Autor |
Poruka |
wendy
Ukupno postova: 1104 Lokacija: suicide machine Spol: Žensko
|
Circa je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Kreni na vrijeme!!!
Mrzim ljude koji kasne...
|
Meni se čini da je izjava "Mrzim ljude koji kasne" ipak malo too much, ali eto, s tobom se ne sastajem pa mi svejedno šta misliš |
|
_________________ “Some people never go crazy. What truly horrible lives they must live” |
|
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
wendy je napisao/la: ›
A šta je onda? Bezobrazluk? Mislim, nije ni to daleko od istine
|
Baš to
znam to zato što sam i sam uvijek kasnio na dogovorene sastanke. Smisliš si neku metodu samokažnjavanja i bit ćeš u redu
Valjda |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
1step2far
Ukupno postova: 3262 Spol: Žensko
|
Definitivno ne volim (ali ipak toleriram) kašnjenje.
Obavezno vježbam u serijama po jedanaest (znači jedanaest čučnjeva, sklekova, guzičnjaka, ruke vamo i tamo, gore i dolje, tako i na spravama na fitnessu), sve po 11 osim trbušnjaka. |
|
|
|
|
|
allegra
Ukupno postova: 140 Lokacija: tamo gdje je sve po mom Spol: Žensko
|
bar jedne cipele mjesečno... jel to mušica? |
|
_________________ Znaš da odavno slijede nas vuci
i njuše nam trag
u moje stihove ti se zavuci
tamo si sigurna... |
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
allegra je napisao/la ( Pogledaj post): ›
bar jedne cipele mjesečno... jel to mušica?
|
ne, to je bolest |
|
|
|
|
|
Tra-la-la xD
Ukupno postova: 260 Spol: Žensko
|
Uvijek si navijem mobitel na 5 alarma u slučaju da me ne probudi 1.,... znala sam nekada naviti sat i toliko čvrsto spavati da sada navijam uvijek 5! |
|
_________________ bla bla bla...!
Hehe!
(Ko to još čita...?) |
|
|
|
PuKoTiNa
Ukupno postova: 286 Lokacija: Avalon Spol: Muško
|
volim sve shto je djeljivo s 3, i nidje ne mogu krenit 20 min prije, 30 min prije, ilinedajbozhesatvremena, vech uvijek u zadnji chas, pa sjebem, pa zakasnim, pa mi svi jebu mrtvu i zhivu rodbinu do 9. koljena...XD |
|
_________________ Céad míle fáilte, póg ma thoin |
|
|
|
nake_rado
Ukupno postova: 5684 Lokacija: mala soba 3 sa 3 Spol: Muško
|
Stalno nosim bjele čarape, i baš ne volim kada imam neke druge boje. |
|
|
|
tux
Ukupno postova: 2376 Spol: Muško
|
nake_rado je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Stalno nosim bjele čarape, i baš ne volim kada imam neke druge boje.
|
ti se trudis nosit bijele carape,nerijetko su one od raznih nijasna zuta pa sve do smede |
|
|
|
|
|
Loona
Ukupno postova: 3713 Lokacija: somewhere on Mars Spol: Žensko
|
wendy je napisao/la: ›
Ne znam ima li još tko ovdje takvu nesretnu sudbinu ali oni koji ne kasne ne mogu shvatiti da to stvarno nije nešto što se radi namjerno.
|
I ja vječito kasnim.. barem minutu, dvije.. čak i ako krenem na vrijeme - ja zakasnim... svi oko mene pizde, al ja si ne mogu pomoći.. |
|
_________________ Svako rješenje ima problem. |
|
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
|
|
|
insomnia
Ukupno postova: 2665 Lokacija: Osijek-finally!!! Spol: Žensko
|
evo još jedna mala moja mušica, zapravo opsjednutost.. (sad me ovaj @rado sjetio s tim čarapama).. ne posjedujem niti jedne normalne čarape, dakle neke crne klasične ili tako nešto, ili neke hulahopke boje noge, nedajbože, i najveća mi je kazna kad se negdje moram pojaviti u običnima, onda sam si sva neka sjebana i neprirodna... |
|
_________________ Da se bojim skakavaca, ne bih bosa po livadi hodala! |
|
|
|
allegra
Ukupno postova: 140 Lokacija: tamo gdje je sve po mom Spol: Žensko
|
Monstrum je napisao/la ( Pogledaj post): ›
allegra je napisao/la ( Pogledaj post): ›
bar jedne cipele mjesečno... jel to mušica?
|
ne, to je bolest
|
ma daaaj |
|
|
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
a kad je, moraš pod hitno potražit profesionalnu pomoć, sad se zamisli za nekoliko godina kad budeš imala supruga i djecu, a oni svi gladni i željni čikolade a nemaju zato što ti trošiš na cipele, pa svađe s mužem, on kaže trebamo za komunalije ti kažeš ne oću cipele, pa rastava braka, pa se odaješ alkoholu i drogi, počinješ krast a nije ni ubojstvo daleko, pazi šta ti ja kažem, pamti moje riječi, to ti je gore od bilo koje droge, čuvaj se i najbolje odmah potraži profesionalnu pomoć |
|
|
|
|
|
Poppy
Ukupno postova: 2988 Lokacija: u snovima Spol: Žensko
|
Monstrum je napisao/la: ›
a kad je, moraš pod hitno potražit profesionalnu pomoć, sad se zamisli za nekoliko godina kad budeš imala supruga i djecu, a oni svi gladni i željni čikolade a nemaju zato što ti trošiš na cipele, pa svađe s mužem, on kaže trebamo za komunalije ti kažeš ne oću cipele, pa rastava braka, pa se odaješ alkoholu i drogi, počinješ krast a nije ni ubojstvo daleko, pazi šta ti ja kažem, pamti moje riječi, to ti je gore od bilo koje droge, čuvaj se i najbolje odmah potraži profesionalnu pomoć
|
najbolje odma stopala amputirat, pa nemaš brige. |
|
|
|
|
|
|
|