Autor |
Poruka |
MissConception
Ukupno postova: 426 Lokacija: Os Spol: Žensko
|
nake_rado je napisao/la ( Pogledaj post): ›
MissConception je napisao/la: ›
Slično je i s volume-om na Tv-u, uvijek mora biti na neparnom broju ili....
|
Meni je suprotno uvijek mora biti na parnom, i to ako je moguće na 10,20,30 itd.
|
aaaaa nama bi bilo veselo skupa gledat tv |
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
|
|
|
wendy
Ukupno postova: 1104 Lokacija: suicide machine Spol: Žensko
|
Uh... glupe mušice.
UVIJEK kasnim. Ali stvarno UVIJEK. I mrzim to. I svašta sam probala. Ali ništa nije pomoglo. Kasnim na sastanke, na ispite, na fakultetske vježbe, na vjenčanja, sprovode, vlakove... sjećam se da sam vodila program na vlastitoj maturalnoj zabavi, obećala sebi, razrednici, roditeljima, prijateljima da ću stići na vrijeme... i zakasnila. Zapravo, ne sjećam se tog dana ili tog trenutka da sam negdje smireno pošla i došla, bez žurbe, trčanja, preznojavanja... i da sam, uz sve navedeno, barem stigla na vrijeme. To je stvarno odvratna "navika".
Eh, sad... ne znam jel mi to psihičke poremećaje nazivamo mušicama, ali znam da ovako sigurno bolje zvuči |
|
_________________ “Some people never go crazy. What truly horrible lives they must live” |
|
|
|
Poppy
Ukupno postova: 2988 Lokacija: u snovima Spol: Žensko
|
ne volim ambalažu, etikete, markice. kad dođem iz kupovine prvo sve suvišno pobacam. ponekad i pretjeram, pa više ne znam šta je šta! |
|
|
|
|
|
wendy
|
Poppy je napisao/la ( Pogledaj post): ›
ne volim ambalažu, etikete, markice. kad dođem iz kupovine prvo sve suvišno pobacam. ponekad i pretjeram, pa više ne znam šta je šta!
|
Heh, kod mene je obratno. Pa se tako često dogodi da ljudi dobiju poklon s transparentno nalijepljenom cijenom |
|
_________________ “Some people never go crazy. What truly horrible lives they must live” |
|
|
|
MacaPapucharica
Ukupno postova: 3162 Lokacija: tu. Spol: Žensko
|
[quote="nake_rado";p="155949"]
Kada idem u neki trgovački centar ili tako nešto uvijek kolica uzimam otamo gdje ima najviše, i vraćam ih tamo gdje ima najviše...quote]
i ja isto tako...čisto radi lijenosti... |
|
_________________ naivna k'o francuska sobarica |
|
|
|
tux
Ukupno postova: 2376 Spol: Muško
|
wendy je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Uh... glupe mušice.
UVIJEK kasnim. Ali stvarno UVIJEK. I mrzim to. I svašta sam probala. Ali ništa nije pomoglo. Kasnim na sastanke, na ispite, na fakultetske vježbe, na vjenčanja, sprovode, vlakove... sjećam se da sam vodila program na vlastitoj maturalnoj zabavi, obećala sebi, razrednici, roditeljima, prijateljima da ću stići na vrijeme... i zakasnila. Zapravo, ne sjećam se tog dana ili tog trenutka da sam negdje smireno pošla i došla, bez žurbe, trčanja, preznojavanja... i da sam, uz sve navedeno, barem stigla na vrijeme. To je stvarno odvratna "navika".
Eh, sad... ne znam jel mi to psihičke poremećaje nazivamo mušicama, ali znam da ovako sigurno bolje zvuči
|
ti ces i na svoj pogreb zakasnit |
|
|
|
|
|
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
...trenutno imam samo rojeve pustinjskih musica oko sebe...i nisu ugodne nimalo... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
wendy je napisao/la: ›
UVIJEK kasnim. Ali stvarno UVIJEK. I mrzim to. I svašta sam probala. Ali ništa nije pomoglo.
|
Nije to mušica, ne brini |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
wendy
|
A šta je onda? Bezobrazluk? Mislim, nije ni to daleko od istine
Ne znam ima li još tko ovdje takvu nesretnu sudbinu ali oni koji ne kasne ne mogu shvatiti da to stvarno nije nešto što se radi namjerno.
Dragi Lastane, šta da radim? |
|
|
|
|
Poppy
|
Dragi Lastane, šta da radim?
|
svaki put kad zakasniš nagradi se blagim strujnim udarom. ne preblagim. |
|
|
|
|
|
wendy
|
svaki put kad zakasniš nagradi se blagim strujnim udarom. ne preblagim.
|
E, vidiš! Ispust za konje je ograđen električnom ogradom... probat ću, pa ti javim jel učinkovito. A možda pomogne i oko frizure..
A događaju li se kome napadaji cerekanja u trenucima kada bi trebao biti ozbiljan ili čak tužan? Recimo, kad mu netko priča nešto na što se normalan čovjek ne bi smijao ili na sprovodima? Naravno, ne mislim da vam to bude stvarno smiješno nego je neka refleksna reakcija cerekanje koje jedva možete obuzdati? |
|
|
|
|
Poppy
|
A događaju li se kome napadaji cerekanja u trenucima kada bi trebao biti ozbiljan ili čak tužan?
|
aha
meni
na ginekološkom stolu. doktorica me nije mogla pregledat kolko sam se smijala. na kraju je zvala sestru s onim: molim vas dođite ovo vidit!
zapravo sam bila prvi put kod te doktorice (i zadnji) i nije mi se dopala čim sam ušla pa sam se uplašila. |
|
|
|
|
|
Circa
Ukupno postova: 3149 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Dragi Lastane, šta da radim?
|
Kreni na vrijeme!!!
Mrzim ljude koji kasne... |
|
_________________ Ja sam srbin, ustaša, crnac, nacist, peder, jevrej i ne kupam se! |
|
|
|
wendy
|
zapravo sam bila prvi put kod te doktorice (i zadnji) i nije mi se dopala čim sam ušla pa sam se uplašila.
|
E, da! Baš to, kad se uplašiš. I ja sam jednom imala okršaj kod doktora, ali malo drugačiji. Naime, pala sam u nesvijest. I onda, kad su me ispljuskali, ja sam se počela smijati kao da nisam normalna. Pitam se šta ti ljudi danas misle o meni...
A na sprovodima.. ajme. Iz tog razloga ih izbjegavam u širokom luku. To ne ovisi o tome koliko mi je do te osobe stalo. Zapravo, rekla bih da se više cerekam što mi je više stalo. Jebote, kako bolesno. To je nekakva neprirodna reakcija. I jednom je moj pametni prijatelj primijetio neke kifle na stolu kad je umrla baka od nekog iz društva. Rekao je "Da sam znao, ponio bih jogurt!" E onda sam morala otići prije nego je "ceremonija" uopće započela |
|
|
|
|
|
|