Autor |
Poruka |
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
Clive Thompson ( blog), uz Reginu Lynn ( blog) meni najdrazi Wired kolumnist donosi komentar na svom blogu o studiji koja je pokazala da igraci FPS-a (first person shootera) uzivaju umiruci u igri i gledajuci smrt svog karaktera iz treceg lica...
Zanimljivo stivo...
Podsjetilo me na sva ona namjerna zabijanja u zid vozeci automobile, brda vozeci avione... Industrijo igara, poradi na poboljsanju fizike i dramaturgije igraceve smrti...;-)
Anonymous, igrajuci neku igricu, dodje li ti trenutak kad pozelis vidjeti kako je poginuti u njoj? |
|
|
|
|
|
aethur
Ukupno postova: 2861 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Ne, ali uživam vidjeti druge kako umiru. Na razne načine. Zamislim da ubijam svoju prababu. |
|
|
kyx
Ukupno postova: 1524 Spol: Muško
|
ma to opet glupi ameri seru. stvarno volim igrat FPS-ove,5 godina aktivno igrao UT,pa 2-3 UT2004,sad sam na counter-strikeu source,i malo mi je mutavo gledat sebe kako umirem., tj popizdim kad me neki noob ubije
citao sam na jednom forumu,kao ameri seru da su danasnji gamepadi za xbox360 i PS3 prekomplicirani i imaju revolucionarno rjesenje : gamepad s 1 !! gumbom |
|
_________________ "jebo babu, i baba je fina, i u babi ima vitamina" op sa sa |
|
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
Ne znam, ja kad poginem u nekoj igri, najcesce FPSu, spominjem majku onog koji me ubio i uzasno se razbjesnim
Ne znam, ne cini mi se da uzivam kad ginem |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
glupi ameri, kad su me roknuli u AA jebo sam majku i živciro se, i milio sam po ćoškovima nebili izbjegao metak sa svojim imenom, a u COD2 sam jebo majke baš iz razloga što kad pogineš respawn i jebi majke jope, zakon igra |
|
|
|
|
|
nake_rado
Ukupno postova: 5684 Lokacija: mala soba 3 sa 3 Spol: Muško
|
Ništa nije gore nego kad poginem.
zato volim COD čim umreš vratiš se nazad i ko što kaže Monstrum ''jebi majke jope''
mrzim kad recimo u cs-u umrem pa moram gledat ostale kak igraju a ja bespomoćno sjedim na stolici skidam svece s neba i takoc...
kyx je napisao/la: ›
citao sam na jednom forumu,kao ameri seru da su danasnji gamepadi za xbox360 i PS3 prekomplicirani i imaju revolucionarno rjesenje : gamepad s 1 !! gumbom
|
jedna riječ sasvim dovoljna, debili |
|
|
|
_tenjac_ Ukupno postova: 406 Lokacija: Tenja Spol: Muško
|
pa naravno da nevolim kad me ubiju...al kad recimo vozim nešt nekako me vučem da sletim s litice autom u vodu...što veća litica to bolje...ili recimo avionom u vodu još bolje...ili u san andreas kada uzmem mlažnjak i natjeram ga u visinu kolko može ić, onda iskočim i gledam kak pada...jbg |
|
|
|
|
|
nake_rado
Ukupno postova: 5684 Lokacija: mala soba 3 sa 3 Spol: Muško
|
_tenjac_ je napisao/la: ›
pa naravno da nevolim kad me ubiju...al kad recimo vozim nešt nekako me vučem da sletim s litice autom u vodu...što veća litica to bolje...ili recimo avionom u vodu još bolje...ili u san andreas kada uzmem mlažnjak i natjeram ga u visinu kolko može ić, onda iskočim i gledam kak pada...jbg
|
al to kad ne prelazim, nego se malo zajebavam čisto iz šprdancije. |
|
|
|
_tenjac_ Ukupno postova: 406 Lokacija: Tenja Spol: Muško
|
|
|
|
|
|