Autor |
Poruka |
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
Poppy je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Monstrum je napisao/la: ›
a kad je, moraš pod hitno potražit profesionalnu pomoć, sad se zamisli za nekoliko godina kad budeš imala supruga i djecu, a oni svi gladni i željni čikolade a nemaju zato što ti trošiš na cipele, pa svađe s mužem, on kaže trebamo za komunalije ti kažeš ne oću cipele, pa rastava braka, pa se odaješ alkoholu i drogi, počinješ krast a nije ni ubojstvo daleko, pazi šta ti ja kažem, pamti moje riječi, to ti je gore od bilo koje droge, čuvaj se i najbolje odmah potraži profesionalnu pomoć
|
najbolje odma stopala amputirat, pa nemaš brige.
|
i to od kuka nadolje |
|
|
|
|
|
Avi
Ukupno postova: 204 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Tra-la-la xD je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Uvijek si navijem mobitel na 5 alarma u slučaju da me ne probudi 1.,... znala sam nekada naviti sat i toliko čvrsto spavati da sada navijam uvijek 5!
|
I ja to radim (doduse 3 alarma), ali se dignem pa ugasim pa se dignem i ugasim pa se dignem i ugasim ili odma ugasim sva tri i nastavim spavat. XD |
|
_________________ ε(●̮̮̃•̃)з ε(●̮̮̃•̃)з ε(●̮̮̃•̃)з |
|
|
|
pumpkin
Ukupno postova: 978 Lokacija: od ćoška na pol puta Spol: Žensko
|
Ja poludim na vekere i alarme, moram ih staviti na drugi kraj sobe da ih ne razbijem, i onda moram ustati da ugasim iritantno pištanje, i tako ustanem, inače nema šanse.
E, da, glede mušica, kad radim, sav moj alat, boje, ljepila, drlog, sve mora biti oko mene, na oku, i na dohvat ruke. Ako pospremim radne stolove, nema teorije da znam gdje je što, i onda moram tražiti, i tako sjedim i radim kao da sam u konteineru. A kad radim, to mora biti moj stari ofucani alat na koji sam navikla, ako je novi iz trgovine, još sjajan, onda mi ide na živce, i imam osjećaj da ništa s njim ne napravim dobro. |
|
_________________ Always remember you're unique, just like everyone else. |
|
|
|
Avi
Ukupno postova: 204 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
pumpkin je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Ja poludim na vekere i alarme, moram ih staviti na drugi kraj sobe da ih ne razbijem, i onda moram ustati da ugasim iritantno pištanje, i tako ustanem, inače nema šanse.
|
E, i to sam nekad pokusala, ali upalilo je prvih par puta, a onda sam se jednostavno nastavila vracat u krevet. Nema ljeka. XD |
|
_________________ ε(●̮̮̃•̃)з ε(●̮̮̃•̃)з ε(●̮̮̃•̃)з |
|
|
|
1step2far
Ukupno postova: 3262 Spol: Žensko
|
Nove naočale svake godine i nova boja kose plus eventualno frizura svaka dva mjeseca.
Skup hobi, ali jebga.
Također imam zbirku nenormalnih čarapa zbog čega su me opomenuli u bivšem poduzeću a one koje su normalne boje su samostojeće... Kao u petak u Exc. |
|
_________________ Gola sisa je dobra sisa. |
|
|
|
Skakavac
Ukupno postova: 206 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
kad se zamislim diram si desnom rukom vrh nosa,onak stiskam ga...jako glasno zijevam iii...nekad mislim da patim od blagog oblika opsesivno-kompulzivnog poremecaja...moram neke stvari napravit odredjeni broj puta il necu bit mirna...mora mi bit pojacano na parnom broju na liniji...ma ima tog pun k |
|
|
|
|
|
PsychoSoldier
Ukupno postova: 1719 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
|
|
|
echoes
Ukupno postova: 345 Lokacija: deep beneath the rolling waves in labyrinths of coral caves Spol: Žensko
|
ja sam donedavno stalno svugdje kasnila, 5 min, nenamjerno..pa sam čitala tu malo i skužila koliko to kašnjenje nekima smeta pa sam se odlučila popraviti ( i više ne griješiti), i evo ide mi sve bolje..u početku sam dolazila stalno prerano al sa je ok.
a što se tiče dr mušica, ne m ogu izaći iz kupaone dok ne zatvorim slavine ak curi, i ne volim ljude koji ostavljaju puštenu vodu bez razloga , i tak.. |
|
_________________ samo da nađem mjesto da je posadim, ona procvjeta brzo i dosadi, ljubav, pa zar i ljubav... |
|
|
|
|
|