Autor |
Poruka |
anchi_os
Ukupno postova: 12 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
..u ovom gradu nikad nista nemaa...strasno..kad ce se vec otvorit nest normalno?!?! |
|
_________________ ...LiFe iS ShOrT, tALk fAsT... |
|
|
|
Anaaa
Ukupno postova: 6 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
anchi_os je napisao/la: ›
..u ovom gradu nikad nista nemaa...strasno..kad ce se vec otvorit nest normalno?!?!
|
Pa hmmm ... nikad!
Meni je Teatar okej, al opet bude mi dosadno kad ima malo ljudi, a i ne da mi se svaki vikend davat 15kn za upad. Iako se ovaj vikend isplatilo |
|
_________________ SHOW NO MERCY, FOR YOU SHALL RECEIVE NONE! |
|
|
|
Evil Poodingh
Ukupno postova: 2517 Spol: Muško
|
|
|
|
nake_rado
Ukupno postova: 5684 Lokacija: mala soba 3 sa 3 Spol: Muško
|
..u ovom gradu nikad nista nemaa...strasno..kad ce se vec otvorit nest normalno?!?!
|
a šta smatraš pod normalno |
|
|
|
Evil Poodingh
Ukupno postova: 2517 Spol: Muško
|
|
|
|
anchi_os
Ukupno postova: 12 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Evil Poodingh je napisao/la ( Pogledaj post): ›
joj previše je takvih kao Anchi, skroz kukaju kako ništa nema a u stvari ne znaju niti što žele.
|
a istina je...znam...al sto je je..nema u osijeku bas nest previse mjesta za izac...pogotovo s alternativnom glazbom..jbg.. |
|
|
|
|
|
nake_rado
Ukupno postova: 5684 Lokacija: mala soba 3 sa 3 Spol: Muško
|
Evil Poodingh je napisao/la ( Pogledaj post): ›
joj previše je takvih kao Anchi, skroz kukaju kako ništa nema a u stvari ne znaju niti što žele.
|
a istina je...znam...al sto je je..nema u osijeku bas nest previse mjesta za izac...pogotovo s alternativnom glazbom..jbg..
|
aj ti izađi malo na sunce i pogledaj po gradu, siguran sam da ćeš naći nešto za sebe |
|
|
|
MacaPapucharica
Ukupno postova: 3162 Lokacija: tu. Spol: Žensko
|
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii????????????????????
jel' netko bio?
jel' ima tamo šta?
jel' to uopće radi još uvijek? |
|
_________________ naivna k'o francuska sobarica |
|
|
|
Loona
Ukupno postova: 3713 Lokacija: somewhere on Mars Spol: Žensko
|
Radi, radi.. ima nekog.. bio je netko.. navrati, pa vidi.. nije gužva kao u Tvrđi, ali za popiti koju cugu ili kavu, dok slušaš dobru glazbu, odlično mjesto. Naravno, kome je blizu ili mu se da dolaziti do DG.. |
|
_________________ Svako rješenje ima problem. |
|
|
|
alija_sirotanovic Ukupno postova: 49 Spol: Nebitno
|
Loona je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Daklem, Biker Bar, otvoren pod inicijativom MC My Way, na Vukovarskoj u DGO, u bivšem Picassu. Isti taj My Way organizirao je 1. Biker fest u Osijeku od 14.-16.09.07. na prostoru aerodroma u Čepinu.
Lokal je uglavnom renoviran, neke preinake se još rade a i radi se na tome da to postane pravi Biker bar, kakvoga u Osijeku još nije bilo. Budući da je otvoren tek prije mjesec dana, nisu još sve stvari sjele na svoje mjesto, ali već je bila jedna živa svirka i posjećenost lokala je sasvim solidna. Dobrodošli su svi koji vole motore i rock glazbu, jer možete biti sigurni da neće biti ni n od narodnjaka unutra. Ekipa je malo starija, ali nađe se i mlađih od 20 godina, što znači da su otvoreni za sve uzraste osim baš za klinčadiju od 15, 16 godina kojoj je ionako zabranjeno točenje alkohola..
Budući da sam s tom ekipom od organizacija Biker festa do organizacije i otvaranja Biker Bara, što god vas zanima slobodno pitajte..
A slobodno dođite i na cugu, pa se uvjerite sami..
|
e, to je ondapak za mene...jer JA SAM ROCk!!!!!!
king, legenda...zakon....šarm, sav sam uf....jel?
AJD... |
|
|
|
|
|
MacaPapucharica
|
Loona je napisao/la: ›
Radi, radi.. ima nekog.. bio je netko.. navrati, pa vidi.. nije gužva kao u Tvrđi, ali za popiti koju cugu ili kavu, dok slušaš dobru glazbu, odlično mjesto. Naravno, kome je blizu ili mu se da dolaziti do DG..
|
izgleda da zalaziš tamo...
ajd, budi dobra pa javi ako ima kakvih svirki ili bar preporuči u koje vrijeme i kada naići - jednom sam prolazila pa je izgledalo jadno (pusto), ali svemu dajem više šansi.
Hvala. |
|
|
|
|
Loona
|
Pa blizu mi je kuće, a i frend iz moto kluba My Way je otvorio taj lokal, tj. preuzeo ga, sredio i promijenio mu ime, skupa s ostalim članovima, iako moram priznati, nisam ni ja stigla do tamo jedno 2 tjedna.. |
|
|
|
|
aethur
Ukupno postova: 2861 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Loona je napisao/la: ›
Pa blizu mi je kuće, a i frend iz moto kluba My Way je otvorio taj lokal, tj. preuzeo ga, sredio i promijenio mu ime, skupa s ostalim članovima, iako moram priznati, nisam ni ja stigla do tamo jedno 2 tjedna..
|
Koncert sutra neki tamo? A ne vidjeh nikakvu najavu... |
|
|
Loona
|
Aj, ak stignem odem kasnije do tamo, pa vam napišem šta ima sutra.. ili pogledajte na web stranici njihovoj www.mk-myway.com |
|
|
|
|
MacaPapucharica
|
Hvala, @Loona . Ja pogledala - piše ovo:
KONCERT
SUBOTA 01.03 2008. u 20.30 BIKER BAR Vukovarska 81.
BLACK APPLE - (ghotic rock)
3.SET - R & B (Azra,Atomci,AC/DC,Whitesnake...
eto... |
|
|
|
|
|
|