraćeno; "duh" koji sebe naziva Seth ulazi u dotičnu profesoticu i "kroz nju" priča te odgovara na hrpu pitanja, koja mu postaovljaju studenti a i protagonisti(bračni par kojima je djete umrlo netom nakon rođenja). "Zašto je naše djete umrlo?", "Zašto nije imalo pravo na život?", "Tko je bog?".....i još koješta. Knjiga tj. dnevnik se poprilično teško prati jer ima dosta kontradiktornosti u nekim "istinama" ali isti taj Seth daje i objašnjenja...sve u svemu lako se izgubi nit ali vrijedi pročitat, ako vas već zanima reinkarnacija, inkarnacija, bog....te okolo
evo zezancije na račun prošlih života
otkrijte gdje ikada ste se rodili
analiza prošlog života
_________________ Zašto bi se izlagali mamurluku? Ostanite pijani
Kad čovjek umre, ne zna da je umro, i to je samo teško drugima.
Isto je i kada je čovjek glup.
Bila sam muško, i to mađioničar boemskog načina života... Ha ha, baš zabavno. Uvijek sam se zezala da sam u prošlom životu bila nekakav homoseksualac, i to homosexual cowboy eating puding...
Bila sam pjevač ili glumac na sjeveru Latinske Amerike oko 1100. godine? Mislim, wtf??
_________________ Space: The final frontier
These are the voyages of the Starship, Enterprise
Its 5 year mission
To explore strange new worlds
To seek out new life and new civilizations
To boldly go where no man has gone before
_________________ Zašto bi se izlagali mamurluku? Ostanite pijani
Kad čovjek umre, ne zna da je umro, i to je samo teško drugima.
Isto je i kada je čovjek glup.
djeca su savršena dok ih ne oglupi svijet i zato mogu razumjeti...
evo, baš sam danas čitao nexus na temu reinkarnacije
između ostalog, što se tiče broja duša, navodno je dokumentirano da se više djece sjeća istog prošlog života, tj. jedna se duša može reinkarnirati u više tijela
kako, zašto, nemam pojma
još jedna zanimljivost je da reinkarnirana djeca imaju madeže na mjestima rana, tj. smrtonosnih rana osoba čijih se života sjećaju
npr. rana od metka uglavnom izgleda kao madež na prsima, a na leđima je još jedan, na otprilike istoj visini, od izlazne rane
ja imam dva takva...
Reinkarnacija,kao i raj i pakao i sva ta sranja jeftina su izlika na koju se ljudi izvlace da bi radili sranja po svijetu i ljudima. Jedan je zivot i on je tu i sada!
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan
bazooka_joe je napisao/la: ›
Reinkarnacija,kao i raj i pakao i sva ta sranja jeftina su izlika na koju se ljudi izvlace da bi radili sranja po svijetu i ljudima. Jedan je zivot i on je tu i sada!
Lažeš ko pas.... Ja sam se jednom reinkarnir'o