Autor |
Poruka |
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
…nakon 332 dana prasine, vrucine od koje se nemoguce sakriti, skorpiona I paukova covjeku postane svejedno…vise ne idem ni u bunker ako zapucaju, jer ako ostanem citava u tih prvih par minuta, nema smisla sjediti jos sat vremena u betonskoj kocki I cekati da skinu uzbunu…najgore je kad se reeh al-sahra'a podigne negdje iz pustinjske tisine I pretvori dan u narancasti sumrak u kojem ne mozes disati od prasine I pijeska…vise me ne diraju ni djeca koja cekaju konvoje na cesti ne bi li im netko bacio kroz prozor bocu vode ili cokoladicu…samo se I dalje cudim tim nomadima koji zivot provode u satorima I vjecnoj potrazi za novim komadom zemlje na kojoj nekim cudom raste trava, pa ovce I deve mogu prezivjeti…a dani su postali jednaki, tesko mi je cak I kad odradim svojih 12 sati I udjem u 10x4 sobu koju dijelim s cimericom, dva ormara, dva kreveta I hrpom plasticnih kutija koje zamjenjuju namjestaj…I stres kojim sam okruzena u svih tih jebenih12 sati sjedenja u kancelariji…mozda je vrijeme za povratak…a mozda je ovo samo pocetna faza necega sto ce zavrsiti potvrdom psihijatra da sam zaista luda…. |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
Poppy
Ukupno postova: 2988 Lokacija: u snovima Spol: Žensko
|
anakonda je napisao/la: ›
…mozda je vrijeme za povratak…
|
pakiraj se i kući! |
|
|
|
|
|
anakonda
|
Poppy je napisao/la ( Pogledaj post): ›
…mozda je vrijeme za povratak…
|
pakiraj se i kući!
|
..a mozda bolje da pricekam da poludim jos malo, pa u penziju? |
|
|
|
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
Zašto me ljudi jednostavno ne mogu ostavit na miru i pustit da živim bez njihovog zanovijetanja i tračanja? kao da mi nije dovoljno komplicirano i ovako...
kako da se nosim s njima? molim pokoji savjet |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
anakonda
|
...okreni ledja i pocni ignorirati... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
Frost
|
...okreni ledja i pocni ignorirati...
|
čini mi se da će tako i bit
puno ti hvala na savjetu |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
insomnia
Ukupno postova: 2665 Lokacija: Osijek-finally!!! Spol: Žensko
|
Savjetujem isto! Najbolji način nošenja s takvima je da ih ignoriraš, i pokažeš da ti to ne smeta, onda obično odustanu..
E a meni je dosta da šta god uhvatim ne valja.. nema boje u printeru (kojeg koristi nas 15), i koji je plus krepao, vjerujem... krepa grafoskop, kad mi je najpotrebniji, uzmem drugi, krepa i taj.. ma nemoš' vjerovat.. Ništ ne valja, i sad bih ja kao trebala supersonično raditi u takvim uvjetima.. |
|
_________________ Da se bojim skakavaca, ne bih bosa po livadi hodala! |
|
|
|
Frost
|
Thanks i tebi
a što se opreme tiče, trkni ju nogom. Možda neće pomoć al vjerujem da ćeš se osjećat bolje |
|
|
|
|
1step2far
Ukupno postova: 3262 Spol: Žensko
|
Da ti JEBEM administraciju rvacku!!!
Čovječe, da bih predala zamolbu za posao moram izvaditi deset dokumenata iz svakakvih ustanova. Pa zar vam ja ličim na kriminalca? Ličim li na psihički nestabilnu osobu? Lažem li o svojoj stručnoj spremi? Jesam li se rodila u Tunguziji ili RH? Kao da se natječem za ministra ili nedajbože precjednika!?
Možda sam u šumi!
Uh, poludjet ću od svega toga.... |
|
_________________ Gola sisa je dobra sisa. |
|
|
|
MacaPapucharica
Ukupno postova: 3162 Lokacija: tu. Spol: Žensko
|
|
|
_________________ naivna k'o francuska sobarica |
|
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
|
|
|
aethur
Ukupno postova: 2861 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
E, sada se sjetih jedne sitnice koja me iritira već dva dana.
Na poslu je pretjerani elektricitet, ja to ne kontam ništa, ali znam da svaki put kada dotaknem jebenog miš da me strese struja.
A ne daj bože kućište dirati, još gore.
Eto. |
|
|
anakonda
|
...uh, meni se to dogadja svako malo - ima li neko razumno objasnjenje za to???? |
|
|
|
|
Frost
|
ima - napajanje možda nije u najboljem stanju |
|
|
|
|
insomnia
Ukupno postova: 2665 Lokacija: Osijek-finally!!! Spol: Žensko
|
A možda ste svi previše nabrijani? Meni se to događa malo malo, čim primim za nešto metalno! Sumnjam da je napajanje |
|
_________________ Da se bojim skakavaca, ne bih bosa po livadi hodala! |
|
|
|
|
|