Autor |
Poruka |
ivana_bogie
Ukupno postova: 12 Lokacija: Bilje/Osijek Spol: Žensko
|
stavljene su p****** m******* i ako jesu vjerovatno ne rade...haha |
|
|
|
|
|
malaplava
Ukupno postova: 44 Lokacija: ...tu i tamo... Spol: Žensko
|
jesu ali u krivom smjeru...navodno samo gledaju na onaj spomenika 7 vrata ili kako mu je već ime...e to ja zovem promašenim slučajem...
btw.pitanje pravo je da li kamere uopće rade ili je to samo za plašenje i dobar putokaz kuda novci idu... |
|
|
|
|
|
keka
Ukupno postova: 183 Lokacija: osijek Spol: Žensko
|
katastrofa..ja nevjerujem šta se sve neće dogodit u ovom gradu
sramota |
|
|
|
|
|
zeros
Ukupno postova: 2887 Spol: Muško
|
ivana_bogie je napisao/la: ›
stavljene su p****** m******* i ako jesu vjerovatno ne rade...haha
|
Prema informaciji kojom raspolažem, nadzorne kamere snimile su počinitelja tog djela.... nadamo se da će brzo biti uhvaćeni. |
|
_________________ ----------Daniel Antunović----------
U Bibinim raljama | Legiranje |Triki&TV |
|
|
|
PsychoSoldier
Ukupno postova: 1719 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
i sad recite da nismo na balkanu... |
|
|
|
|
|
ivana_bogie
Ukupno postova: 12 Lokacija: Bilje/Osijek Spol: Žensko
|
|
|
|
silva50
Ukupno postova: 76 Spol: Žensko
|
...koji smo mi gadovi...to već prelazi sve granice...uništavamo svoje...to je prestrašno...nadam se da će ih uhvatiti i primjereno kazniti...zakazala je i obitelj i škola i cijelo društvo... |
|
|
|
|
|
MissConception
Ukupno postova: 426 Lokacija: Os Spol: Žensko
|
Totalno sam raspižđena i tužna istovremeno.
...sanz ov bičiz... |
|
|
kyx
Ukupno postova: 1524 Spol: Muško
|
bas jutros prolazim ulicom republike,gledam koji kurac murja tamo radi,kad ono setac zalego.
bogte mazo,di bas njega! bolje da su srusili onog freak s trga! |
|
_________________ "jebo babu, i baba je fina, i u babi ima vitamina" op sa sa |
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
kyx je napisao/la ( Pogledaj post): ›
bas jutros prolazim ulicom republike,gledam koji kurac murja tamo radi,kad ono setac zalego.
bogte mazo,di bas njega! bolje da su srusili onog freak s trga!
|
e nemoš vjerovat baš pišem bolje da su srušili onog mamlaza na trgu ili da je povuko 1 od radijatora na ostale pa srušio sve, al kud baš šetača
jedan od stvarno super spomenika u gradu koji su preživili sva sranja, po meni uz franju krežmu i pikasa na promenadi, jest da je šetač dobio geler u leđa za vrijeme rata al je preživio i to i onda se nađe objesni besposličar, bitanga i probisvjet i sruši spomenik, ma nabijem ga nakurac, ne bi mi 5 godina iz zatvora izašo mater mu jebem |
|
|
|
|
|
zeros
Ukupno postova: 2887 Spol: Muško
|
OSIJEK - Zasad nepoznati vandal u noći sa subote na nedjelju srušio je popularnog osječkog "Šetača". Dva metra visok spomenik autora Stjepana Gračana posvećen književniku Augustu Cesarcu bio je postavljen u samom središtu grada - na Trgu slobode - i jedan je od rijetkih koji je uspio preživjeti Domovinski rat.
Kako nam javlja naš čitatelj iz Osijeka, njegovi sugrađani s nevjericom komentiraju oskvrnuće, a gradom kolaju priče da je spomenik netko srušio osobnim automobilom. Isti je čitatelj fotografirao srušenog "Šetača" te nam je snimke poslao putem "Vaših vijesti".
U policiji kažu da vrše očevid te da zasad nemaju nikakvih podataka o incidentu. Od velike bi im pomoći mogle biti sigurnosne kamere koje su postavljene u neposrednoj blizini spomenika.
rtl.hr |
|
_________________ ----------Daniel Antunović----------
U Bibinim raljama | Legiranje |Triki&TV |
|
|
|
tux
Ukupno postova: 2376 Spol: Muško
|
ma nema tu bolje da su srusili nesto drugo..ne treba srusiti nista..zasto uopce potreba za rusenjem nekakvih simbola ovoga grada..sramota sramota i sramota |
|
|
|
|
|
sokrat
Ukupno postova: 982 Lokacija: ....ispod mosta.... Spol: Muško
|
seljačine...kreteni...........debili.........
.......................
šta je slijedeće.....krežma...........starčević..........???
.............
koliki kreten moraš biti da takvo što napraviš....???
... |
|
_________________ "....jebe mi se za nacionalnu,vjersku i rasnu pripadnost....ja sam čovjek i to je to..." |
|
|
|
MacaPapucharica
Ukupno postova: 3162 Lokacija: tu. Spol: Žensko
|
Prestrašno!!!
Ali, nažalost, koliko god ja voljela ovaj grad, činjenica je da je ovdje sve moguće!
Sjetite se samo onog busa na obnovljenom Trgu i fontane...I onda je bila neka spika o kamerama...hm... |
|
_________________ naivna k'o francuska sobarica |
|
|
|
tux
Ukupno postova: 2376 Spol: Muško
|
MacaPapucharica je napisao/la: ›
Prestrašno!!!
Ali, nažalost, koliko god ja voljela ovaj grad, činjenica je da je ovdje sve moguće!
Sjetite se samo onog busa na obnovljenom Trgu i fontane...I onda je bila neka spika o kamerama...hm...
|
cekaj jesu li onda oni nasli tko je to napravio?..ma jako je lose to sve organizirano.. |
|
|
|
|
|
|
|