Autor |
Poruka |
snaša
Ukupno postova: 820 Lokacija: 7 km od centra Spol: Žensko
|
Zna li tko ? Održava li se išta od gorenavedenog u ovom našem selu ?
Znam da je jedan bio u sječnju..... nisam ga skužila na vrijeme..
Hoće li uskoro biti štogod ? |
|
|
|
|
|
kent_slip Ukupno postova: 101 Spol: Nebitno
|
budu dosta rijetko....ipak je ovo selo:-)
posalji mail nekome iz uprave foto kluba,oni ce ti najbolje znati reci |
|
|
|
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
|
|
|
1step2far
Ukupno postova: 3262 Spol: Žensko
|
|
|
|
Circa
Ukupno postova: 3149 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Fotoklub Osijek organizira tecaj CB fotografije (na film) kao i tecaj digitalne fotografije. I jedan i drugi se organiziraju najmanje jednom godisnje, a ovisno o interesu moze i cesce... |
|
_________________ Ja sam srbin, ustaša, crnac, nacist, peder, jevrej i ne kupam se! |
|
|
|
mladen.jr
Ukupno postova: 332 Lokacija: Zagreb Spol: Muško
|
|
|
|
snaša
|
Još ništa ? |
|
_________________ Niti jedan dokaz ne podupire tezu da je život ozbiljan. |
|
|
|
Circa
Ukupno postova: 3149 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Kako doznajemo od Miroslava Adama, predsjednika Fotokluba Osijek, uskoro bi trebao organiziran biti novi tečaj digitalne fotografije, međutim, konkretan datum održavanja seminara još nije određen. No, čim datum početka tečaja bude određen, tečaj će biti najavljen na web stranici Fotokluba (www.fotoklubosijek.hr). Inače, dodaje Adam, članom Fotokluba Osijek postaje se redovitim dolaskom na tjedne klupske večeri (četvrtkom između 18 i 21 sata), ispunjenjem pristupnice, prihvaćanjem ustaljenih statutom određenih prava i obveza člana, te uplatom godišnje članarine koja za redovne članove od navršenih 18 godina i starije iznosi 60 kuna, a za mlađe od 18 godina 30 kn. Članstvom se ostvaruju mnoge pogodnosti, poput slobodnog korištenja klupske čitaonice s mnogim fotografskim časopisima. |
|
_________________ Ja sam srbin, ustaša, crnac, nacist, peder, jevrej i ne kupam se! |
|
|
|
cane
Ukupno postova: 2460 Lokacija: Cherryville Spol: Muško
|
E Circa jel to u Domu tehnike? Ja sam kao mladac tamo pohađao neki tečaj snimanja i montaže. Mislim da su imali i fotografiju. |
|
_________________ Global warming is coming in two days before the day after tomorrow! |
|
|
|
Isis
Ukupno postova: 1211 Lokacija: In Fiction Spol: Muško
|
|
|
|
zeros
Ukupno postova: 2887 Spol: Muško
|
Glas Slavonije je napisao/la: ›
Fotoklub Osijek organizira osnovni tečaj digitalne fotografije prilagođen osobama koje se tek upoznaju s mogućnostima digitalnih fotoaparata. Kroz teorijski i praktični rad s polaznicima želi se stvoriti preduvjete za daljnje usavršavanje kroz naprednije radionice, također u organizaciji Fotokluba Osijek. Tečaj je podijeljen u četiri dana, ukupnog trajanja 16 sati, a voditelji su Hrvoje Glavaš i Damir Rajle. Svi zainteresirani trebaju se javiti u prostorije kluba u Domu tehnike, Križanićev trg 1/1, u srijedu (9. travnja) u 17.50 te ponijeti svoje digitalne aparate. Cijena tečaja je 200 kuna, a zadnjeg dana pregledat će se svi snimljeni materijali, a polaznicima će se podijeliti potvrde o uspješno završenom tečaju.
|
|
|
_________________ ----------Daniel Antunović----------
U Bibinim raljama | Legiranje |Triki&TV |
|
|
|
snaša
|
skoro propustih obavjest..komp. mi bio u kvaru..hvala puno na inormacijama.. |