Autor |
Poruka |
JASNA
Ukupno postova: 39 Spol: Žensko
|
Dragi i ja smo danas prije podne nakon jednog stoljeća izašli van u subotu prijepodne zajedno-sami. Provozali smo se pa stali u Tvrđu pogledati sajam antikviteta. Sviraju tamburaši, ima stvarno svašta. I odjednom ugledamo dva divna konja i oduševimo se.
Prekrasne životinje i prekrasne djevojke. Baš ih je lijepo bilo pogledati. I krenuli mi na zasluženu kavu kad ugledamo još jednu ljepotu. Baš nam je izgledalo idilično za tu ljepotu od Tvrđe, najljepšeg dijela našeg grada.
... onda preživimo šok. Naš najlepši dio grada ostao posut kakicama. Nitko se nije sjetio da bi se to trebalo počistiti. Bio je tamo i Cvrk, i hrpa političara i poznatih ljudi, i divnih stvari i divnih konja. A kaknjaca ko u priči. Vidi ti to!
[img] [/img]
I hodamo mi dalje. Kad ono još ljepša slika....
[img] [/img]
I pogled iz kafića...
[img] [/img]
Dakle, sve lijepo pokvari ono ružno...A organizatori su trebali na to misliti! Eto, o takvim stvarno nitko ne misli! |
|
|
|
|
|
Avi
Ukupno postova: 204 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
|
|
|
ETI
Ukupno postova: 47 Spol: Muško
|
nije to ništa šta se sve može vidjet tamo.... |
|
|
|
|
|
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol: Muško
|
izgleda mi na ovoj drugoj slici govneta da je neko kvalitetno i ugazio u njega |
|
|
|
1step2far
Ukupno postova: 3262 Spol: Žensko
|
Tako je bilo i kod nas u Daruvaru kad su snimali 30 u hladu, naš gradonačelnik ima konje, pa je nastupao i konjički klub. Na kraju je od svega finoga, čeških specijaliteta, piva i vina ostala samo impresivna hrpa govana. I cijeli trg ispunjen miomirisima. |
|
|
|
|
|
nake_rado
Ukupno postova: 5684 Lokacija: mala soba 3 sa 3 Spol: Muško
|
To je kriv unikom, dali su vrećice za pse a ne za konje |
|
|
|
Delfin
Ukupno postova: 505 Lokacija: Osijek Spol: Nebitno
|
Sta mislite kako je tek bilo 1800 god kad je glavno prijevozno sredstvo bio konj. |
|
_________________ ...MOJ OSIJEK PUN JE SUNCA... |
|
|
|
noob
Ukupno postova: 182 Spol: Muško
|
Delfin je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Sta mislite kako je tek bilo 1800 god kad je glavno prijevozno sredstvo bio konj.
|
bilo je usrano |
|
|
|
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
|
|
|
debeli
Ukupno postova: 920 Lokacija: evriver Spol: Nebitno
|
nisam siguran, ali ne provjereni izvori kažu da je unikom oprao tvrđu nakon završene manifestacije. Zamisli kako bi ovi na kavi izgledali da je ekipa sa šmrkovima uletila u vrijeme snimanja ovih fotografija? |
|
|
|
|
|
allein
Ukupno postova: 1542 Lokacija: offline Spol: Muško
|
Inače, postoje i takve stvari, nešt poput košara, koje se postavljaju konjima pod repove, s ciljem lovljenja izmeta. On onda ostaje u tim košarama i poslije ga se može riješiti na neki drugi način, a ne da konjići seru po gradu pa se mora šmrkovima prati.
Zašto oni to nemaju, pitanje je od milijun kuna |
|
_________________ The voices are back. Excellent. |
|
|
|
debeli
Ukupno postova: 920 Lokacija: evriver Spol: Nebitno
|
|
|
|
MacaPapucharica
Ukupno postova: 3162 Lokacija: tu. Spol: Žensko
|
allein je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Inače, postoje i takve stvari, nešt poput košara, koje se postavljaju konjima pod repove, s ciljem lovljenja izmeta. On onda ostaje u tim košarama i poslije ga se može riješiti na neki drugi način, a ne da konjići seru po gradu pa se mora šmrkovima prati.
Zašto oni to nemaju, pitanje je od milijun kuna
|
e sad, vozila sam se ja ljetos kočijom/fijakerom, što li pa smo pitali čiku zašto konji to nemaju...
On je rekao nešto tipa kako to nije humano prema konjima, jer im je jako nezgodno i vruće im je i znoje i sl. ugl. kako je to za konje koma...
E, sad nije vrućina pa ne znam jel isti "argument" i dalje stoji...
no, nemoj me hvatati za riječ, davno je bilo pa sam zaboravila što je točno rekao... |
|
|
|
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
|
|
|
davorccc