Autor |
Poruka |
kyx
Ukupno postova: 1524 Spol: Muško
|
zapeo mi za oko ovaj Cruiser bajk,cijena 800 kn u pevecu,pa ajd ako netko ima cruisera neka malo napise on njemu,mislim da cu ga kupit ovaj vikend
|
|
|
|
|
|
saba
Ukupno postova: 1320 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
imam ja kruzera al ne toga i inaće biciklić do jaja fino foteljica i lagana vožnica nema boljega... |
|
|
goose
Ukupno postova: 1245 Lokacija: tenja Spol: Žensko
|
|
|
|
saba
Ukupno postova: 1320 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
ja kupio u vinkulji neki tres isto za male pare i vozi ko pravi |
|
|
nake_rado
Ukupno postova: 5684 Lokacija: mala soba 3 sa 3 Spol: Muško
|
pevec kupujte s osmijehom, NE
sve što tamo kupiš možeš bacit nakon mjesec dana ili će ti se samo pokidati |
|
|
|
Kugla
Ukupno postova: 467 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
goose je napisao/la ( Pogledaj post): ›
ne bih ja baš kupovala takve žnj bicikle. bolje se strpi,skupi novaca i kupi si na ljeto nesto normalno sto ce te sluziti par godina.
zašto ljudi uopce kupuju u pevecu kad su im proizvodi uzasno losi!?!?
|
Slažem se, ti bicikli su jeftini s razlogom. Jednom naletiš na bankinu i baj, baj točak. A ako se i ne dogodi tako što, sto posto će mu za pol godine otpast pedala ili ispasti žbice (prijatelju se to dogodilo). Ma... Bicikl treba kupovati u specijaliziranom bike shopu. |
|
|
|
|
|
Pašće
Ukupno postova: 401 Lokacija: tu negdje Spol: Muško
|
Ja kupio mtb sa amortizerima u Pevecu,služiome bez problema 2 godine,onda ga mangupi maznuli |
|
_________________ njuškom naprijed,pa kud me odvede |
|
|
|
tonya
Ukupno postova: 2171 Lokacija: Nedođija Spol: Žensko
|
I ja kupila bajs u Pevecu, dobro me služio dok mi mangupi nisu maznuli sic. |
|
_________________ Space: The final frontier
These are the voyages of the Starship, Enterprise
Its 5 year mission
To explore strange new worlds
To seek out new life and new civilizations
To boldly go where no man has gone before |
|
|
|
gaap
Ukupno postova: 2694 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
|
|
|
tonya
Ukupno postova: 2171 Lokacija: Nedođija Spol: Žensko
|
Što se netko voli hvaliti... |
|
_________________ Space: The final frontier
These are the voyages of the Starship, Enterprise
Its 5 year mission
To explore strange new worlds
To seek out new life and new civilizations
To boldly go where no man has gone before |
|
|
|
aethur
Ukupno postova: 2861 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
@gaap, nabavio sam kacigu, sada ima da me provozaš |
|
|
paperje
Ukupno postova: 794 Spol: Žensko
|
imam ja cruiser. obožavam ga. kao i onoga koji mi ga je kupio. bog nek mu da sreće, zdravlja i para. to je najudobniji bajk na kojem je moja pozadina sjedila. |
|
_________________ ne moras biti super-optimist, ali ako na sve gledas crno, za tebe sunce zalazi vec ujutro |
|
|
|
sale car
Ukupno postova: 1305 Lokacija: Grad na Dravi Spol: Muško
|
ne znam ništa u vezio s tim biciklom... imam osjećaj da je fin bicikl za ugodnu nedjeljnu vožnjicu po promenadi po sunčanom toplom vremenu... ALI... slažem se s većinom ljudi ovdje... strpi se i odi u neku kvalitetniju trgovinu sa biciklima... promjenio sam dva; tri bicikla iz peveca... trajali su po dva do maximum tri mjeseca i moš ga bacit...
Toplo preporučam trgovinu Rog-yoma... to je trgovina gdje je prije bila sawa ... tam kod chipoteke... Prije dvije godine ( nešto malo manje ) kupio sam si mtb marke trek... nema tih stepenica niz koje ne silazim... jucram po gradu.. zabijam se u bankine i sve što možeš zamisliti... Mogu reći kako mu točak uopće ne ide u osmicu... što bi se dogodilo nakon dva dana takve vožnje biciklu iz peveca... Planiram ovo proljeće odvest ga na servis... ali ne zbog kvara već zbog zatezanja i podmazivanja svih dijelova... vjerovatno promjena nekih potrošnih dijelova...
Dakle... moj savjet... kupi bicikl drugdje... nikako ne u trgovinama tipa pevec, getro, emezeta itd... |
|
|
|
|
|