Autor |
Poruka |
kyx
Ukupno postova: 1524 Spol: Muško
|
ajmo korizma pocinje,cega se odricete?
ja alkohola! |
|
|
|
|
|
Circa
Ukupno postova: 3149 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
ja cu se odrec alkohola ukoliko se i svecenici odreknu istog...
Nemam se namjeru niceg odricat, zivim kako zivim i dobro mi je... Nisam posebno neumjeren u nicemu i ta odricanja zbog korizme mi ulaze u izdrkavanje i nista drugo... |
|
_________________ Ja sam srbin, ustaša, crnac, nacist, peder, jevrej i ne kupam se! |
|
|
|
aethur
Ukupno postova: 2861 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Boli me kita za korizmu i odricanje. Smatram to bapskim običajem. |
|
|
ruana Ukupno postova: 1374 Spol: Nebitno
|
|
|
|
heart3
Ukupno postova: 2381 Lokacija: to se i ja pitam... Spol: Žensko
|
kyx je napisao/la: ›
ajmo korizma pocinje,cega se odricete?
ja alkohola!
|
potpisujem...razmišljala sam o tome da se odreknem i izlazaka...no samo 2 sec...onda sam shvatila da pretjerujem.... |
|
_________________ ...Da te bar mogu probuditi
Kavu ti skuhati
U krevet donijeti
Pa te poljubiti
Al' toga nema i ne postoji...
http://www.last.fm/user/enyojthesilence |
|
|
|
nake_rado
Ukupno postova: 5684 Lokacija: mala soba 3 sa 3 Spol: Muško
|
ruana je napisao/la: ›
seksa
|
ima neki film, ja gledo, 40 dana bez seksa, il tako nešto,
a ja se odričem, ma ničeg, zašt bi se odreko nečeg
Circa je napisao/la: ›
Nemam se namjeru niceg odricat, zivim kako zivim i dobro mi je... Nisam posebno neumjeren u nicemu i ta odricanja zbog korizme mi ulaze u izdrkavanje i nista drugo...
|
slažem se |
|
|
|
malecka
Ukupno postova: 1383 Lokacija: stol...i stolica..na tavanu desno pored dnevne sobe Spol: Žensko
|
ne odričem se ničega.... možda si nađem čak neke stvari koje dosad nisam radila...... tipa počnem učit...i tak te iju stvari... |
|
_________________ I felt every ounce of me screaming out,
But the sound was trapped deep in me |
|
|
|
nake_rado
Ukupno postova: 5684 Lokacija: mala soba 3 sa 3 Spol: Muško
|
malecka je napisao/la: ›
ne odričem se ničega.... možda si nađem čak neke stvari koje dosad nisam radila...... tipa počnem učit...i tak te iju stvari...
|
to. bravo, ajmo za korizmu umjesto da se odreknemo nečega prihvatit učenja, ko je za....ja nisam |
|
|
|
malecka
Ukupno postova: 1383 Lokacija: stol...i stolica..na tavanu desno pored dnevne sobe Spol: Žensko
|
nake_rado je napisao/la: ›
ne odričem se ničega.... možda si nađem čak neke stvari koje dosad nisam radila...... tipa počnem učit...i tak te iju stvari...
|
to. bravo, ajmo za korizmu umjesto da se odreknemo nečega prihvatit učenja, ko je za....ja nisam
|
to je bio samo primjer... šta misliš da ću zbilja početi...nooot.... al umjesto da se nećeg odreknem naću neš što dosad nisam radila pa ću s tim počet.. kod mene će bit obrnuta korizma |
|
_________________ I felt every ounce of me screaming out,
But the sound was trapped deep in me |
|
|
|
zeros
Ukupno postova: 2887 Spol: Muško
|
Glupost...ne odričem se ničega...smatram da je to nepotrebno...glupost...
možda si nađem čak neke stvari koje dosad nisam radila...... tipa počnem učit...i tak te iju stvari...
|
Pa bilo bi i vrijeme. |
|
_________________ ----------Daniel Antunović----------
U Bibinim raljama | Legiranje |Triki&TV |
|
|
|
insomnia
Ukupno postova: 2665 Lokacija: Osijek-finally!!! Spol: Žensko
|
|
evo tako i ja.. ne namjeravam se odreći ničega, preveliki sam hedonista za to! -već- od sutra se bacam na opaku tjelovježbu! ima da se utegnem i budem cica i pol! |
|
_________________ Da se bojim skakavaca, ne bih bosa po livadi hodala! |
|
|
|
ajwar
Ukupno postova: 769 Spol: Muško
|
cigareta!! majke mi |
|
|
|
paperje
Ukupno postova: 794 Spol: Žensko
|
cigareta, mahuna (posebice žutih), poriluka, plućica na kiselo, rižota sa želucima, janjetine, veprovog buta ala vild, lošeg kulena, kebaba bez luka... |
|
_________________ ne moras biti super-optimist, ali ako na sve gledas crno, za tebe sunce zalazi vec ujutro |
|
|
|
sokrat
Ukupno postova: 982 Lokacija: ....ispod mosta.... Spol: Muško
|
jela poslije 17 h i kruha................tako je poslijednjih 5-6 godina...
..prije sam se odricao i cigareta....al od 17.05. ne pušim tako da se toga ove godine ne trebao odricati.... |
|
_________________ "....jebe mi se za nacionalnu,vjersku i rasnu pripadnost....ja sam čovjek i to je to..." |
|
|
|
cane
Ukupno postova: 2460 Lokacija: Cherryville Spol: Muško
|
Ne pijem alkohol već 11 mjeseci, ne pušim 2 mjeseca, ne jedem čokoladu već mjesec dana... Stvarno ne znam čega da se još odreknem!? |
|
_________________ Global warming is coming in two days before the day after tomorrow! |
|
|
|
|
|