...ma, bravo - petica iz zalaganja....samo jedina mi je tlaka sto ne mogu vidjeti niti jedan jedini clip !!!!!!!!****%%%####!!!!!!!...
...pas mater amerima i paranoji....
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada
anakonda je napisao/la: ›
...ma, bravo - petica iz zalaganja....samo jedina mi je tlaka sto ne mogu vidjeti niti jedan jedini clip !!!!!!!!****%%%####!!!!!!!...
je drama je to amerima, u štrumpfovima su prikrivene instrukcije kako napraviti houm mejd bombu. reci im da sam ja rekao da im jebem mater i da im se poserem na tomahavk i posred nuklearne podmornice, u pol reaktora.
anakonda je napisao/la: ›
Bandwidth, sweet bandwidth...
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada
Ne zna šta bih prvo kometirala.
La Linea - obožavala sam taj crtani.
He-man - imala sam sve figure iz crtića, njega, Čarobnicu, lava, Skeletora.
Maja - plakala sam svaki put kad bi Maja pala u vodu...
Kockica - omiljena dječja emisija
Štrumfovi - pohvatat ću ja vas...
Cipelići - ma naravno
I svi oni divni Disneyevi crtići koji su bili na repertoaru, pa Blufonci (imala sam onog cucka sa ugriženim uhom, jea), hvala na ovome.
"...ja mislim da se mala pcela zvala Majaaaa.....mala, bistra, drska pcela Majaaaaaaa....Maja, svima nama draga Majaaaaa......Maja, Maja, Maja, Maja, Majaaaaaaaaa...................."