Autor |
Poruka |
koko
Ukupno postova: 215 Spol: Muško
|
ja nevjerujem
pa ovo je...
ne znam...
nemam riječi... |
|
|
|
|
|
sheila
Ukupno postova: 1036 Spol: Žensko
|
muka mi je od takvih ljudi |
|
|
|
|
|
gaap
Ukupno postova: 2694 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Operativno-komunikacijskom centru Policijske uprave u 8.10 sati dojavljeno je da je nepoznati počinitelj srušio spomenik književniku Augustu Cesarcu, popularni Šetač, koji se nalazio na Trgu slobode u Osijeku. Nakon obavljenog očevida poduzete su sve mjere i radnje kako bi se utvrdio identitet počinitelja. U službene prostorije Prve policijske postaje u 12.35 sati pristupio je tridesetogodišnjak iz Tenje, koji je prijavio da je oko 5.30 sati osobnim automobilom osječkih registracijskih oznaka nenamjerno srušio spomenik. Pregledom video-zapisa s nadzornih kamera koje se nalaze na Trgu slobode, a u dogovoru s nadležnim Državnim odvjetništvom, nisu utvrđeni elementi kaznenog djela, odnosno nije utvrđena namjera rušenja Šetača. Protiv tridesetogodišnjaka iz Tenje slijedi optužni prijedlog za pokretanje prekršajnog postupka zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama (kretanje suprotno postavljenom prometnom znaku - pješačka zona te vožnja unazad i napuštanje mjesta događaja promente nesreće), pojasnila je glasnogovornica PU osječko-baranjske Edira Roterbauer. |
|
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=U2olCKnTVPI |
|
|
|
aethur
Ukupno postova: 2861 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
gaap je napisao/la: ›
nisu utvrđeni elementi kaznenog djela, odnosno nije utvrđena namjera rušenja Šetača. Protiv tridesetogodišnjaka iz Tenje slijedi optužni prijedlog za pokretanje prekršajnog postupka zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama (kretanje suprotno postavljenom prometnom znaku - pješačka zona te vožnja unazad i napuštanje mjesta događaja promente nesreće), pojasnila je glasnogovornica PU osječko-baranjske Edira Roterbauer.
|
Ma jebemu mater. Kako se netko može nenamjerno vozati po Trgu i srušiti spomenik? |
|
|
silva50
Ukupno postova: 76 Spol: Žensko
|
...koji je to idiot...treba platiti nastalu štetu i postavljanje spomenika...sigurno pijana glava, kad je tu vozio... |
|
|
|
|
|
kyx
Ukupno postova: 1524 Spol: Muško
|
na kraju ce dobit samo prijavu i opomenu za to sto "nisu utvrđeni elementi kaznenog djela"
ccc,sramota |
|
_________________ "jebo babu, i baba je fina, i u babi ima vitamina" op sa sa |
|
|
|
malecka
Ukupno postova: 1383 Lokacija: stol...i stolica..na tavanu desno pored dnevne sobe Spol: Žensko
|
meni lega reko ja skoro pala sa kauča..koji je to kretenizam ja ne mogu vjerovat... idem kasnije do grada pa ću vidjet tu sramotu.. isee ma neam riječi za take poteze |
|
_________________ I felt every ounce of me screaming out,
But the sound was trapped deep in me |
|
|
|
Poppy
Ukupno postova: 2988 Lokacija: u snovima Spol: Žensko
|
a dobro šta sad... ak je stvarno tako nek plati sve kazne propisane zakonom, nek plati nastalu štetu, spomenik se popravi i dobro.
šta svi tolko dramite?!! |
|
|
|
|
|
heart3
Ukupno postova: 2381 Lokacija: to se i ja pitam... Spol: Žensko
|
Poppy je napisao/la: ›
šta svi tolko dramite?!!
|
Vjerojatno ljudima nije žao toliko spomenika samog,već koliko simbola koji Šetač ljudima predstavlja... |
|
_________________ ...Da te bar mogu probuditi
Kavu ti skuhati
U krevet donijeti
Pa te poljubiti
Al' toga nema i ne postoji...
http://www.last.fm/user/enyojthesilence |
|
|
|
Poppy
Ukupno postova: 2988 Lokacija: u snovima Spol: Žensko
|
heart3 je napisao/la: ›
Poppy je napisao/la: ›
šta svi tolko dramite?!!
|
Vjerojatno ljudima nije žao toliko spomenika samog,već koliko simbola koji Šetač ljudima predstavlja...
|
to bi mi bilo jasno da je srušen namjerno. i da je nepovratno uništen. |
|
|
|
|
|
PsychoSoldier
Ukupno postova: 1719 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
hehehehe lik nije namjerno srusio setaca, nego se sasvim slucajno vozio po trgu...
sasvim slucajno je uletio u onaj mali prolaz pored radijatora i divljao po trgu... slucajno rofl... nije uopce imao tu namjeru uletiti i slucajno divljati |
|
|
|
|
|
mladunce
Ukupno postova: 339 Spol: Nebitno
|
ha ha, koja drama! neka, neka, meni drago da ljudi postuju taj spomenik! to je radio moj profesor, jedva cekam da mu vidim facu! bit ce setac ok, a onog ko je to napravio treba dobro kaznit da nikad ne zaboravi to vece kad je setac zalego na zemlju! joj joj! seljacina! |
|
|
|
|
|
Marshall-T
Ukupno postova: 525 Spol: Muško
|
Govna seljačka, garant nisu iz Osijeka. |
|
|
|
|
|
TataMata
Ukupno postova: 1180 Spol: Nebitno
|
InternationalPony je napisao/la: ›
ŠIŠLJAGIĆ OPTUŽIO HSP ZA RUŠENJE SPOMENIKA
wtf?
|
Sad se vidi šiškov mentalni sklop, a istina imao je i dobrog učitelja.... |
|
_________________ Đe si lega.....šo ima? Ma niš brca....lagano điram i snajpam butre...možda će se koja šapit... |
|
|
|
morgan
Ukupno postova: 3964 Lokacija: gone to North Pole Spol: Nebitno
|
treba naplatiti i izradu još jedne kopije...za svak islučaj ako netko ne nauči na njegovoj greški |
|
_________________ Zašto bi se izlagali mamurluku? Ostanite pijani
Kad čovjek umre, ne zna da je umro, i to je samo teško drugima.
Isto je i kada je čovjek glup. |
|
|
|
|
|