Autor |
Poruka |
eldiablo
Ukupno postova: 713 Lokacija: so high Spol: Muško
|
|
|
|
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
znam ja neke koji su zakartali i pare koje nisu imali, pa su odustajali od studija i morali neko vrijeme šljakati po brodogradilištima i sličnim mjestima e ne bi li vratili dugove i zadržali tjelesni integritet. |
|
|
|
|
|
chaknoris
Ukupno postova: 591 Lokacija: L. A. Spol: Muško
|
|
Zadnja promjena: chaknoris; 02.08.2010. 20:55; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
volim texas hold'em al nemam s kim igrat.
i ne igram u pare jer ono |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
tux
Ukupno postova: 2376 Spol: Muško
|
volim zakartati s drustvom belu i poker(najdraza varijanta pokera mi je texas holdem al to se inace slabije karta) uglavnom..ne kartam u pare.. |
|
|
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
ja se skinuo s kladionice, a volim tu i tamo belu bacit s ekipom uz neki roštilj il čašicu druženja, to mi je goooobah |
|
|
|
|
|
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
i ja samo rekreativno belu (isključivo u 4, po mogućnosti s okretanjem, pravu osječku), a na netu texas hold'em. |
|
|
|
|
|
morgan
Ukupno postova: 3964 Lokacija: gone to North Pole Spol: Nebitno
|
mi "starija" generacija kartamo vikendom remi.uvijek kod nekog drugog a ujutro,zorom, idemo na burek.plaća onaj koji je najviše puta imao hand |
|
_________________ Zašto bi se izlagali mamurluku? Ostanite pijani
Kad čovjek umre, ne zna da je umro, i to je samo teško drugima.
Isto je i kada je čovjek glup. |
|
|
|
sale car
Ukupno postova: 1305 Lokacija: Grad na Dravi Spol: Muško
|
ma bela je zakon... uvijek se nađe ekipa u nedjelju navečer, okupimo se u patriciji i kartamo do fajronta...
Obožavam belu kartat... al naravno ne kartamo u pare... možda u cuganje... |
|
|
|
nake_rado
Ukupno postova: 5684 Lokacija: mala soba 3 sa 3 Spol: Muško
|
Kladionica mi je uvijek dobra za ubit dosadu jednog popodneva sa praćenjem rezultata, i ako mi se posreći nešto čak i dobijem.
Poker, za ubit dosadu u školi, počeli smo sad kartat i za novce, ali jako sitne.
Bela, ajme kolko dugo nisam igrao, ali zanimljivo za kartat u paru, uvijek može zabavit.
Remi, tablić, isto zanimljivo, i isto tako nisam dugo igrao. |
|
|
|
eldiablo
Ukupno postova: 713 Lokacija: so high Spol: Muško
|
... je napisao/la ( Pogledaj post): ›
ma bela je zakon... uvijek se nađe ekipa u nedjelju navečer, okupimo se u patriciji i kartamo do fajronta...
Obožavam belu kartat... al naravno ne kartamo u pare... možda u cuganje...
|
di je ta birtija? |
|
|
|
|
|
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol: Muško
|
@eldiablo zakon ti je birtija balote u donjem gradu jedino mal sjebana za nać al inače predviđena za sve vrste društvenih igara, od biljara, stolnog nogoša, pikada, aparata, bele, rizika, warcrafta pa nadalje. čak nije ni rupa, cijene su pristojne i imaš dva sobička u podrumu, konobara zoveš na zvono i niko te ne jebe dolje. ja isto belu obožavam, kartam je već godinama, čak sam s legom osvojio jedan turnir, u pare je ne kartam, prije jesam. al sad sam se navuko na texas pa znam sa ekipom zaigrat subotom navečer prije neg što idemo van. imamo prave žetone i igramo u neke sitne parice (svaki kupi žetona za 20-ak naku) i jebeno je.
@frost slobodno se pridruži |
|
|
|
nake_rado
Ukupno postova: 5684 Lokacija: mala soba 3 sa 3 Spol: Muško
|
eldiablo je napisao/la: ›
... je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Obožavam belu kartat... al naravno ne kartamo u pare... možda u cuganje...
|
di je ta birtija?
|
Nije baš birtija, dapače simpatično mjesto.
A sad lokacija, otprilike ovdje na slici gdje sam ti stavio crnu točku, blizu gradskog vrta tamo kod onih novih zgrada. |
|
|
|
|
|
|
|