Autor |
Poruka |
ozro
Ukupno postova: 13 Lokacija: osijek Spol: Muško
|
ma treba tog tenjca strpat u buksu na pet godina i naplatit mu poprakak spomenika uz ostale kazne koje mu je policija več gore navela. |
|
|
|
|
|
Circa
Ukupno postova: 3149 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Inace, pocinitelj iza sebe vec ima 23 prometna prekrsaja i dobro je poznat policiji...
Ceka ga kazne od 300 kuna za nepostivanje prometnog znaka (ulazak u pjesacku zonu), 500 kuna za nedozvoljeni manevar vozilom i 1.000 kuna za bjezanje s mjesta nesrece...
Dakle, sramota! |
|
_________________ Ja sam srbin, ustaša, crnac, nacist, peder, jevrej i ne kupam se! |
|
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
a kako je prošao šofer autobusa koji se vozikao po glavnom trgu??
jedva čekam da snimka rušenja šetača osvane na netu... zanima me samo kako je badžo pogodio spomenik, tj. kakos e provukao između onih radijatora i semafora
ono schmi rulzzz |
|
_________________ ► Play ♫♫♫ ılılllıllıı ♫♫♫ ılılllıllıı Pause ll
SVI SMO MI VUCO |
|
|
|
Circa
|
Sta kako se provukao?
Pa tamo imas prilaz za dostavna vozila prema Trgu Slobode. Tim prolazom mogu proci i manji kamioni, nije se tesko provuc, samo trebas bit glup... |
|
_________________ Ja sam srbin, ustaša, crnac, nacist, peder, jevrej i ne kupam se! |
|
|
|
MissTake
|
pa da
ali de molim te kako je mogao okinut u spomenik
dakle nije mogao biti manevar tipa proklizao. nego namjerno ušao jer nije štećen niti 1 semafor niti 1 radijator
a i pod kojim kutom je morao ući
dakle namjera je bila rušiti |
|
_________________ ► Play ♫♫♫ ılılllıllıı ♫♫♫ ılılllıllıı Pause ll
SVI SMO MI VUCO |
|
|
|
Circa
|
Lik je evidentno sklon glupom ponasanju u prometu. Popeo se u pjesacku zonu i htio je proci pokraj DM-a. Kada je vidio da tim putem ne moze gore, krenuo se vracat u rikverc. Nije gledao, udario je spomenik i srusio ga te zbrisao... Alkotestiran je naknadno, dosta sati nakon svega i nije imao alkohola u krvi.
Nije izletio ili uletio ili sto vec zelis rec, popeo se autom na prilazu za dostavna vozila... |
|
|
|
|
MissTake
|
|
|
|
aethur
Ukupno postova: 2861 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
MissTake je napisao/la: ›
zvuči glupo da se htjeo vozikati kraj dm-a kad ima veliki prilaz pored šetača
|
Ne propitkuj razloge takvog ponašanja. Evidentno je da je slučajno ga srušio. No, bez obzira na to zaslužuje veliku kaznu. Uostalom, kada se utvrdi koliko je šteta na spomeniku, očekuje ga i taj račun na kućnu adresu. |
|
|
Circa
|
MissTake je napisao/la: ›
zvuči glupo da se htjeo vozikati kraj dm-a kad ima veliki prilaz pored šetača
|
Iznimno je glupo sto je bio u pjesackoj zoni, glupo je sto ima 23 prekrsaja, glupo je sto je pobjegao, glupo je sto je srusio spomenik... Da je lik glup smo ustanovili, a nacin na koji funkcionira njegov mozak doista ne mogu dokucit... |
|
|
|
|
MissTake
|
|
|
|
gaap
Ukupno postova: 2694 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Circa je napisao/la: ›
Inace, pocinitelj iza sebe vec ima 23 prometna prekrsaja
|
nije pobro 23, nego 11, al nema veze... uglavnom, kažnjavan zbog alkohola, vožnje bez vozačke (oduzeta), brzina, parkiranje...
baj d vej odakle ti žuti LOOL |
|
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=U2olCKnTVPI |
|
|
|
zeros
Ukupno postova: 2887 Spol: Muško
|
U toj cijeloj priči, ovo je najžalosnije:
Citat: ›
Za rušenje spomenika Cesarcu - kazna 200 kuna!?
Svako uništavanje komunalne opreme i spomenika je kažnjivo, ali je kazna koja je propisana Odlukom o komunalnom redu Grada Osijeka, a ova je temeljena na Zakonu o prekršaju, i za fizičke osobe iznosi 200 kuna, definitivno preniska. Potvrdio nam je to Ivica Šiškić, voditelj gradskog Odsjeka komunalnog redarstva, koji kaže da je Odlukom o kumunalnom redu propisano da se spomenici ne smiju šarati ni uništavati. Za ta (ne)djela Zakon o prekršaju, koji je bio na snazi do 31. prosinca prošle godine, dopušta jedinicama lokalne samouprave izricanje kazne fizičkim osobama u visini od 50 do maksimalno 200 kuna.
- Od 1. siječnja na snazi je novi prekršajni zakon, koji dopušta znatno veće kazne. Tako jedinica lokalne samouprave može za narušavanje komunalnog reda propisati kaznu fizičkoj osobi od 100 do 2.000 kuna, a pravnoj osobi od 500 do 10.000 kuna, objašnjava Šiškić. Da bi se odredbe novog zakona primjenjivale i u Osijeku, potrebno je donijeti novu Odluku o komunalnom redu, no nju donosi Gradsko vijeće, koje će se konstituirati tek nakon lokalnih izbora. (V.L.)
|
|
|
_________________ ----------Daniel Antunović----------
U Bibinim raljama | Legiranje |Triki&TV |
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
zeros je napisao/la ( Pogledaj post): ›
U toj cijeloj priči, ovo je najžalosnije:
Citat: ›
Za rušenje spomenika Cesarcu - kazna 200 kuna!?
Svako uništavanje komunalne opreme i spomenika je kažnjivo, ali je kazna koja je propisana Odlukom o komunalnom redu Grada Osijeka, a ova je temeljena na Zakonu o prekršaju, i za fizičke osobe iznosi 200 kuna, definitivno preniska. Potvrdio nam je to Ivica Šiškić, voditelj gradskog Odsjeka komunalnog redarstva, koji kaže da je Odlukom o kumunalnom redu propisano da se spomenici ne smiju šarati ni uništavati. Za ta (ne)djela Zakon o prekršaju, koji je bio na snazi do 31. prosinca prošle godine, dopušta jedinicama lokalne samouprave izricanje kazne fizičkim osobama u visini od 50 do maksimalno 200 kuna.
- Od 1. siječnja na snazi je novi prekršajni zakon, koji dopušta znatno veće kazne. Tako jedinica lokalne samouprave može za narušavanje komunalnog reda propisati kaznu fizičkoj osobi od 100 do 2.000 kuna, a pravnoj osobi od 500 do 10.000 kuna, objašnjava Šiškić. Da bi se odredbe novog zakona primjenjivale i u Osijeku, potrebno je donijeti novu Odluku o komunalnom redu, no nju donosi Gradsko vijeće, koje će se konstituirati tek nakon lokalnih izbora. (V.L.)
|
|
jebem ti državu usranu, meni glavu razbiju palicom i dobijem kaznu 680kn a lik pijan u pješačkoj zoni sruši spomenik, pobjegne i dobije kaznu 200kn, pa ne znam jel bi plako il se smijo |
|
|
|
|
|
masterzz
Ukupno postova: 83 Spol: Muško
|
ma odšatao je šetač...to je bilo samo pitanje vremena, a i sad znam zašto ga tak zovu hhah
bilo mu dosadno, a otišao u bolji svijet trbuhom za kruhom...
pa doći će on opet nemojte se brinut |
|
|
|
|
|
M°na
Ukupno postova: 21 Lokacija: 5vud4 Spol: Žensko
|
Samo neka ne diraju Pikasa ako boga znaju.. |
|
_________________ I like bars that rocket to Mars