Autor |
Poruka |
tux
Ukupno postova: 2376 Spol: Muško
|
prvenstveno me zanima sto biste savjetovali osobi mojih godina,znaci 16 kao nekakv posao preko ljeta,znaci da se moze zaradit koja kuna,unaprijed zahvaljujem
da li neki od vas rade ponesto preko ljeta i kakva su vasa iskustva? |
|
|
|
|
|
Circa
Ukupno postova: 3149 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Odi na prakiraliste Emmezete i kradi CD playere iz auta... |
|
_________________ Ja sam srbin, ustaša, crnac, nacist, peder, jevrej i ne kupam se! |
|
|
|
MacaPapucharica
Ukupno postova: 3162 Lokacija: tu. Spol: Žensko
|
jbte, Circa, mladić hvalevrijedno razmišlja, a ti mu takve savjete daješ...c,c,c...
meni treba netko tko će mi spremiti stan, meni se ne da, ali @tux, pretpostavljam da to nije ono što si imao na umu?
nažalost, trenutno mi ništa pametno ne pada na pamet, davno je bilo kad sam imala 16 ...
ali, čim se sjetim nečeg pametnog, javim ... |
|
_________________ naivna k'o francuska sobarica |
|
|
|
kyx
Ukupno postova: 1524 Spol: Muško
|
|
|
|
MacaPapucharica
|
kyx je napisao/la ( Pogledaj post): ›
pici na more,ko i ja,placa oko 6 kila,picke na bacanje op op,jos malo...
|
jbte, odmah dajem otkaz i odo i ja na more...koja sam ja glupača, radit cijelu godinu za ispodprosječnu plaću!!
pogotovo ako ima i muškića na bacanje... |
|
|
|
|
mali_ivica
Ukupno postova: 2703 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
tux je napisao/la: ›
prvenstveno me zanima sto biste savjetovali osobi mojih godina,znaci 16 kao nekakv posao preko ljeta,znaci da se moze zaradit koja kuna,unaprijed zahvaljujem
da li neki od vas rade ponesto preko ljeta i kakva su vasa iskustva?
|
Probaj si sredit posao na benzi za čišćenje šajbi, čuo sam da na tome znaju okrenuti pare... barem je tako bilo prije...
I više bi imao mogućnosti kao redovan student obzirom da bi mogao raditi preko stuca... |
|
|
|
|
|
tux
|
mali_ivica je napisao/la: ›
tux je napisao/la: ›
|
Probaj si sredit posao na benzi za čišćenje šajbi, čuo sam da na tome znaju okrenuti pare... barem je tako bilo prije...
I više bi imao mogućnosti kao redovan student obzirom da bi mogao raditi preko stuca...
|
da i ja sam cuo da se na benzi moze lijepo zaraditi |
|
|
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
odi na benzu to ti je super, ili ako možeš nabavi od nekog studenta ugovor za neku firmu pa tamo šljakaj nekih mjesec dana plaća bude odlična ja sam tak u vodovodu radio mjesec dana natuko preko 3000kn, zahvalno, radiš al se skupi i para |
|
|
|
|
|
MacaPapucharica
|
da,da, @mali_ivica ti dobro kaže, samo, mislim da moraš imati doobre veze za upasti tamo... |
|
|
|
|
wendy
Ukupno postova: 1104 Lokacija: suicide machine Spol: Žensko
|
tux je napisao/la ( Pogledaj post): ›
|
A da odeš na more?
Radila sam za Sunčani Hvar... toliko sigurno nećeš drugdje zaraditi, a imaš vremena i za kupanje i za izlaske i za obilazak obližnjih otočića... Recimo, ja sam stigla raditi dva posla i još uvijek se između njih izležavati na plaži, a novci su na račun samo sjedali i sjedali...
Osim toga, promijeniš okruženje i klimu, na moru si cijelo ljeto, upoznaš nove ljude... i doma se vratiš bogat |
|
_________________ “Some people never go crazy. What truly horrible lives they must live” |
|
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
Circa je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Odi na prakiraliste Emmezete i kradi CD playere iz auta...
|
evo nu žuti
...
probaj od nekoga užicati studentski ugovor pa zaraditi a poslovi se nude... prezentacije većinom
mada se meni čini i ono raznošenje letaka po parkiralištu |
|
_________________ ► Play ♫♫♫ ılılllıllıı ♫♫♫ ılılllıllıı Pause ll
SVI SMO MI VUCO |
|
|
|
tux
|
MissTake je napisao/la: ›
Circa je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Odi na prakiraliste Emmezete i kradi CD playere iz auta...
|
evo nu žuti
...
probaj od nekoga užicati studentski ugovor pa zaraditi a poslovi se nude... prezentacije većinom
mada se meni čini i ono raznošenje letaka po parkiralištu
|
e vidis i meni se to cini ok..o tome sam najvise razmisljao..jel imas ti slucajno nekakva iskustva s tim ili bilo tko drugi..znaci kako doci do tog posla kako se placa..svaka pomoc je dobrodosla |
|
|
|
|
|
nake_rado
Ukupno postova: 5684 Lokacija: mala soba 3 sa 3 Spol: Muško
|
MissTake je napisao/la: ›
imam iskustva
sad ćeš dobiti pm
da ne ispadne da reklamiram nekoga
|
ajd i meni molio bih, ja i on to zajedno oćemo nać neki posao, eee jel treba nekom iskakat iz torte ja to mogu, i nisam samo u poslu preko ljeta mogu kad god oćete, ne radim samo za rođendane, može i božić , bar micva, i sve što slavite
ja si kontam na benzu, sestra prije par godina zaradila 1800 za 3 tjedna, a ako mi bude dosadno, uletit će još neki posao. |
|
|
|
lavic Ukupno postova: 835 Spol: Muško
|
kolega, vi kao buduci akademski građanin bi se trebali ipak izrazavati sukladno nasem govoru i pismu šajba je prek granice kod nas su to stakla
losa vijest je ta da benzinsku trebas nekog uvatiti za jajca da bi dospio tamo... ja sam probao prije par godina tj. prije vise od par godina pa sam poljubio vrata samo... al tko hoce raditi i dobije dobru lokaciju (tipa čepinska, ili trpimirova ...) moze u 7 dana jako finu lovu nalupati
miss de i meni otkri taj biznis |
|
|
|
|
|
cane
Ukupno postova: 2460 Lokacija: Cherryville Spol: Muško
|
lavic je napisao/la: ›
kolega, vi kao buduci akademski građanin bi se trebali ipak izrazavati sukladno nasem govoru i pismu šajba je prek granice kod nas su to stakla
|
A vi kolega bi se isto trebali naučiti izražavati sukladno našem pismu koje kaže da je šajba u Hrvata vjetrobransko staklo! |
|
_________________ Global warming is coming in two days before the day after tomorrow! |
|
|
|
|
|