Autor |
Poruka |
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
|
|
|
marrai
Ukupno postova: 1127 Lokacija: Os Spol: Žensko
|
MissTake je napisao/la ( Pogledaj post): ›
+popiškiti se prije spavanja
+skinuti šminku
+namzat usta labelom
+operati ruke
+namazati kremu na ruke
|
Ovo baš i nisu neke "mušice" nego svakodnevni rituali normalne žene... |
|
|
|
|
|
MissTake
|
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
MissTake je napisao/la ( Pogledaj post): ›
ne mogu leći a da usta ne namažem labelom
|
ni ja, al to je normalno, to nisu mušice nja nja nemaš mušica nja nja ispadaš iz igre |
|
|
|
|
|
MissTake
|
|
|
|
gaap
Ukupno postova: 2694 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
netko je rekao, nisu mušice nego rituali...
ujutro, palim komp, dok boota ja u kuhinji nesicu pravim, pijem kavu, mail, net.hr, index.hr, osijek031, odlazak u wc, dnevnik.hr, jutarnji.hr, svira carmina burana, vecernji.hr, mačkama hrane i čišćenje njihovog vecea, motori.hr, hr.soc.grad.osijek, croatia-choppers, ogame.ba...pa na posao |
|
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=U2olCKnTVPI |
|
|
|
nake_rado
Ukupno postova: 5684 Lokacija: mala soba 3 sa 3 Spol: Muško
|
tonya je napisao/la: ›
Preskačem crte na pločniku, a jedva sam se odvikla
|
Ovo sam i ja radio u 6 i 7 razredu, hvala bogu pa sam prestao, jako je to bolesno, jos i danas nekad znam preskakat sjene od ljudi koji prolaze pokraj mene.
Monstrum je napisao/la: ›
nakon što zaključam auto, iako sam čuo škljoc (centralno) provjerit sve brave
|
Tako i ja kad zaključavam vrata, recimo izlazim is stana, zaključam vrata i onda kad siđem već nekih kat-dva vratim se gore da provjerim jesam li zaključao, isto se to događa i kada šupu zaključavam, samo što ne idem dolje
Imam još neke,
nemogu zaspati a da prije spavanja ne poslušam neku pjesmu, najčešće prije spavanja bude nešto lagano, najviše volim prije spavanja je nešto od maidena.
I isto tako prije spavanja moram popit vode, i to puno vode.
Imam ja toga još, ali se nemogu sada sjetiti. |
|
|
|
MissTake
|
nake_rado je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Tako i ja kad zaključavam vrata, recimo izlazim is stana, zaključam vrata i onda kad siđem već nekih kat-dva vratim se gore da provjerim jesam li zaključao, isto se to događa i kada šupu zaključavam, samo što ne idem dolje
|
tak i ja
nake_rado je napisao/la ( Pogledaj post): ›
I isto tako prije spavanja moram popit vode, i to puno vode.
Imam ja toga još, ali se nemogu sada sjetiti.
|
jel' ti nosiš pelene
kako mjehur |
|
_________________ ► Play ♫♫♫ ılılllıllıı ♫♫♫ ılılllıllıı Pause ll
SVI SMO MI VUCO |
|
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
tonya je napisao/la: ›
Preskačem crte na pločniku, a jedva sam se odvikla
|
To nisu mušice, to je OCD |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
Zodijak Ukupno postova: 543 Lokacija: Halloweentown Spol: Nebitno
|
uhh...ne podnosim pisati olovkom! mrzim to, to raspadanje grafita! ponekad mi se čini da čujem to raspadanje! a osjećaj je isti onom kada se grebe noktima po ploči! sve pišem kemijskom, sve!!
kad jedem, nikada ne pojedem do kraja! uvijek mora ostati taj zadnji komadić na tanjuru, i nema te sile koja bi me natjerala da to pojedem. a ako sam jako gladan (više tanjura zaredom) onda na svakom ostane taj zadnji komadić, uvijek!
Prije spavanja uvijek tražim kut jastuka na kojem konstantno ispreplićem prste i zabijam nokte do same boli sve dok ne zaspem...a ako naiđem na perje to povadim.
otkad znam za sebe radim ovo sranje, moj način otpuštanaj stresa: sjednem na mekši trosjed kakav imam sad u sobi, pogasim sva svijetla, pojačam glazbu do kraja i onda leđima naslonjen udaram o naslonjač naprijed- nazad! i tako mogu satima! ako skontam da nije mrkli mrak i da netko pali svijetlo u blizini, naživciram se ko konj, pjesma propadne pa moram ispočetka, opet u mraku...od toliko udaranja svih tih godina imam dosta razvijene trbušne mišiće, a sav sam mršav...pa sam ko neka karikatura hahahah. Morat ću to popraviti heheh. ali ide mi, od ove navike polako odustajem u zadnjih par mjeseci.
imam još toga moram se sjetiti... |
|
|
|
|
|
PsychoSoldier
Ukupno postova: 1719 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
marrai je napisao/la ( Pogledaj post): ›
PsychoSoldier je napisao/la ( Pogledaj post): ›
marrai je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Moja "mušica" je pretjerana pedantnost koja graniči s bolešću,pokušavam se odviknuti od toga da sve mora biti na svome mjestu,da rublje mora biti extra mirišljavo,da šalice slažem po veličini,i ručnike u kupaoni po boji... netko će reći,ma to je baš super al' ja se opterećujem ako nije sve skladno posloženo onako kako ja želim,bolesno zar ne?
|
3 rijeci: opsesivno-kompulzivni poremecaj.... ugl. znam kako ti je
|
I Doc,kako se to liječi?
|
jos ne znam ni ja hehe, a volio bi znati. za sada nam preostaje jedino kod psihijatra :/
sad kad malo procitam ostale postove vidim da dosta ljudi radi ili je radilo neke stvari kao i ja... evo spomenit cu neke koje se sjetim na brzinu: preskacem pukotine na plocniku i to obavezno lijevom nogom???, volim zapoceti raditi neke stvatri/posao u puni sat, isto sam bio brojao korake do skole (ali sam prestao fala bogu), bolesni rituali prije ispita, kada s autom prelazim preko pjesackog onda pokusavam voziti izmedu onih bijelih traka, izbjegavam šahtove i po mogucnosti da ne prodem iznad njih... natjeram se prestici neki auto iako mi se ni ne vozi brzo niti mi se zuri, a ni dokazuje... auuuu a da ne spominjemo igre s brojevima: izbediram se ako vozim iza auta ciji je zbroj brojeva na registracijama 1 ili ako pogledam na sat i zbroj brojki isto 1... ima jos toga mislim da je ovo dosta
ugl. bolestan sam (nije li to korak prema izljecenju kada priznas?!?!?! ili je ovo moja lazna nada ) |
|
|
|
|
|
PsychoSoldier
Ukupno postova: 1719 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
ne volim one mucice na majicama, dlake i sl. i uvijek ko manijak skidam sa sebe ili jos bolesnije s drugih, mrzim kada mi se na knjigama naprave usi ili kad mi neko posara knjigu ili neki papir. kada pogrijesim u pisanji slova uvijek obrisem cijelu rijec ili ako tipkam i skontam da sam pogrijesio negdje u tekstu oda brisem sve rijeci ne bi li dosao do te pogresno napisane. jedno vrijeme, dok sam pisao poruke na mobitelu, ako pogrijesim u slovu obrisem cijelu poruku i pokusma napisati bez pogreske ili od pocetka hehe
necu vise pisati, bed mi je sad kad vidim kolko toga bolesnog radim... |
|
|
|
|
|
1step2far
Ukupno postova: 3262 Spol: Žensko
|
Evo, ja sam danas nabrijana, kao da sam na tripu... Netko će biti obezglavljen... |
|
_________________ Gola sisa je dobra sisa. |
|
|
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
Uh... nista od toga nisam smatrao svojom musicom, dok mi drugi to nisu sugerirali...
- ne podnosim kad se istim nozem reze kruh i nesto maze
- usisavam i spremam po gajbi u patikama
- nevoljko popijem kavu s nehladnim mlijekom (jedino kaficima toleriram pravljenje takve kave) - zapravo sam picajzla i ako mi vec netko pravi kavu, vrlo ej pozeljno da bude 1 zlica secera + 2 zlice instant kave + jako malo vruce vode + jako puno mlijeka
- ne podnosim kad mi netko "spremi" gajbu/radni stol (citaj: poslozi po svojoj logici, odnosno razmjesti i pogubi po mojoj)
Kontam da ima jos toga, ali taj pakao je rezerviran za one koji su prisiljeni provoditi vrijeme sa mnom. ;-) |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
MissTake
|
e monstrume nađoh
ne ispadam iz igreee
nja nja nja
dakle pranje ruku i kremice
jaaako puno perem ruke
ili bilo što prije jela(npr. operem uvijek naranču jer kad ju gulim onda diram prljavu koru rukama ili ne mogu da razlupam jaje u tavu, a da ne operem nakon toga ruke. jer ću onda dirati vilicu i kruh itd..)
a kremice... pa kako puno perem ruke uvijek ih imam kraj sebe jer ne podnosim kad su mi ruke iole suhe |
|
_________________ ► Play ♫♫♫ ılılllıllıı ♫♫♫ ılılllıllıı Pause ll
SVI SMO MI VUCO |
|
|
|
|
|