Autor |
Poruka |
W.M. Felt Ukupno postova: 2158 Spol: Nebitno
|
Poppy je napisao/la: ›
Osječanin je napisao/la: ›
i ponosan sam što je i moj sin krenuo mojim stopama, što je i on kohortaš
|
bolje da je nogometaš!
|
Možda bi bilo dobro o ovom obavijestiti i Centar za socijalnu skrb.
Nažalost po navijače, ljubav prema gradu nije i ljubav prema nogometnom klubu. Smiješno je izjednačavati grad i klub šutača lopte.
No nema veze. Evo jednog prijedloga za Kohortu.
Slavi li Kohorta godišnjicu osnutka Fiskulturnog društva Proleter, 27. veljače 1947., ako već nekako ne voli obljetnice NOB-a Slavonije, 12. slavonske brigade NOVJ. Naravno, radi se o prostim činjenicama da bez navedenog ne bi postojao NK Osijek.
Evo i osječkih klubova prije 2. svjetskog rata. Udarnik, Tipograf, Jedinstvo, Sloga , Bratstvo. Ništa ni o njima od Kohorte.
Ja bih eto, u duhu općeg hrvatskog (Tuđmanovog) pomirenja, na mjestu Kohorte nagodinu 27. veljače položio vijence na srušeni kip NOB-u u Parku Kulture (ispričavam se što i dalje nazivam taj park tako, jer naprosto ne znam čiji je to sad perivoj).
A zahvala partijskim sekretarima što su 1948. fuzionirali Proleter i Mladost, drugi osječki klub? Tko zna za koga bi navijali, da se to nije dogodilo.
Potom bi kazneno prijavio članove i nečlanove skupine koji bacaju kamenje i boce, šaraju po fasadama, i sve ostalo. To bi nešto značilo nama običnim građanima. Molim lijepo, reakcije i komentare. |
|
|
|
|
|
Isis
Ukupno postova: 1211 Lokacija: In Fiction Spol: Muško
|
Majo, svaka čast vama koji se zalažete za dobrobit, al moraš shvatiti da se loš glas puno dalje čuje od dobrog.
Puno prije će u novinama završiti ako se nekog prebije i puno više će to isto reakcija (negativnih) pobrati nego davanje krvi. Ruku na srce, ali tako je. Ljudi su takvi, ljude više zanima kontroverza. Zato i jesu tabloidi najčitanije novine. Pri nesretnom događaju, ljudi će se prije skupiti i gledati nesreću i brati fotke za 24 sata da osvoje koju sitnu paru za svoj džep umjesto pomoći.
I ponavljam po ne znam koji put u ovom topicu (btw. nisam jedini koji je ovo rekao), nama ne smetaju navijači kao potpora klubu nego huligani. |
|
|
|
|
|
faktor-x Ukupno postova: 447 Spol: Muško
|
Isis je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Ruku na srce, ali tako je. Ljudi su takvi, ljude više zanima kontroverza.
|
zato i jesu glupavi!
Isis je napisao/la ( Pogledaj post): ›
I ponavljam po ne znam koji put u ovom topicu (btw. nisam jedini koji je ovo rekao), nama ne smetaju navijači kao potpora klubu nego huligani.
|
Jel ovo topic o 20 godina Kohorte ili o huliganima?
Prekinite više! |
|
|
|
|
|
Ingo
Ukupno postova: 3470 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
pitanje je ... dali je ovo topic o 20 godina huliganstva u osijeku ??
dakle, kohorta i huliganstvo idu zajedno, sve dok kohorta sama u svojim redovima ne rjesi taj problem i ne dokaze da ne stoji iza huliganstva.
zasto se niste javno ogradili od napada na one vukovarce ? sto niste odma platili popravak auta i ispricali se kao organizacija tom covjeku ? to bi bilo humanije nego sto ste obojali 3 zida |
Zadnja promjena: Ingo; 26.03.2008. 10:04; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
|
|
ix ox
Ukupno postova: 207 Spol: Nebitno
|
...
važno da mi lijepo proslavimo 20 godina Kohorte..
a to definitivno hoćemo ! |
|
|
|
|
|
zeros
Ukupno postova: 2887 Spol: Muško
|
Stvarno ne kužim kako vam je teško dati 200,300 kuna za Kohortu. Pogotovo vi forumaši koji radite. Šta je to za vas? To ionako zdrobite za jedan petak.
|
Mi radimo, tako je. Mi radimo i zaradimo svaku jebenu lipu.
Teško mi je dati 200 kn, teško mi je dati i 100 kuna jer znam koliko sam morao raditi da bi to tek tako dao ljudima koji će se nalokati i nažderati za rođendan koji je meni potpuno nevažan.
Kohorta je Udruga građana grada Osijeka i predstavlja sve vas i red je da učipite barem 100 kuna!
|
Želiš reći da nas Kohorta predstavlja? Nas građane?
Jebote, Kohorta nije udruga građana grada Osijeka, nego udruga navijača.
I zašto bi onda bio red da uplatimo 100 kn? |
|
_________________ ----------Daniel Antunović----------
U Bibinim raljama | Legiranje |Triki&TV |
|
|
|
centurion Ukupno postova: 938 Lokacija: Grad na Dravi Spol: Muško
|
koji likovi ..najjace sto vecina vas pljuvaca nema ni Hrvatsku zastavu u svom profilu
mi da budemo policija pa da vatamo one koji rade nerede |
|
_________________ Korak ispred ostalih! |
|
|
|
Isis
|
faktor-x je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Jel ovo topic o 20 godina Kohorte ili o huliganima?
Prekinite više!
|
Tako je, ovo je topic u kojem se poziva građane na donaciju za vašu proslavu.
Na to su građani odgovorili kako ne žele donirat zbog tih i tih razloga, a mislim da se to također veže uz topic i zato se o tome piše. |
|
|
|
|
|
W.M. Felt Ukupno postova: 2158 Spol: Nebitno
|
http://www.net.hr/sport/page/2008/03/25/0750006.html
Evo, i braća navijači u Španjolskoj imaju sličnih problema. No, vjerojatno se radi o nekolicini huligana, dok su svi ostali pošteni, mirni i miroljubivi dečki.
Možda mi ne shvaćamo, možda i ima nešto lijepo u tome da kad par retardiranih adolescenata palicama nekom razbiju glavu. |
|
|
|
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
Dvije stvari su beskonačne, svemir i ljudska glupost. Ali što se svemira tiče, nisam posve siguran.
-Albert Einstein
dajte prekinite sa svađom. zvučite ko' Rambo Amadeus: te jedno te isto. te jedno te isto
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=z0GyAakqwY0[/youtube] |
|
_________________ ► Play ♫♫♫ ılılllıllıı ♫♫♫ ılılllıllıı Pause ll
SVI SMO MI VUCO |
|
|
|
Isis
|
W.M. Felt je napisao/la ( Pogledaj post): ›
http://www.net.hr/sport/page/2008/03/25/0750006.html
Evo, i braća navijači u Španjolskoj imaju sličnih problema. No, vjerojatno se radi o nekolicini huligana, dok su svi ostali pošteni, mirni i miroljubivi dečki.
Možda mi ne shvaćamo, možda i ima nešto lijepo u tome da kad par retardiranih adolescenata palicama nekom razbiju glavu.
|
Jadnik, dobio je batina zbog NOGOMETA, od NAVIJAČA jer je NAVIJAO za PROTIVNIČKU EKIPU.
A gdje je tu sloboda izbora?
Žalosno je kad čovjek sunarodnjaka razbije zbog jednog jebenog sporta. |
|
|
|
|
|
Zoks Ukupno postova: 36 Spol: Muško
|
tko god želi nastaviti rapsravu o Kohorti i Osijeku nek mi se javi na privat pa ćemo se naći uživo i nastaviti istu. u protivnome se suzdržite komentara.
također bi molio ostatak naših prisutnih ljudi da se suzdrže od pisanja,iz razloga koju su očiti i jasni! |
|
|
|
|
|
Isis
|
Ajde, čuli ste administratora...
Forum nije za raspravu. |
|
|
|
|
|
Ingo
Ukupno postova: 3470 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
pretvorimo forum u mjesto molitve i meditacije |
|
|
|
|
|
Poppy
Ukupno postova: 2988 Lokacija: u snovima Spol: Žensko
|
Zoks je napisao/la: ›
tko god želi nastaviti rapsravu o Kohorti i Osijeku nek mi se javi na privat pa ćemo se naći uživo i nastaviti istu. u protivnome se suzdržite komentara.
također bi molio ostatak naših prisutnih ljudi da se suzdrže od pisanja,iz razloga koju su očiti i jasni!
|
ponestalo argumenata?! |
|
|
|
|
|
|
|