Autor |
Poruka |
kyx
Ukupno postova: 1524 Spol: Muško
|
taman kad sam prolazio tamo autom,bila neka rasprava na slavonskom radiu.
i javi se neka baba kaze mozda ga je vjetar srusio!?!
drugi biser kaze: dosli CD-Romovi po njega
pa opet jedna baba: trebamo uvest dan vandalizma u hr.
jebote kad se sjetim kao klinjo tamo sam visio oko njega non stop |
|
_________________ "jebo babu, i baba je fina, i u babi ima vitamina" op sa sa |
|
|
|
ennna
Ukupno postova: 211 Lokacija: grad osijek Spol: Žensko
|
je*em ti i policiju koja "patrolira" po noći! guzice lijene se zavukle negdje! joooooooj, ovo stvarno NIJE NORMALNO. Osijek će biti poznat jedino po sranjima koja se događaju. aaaaaaaaaaaaa ljuta sam |
|
_________________ daću ti savet: CRKNI! |
|
|
|
ivana_bogie
Ukupno postova: 12 Lokacija: Bilje/Osijek Spol: Žensko
|
recenica na radiu...ko zna sta su mislili i tjeli s njim...
nisu mislili u tom je i stvar..cccc....da je neko htio zaradit na njemu sigurno sad ne bi bio na trgu na podu |
|
|
|
|
|
sale car
Ukupno postova: 1305 Lokacija: Grad na Dravi Spol: Muško
|
Subotom navečer cijel policijska uprava osijeka se nalazi u tvrđi.... tu i tamo se može vidjeti pokoje vozilo u ostatku grada... tako da komotno možeš "dići u zrak" pola grada da nitko ne primjeti...
Ovaj čin stvarno prelazi sve granice... nije bilo dosta vandalima razbijanje novih tramvaja i buseva... sada su prešli na simbole grada.... jednog će dana srušit pješački most...
Koliko se god ljudi trudili da grad bude lijep i uređen... ugodan za svakog posjetitelja.... uvijek će se naći neki debili koji će sve to razjebat....
ovo je stvarno sramota za grad koji je toliko toga prošao... Treba organizirati javno bičevanje tog počinitelja da svi ostali vandali vide što će im se dogoditi ako naprave takvo sranje... možda bi onda razmislili kada bi išli radit neko sranje... |
|
|
|
Poppy
Ukupno postova: 2988 Lokacija: u snovima Spol: Žensko
|
možda čak nije namjerno srušen. možda se neka pijana budala slučajno zabila u njega autom.
kako bilo, da se to popravit.
još da saznamo ko je to napravio, pa da plati štetu. a vjerujem da će nać krivca. |
|
|
|
|
|
sale car
Ukupno postova: 1305 Lokacija: Grad na Dravi Spol: Muško
|
|
|
|
MissConception
Ukupno postova: 426 Lokacija: Os Spol: Žensko
|
baš su na piku ti antifašisti, prvo ovi oće preimenovat titov trg u zg-u, sad srušen cesarec... lol
enivej... palo mi na pamet... heh. |
|
|
InternationalPony
Ukupno postova: 61 Spol: Nebitno
|
ŠIŠLJAGIĆ OPTUŽIO HSP ZA RUŠENJE SPOMENIKA
Vladimir Šišljagić, predsjednik HDSSB-a na izbornoj skupštini Udruge Hrvatski demokratski sabor Slavonije i Baranje optužio je HSP za rušenje Osječanima najdražeg spomenika na Trgu slobode.
- Imam informacije, doduše nepotvrđene, da su spomenik srušili oni koji su do jučer mjerili kukuruze, a sinoć su se svojim vozilom, puštajući Jasenovac i Gradiška Stara zaletjeli i na spomenik - rekao je Šišljagić.
wtf? |
|
|
|
|
|
machor Ukupno postova: 315 Spol: Muško
|
U gradu desničara i glavaševaca ne može bolje. Nikome normalnom šetač nebi smeto osim stvarno nekoj budali zaluđenoj jer uz Cesarca u Osijeku postoji još samo jedan antifašistički spomenik, što prije pobjeć iz ove selendre u preriji, teško je ovdje ostati normalan. Sramota!!!! |
|
|
|
|
|
MissConception
Ukupno postova: 426 Lokacija: Os Spol: Žensko
|
Citat: ›
ŠIŠLJAGIĆ OPTUŽIO HSP ZA RUŠENJE SPOMENIKA
|
neprocjenjivo! |
|
|
1step2far
Ukupno postova: 3262 Spol: Žensko
|
Baš mi je žao! Imam sliku sa čikom Šetačem kako se zaljubljeno gledamo. Ne mogu vjerovati da je srušen. Nadam se brzom popravku jer će bez njega oni (bar meni) grozni "radijatori" potpuno uništiti ljepotu trga Slobode i ulice Republike... |
|
|
|
|
|
kyx
Ukupno postova: 1524 Spol: Muško
|
|
|
|
gaap