Autor |
Poruka |
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol: Nebitno
|
Monstrum je napisao/la: ›
on topic: ovo će bit the best prvi maj ikad kontam si nekako
|
Au, jebemu, mora bit', ja već zaklo zeku (ukebo nuz tarabu), a pilići bi taman idući tjedan trebali biti prave kilaže - zaklat ću i toga u srijedu, pa to moš tak svježe odma na roštilj, ne treba ni čistit. I dobre šljoke uzmem i sve... |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
bazooka_joe je napisao/la ( Pogledaj post): ›
on topic: ovo će bit the best prvi maj ikad kontam si nekako
|
Au, jebemu, mora bit', ja već zaklo zeku (ukebo nuz tarabu), a pilići bi taman idući tjedan trebali biti prave kilaže - zaklat ću i toga u srijedu, pa to moš tak svježe odma na roštilj, ne treba ni čistit. I dobre šljoke uzmem i sve...
|
e nemoj zaboravit dobre šiše (domaće šljivovice molim lijepo) uzet, jać kontam si il nekih kilu ćelapa kod ravlića uzet, a možda uzmem i neke svinjske vratine pa upacat dan dva prije, al jebite se neć ja cijelo vrijeme bit za roštiljem, uzeću viski il burbon pa ponjet da nam se nađe
de mi reci oš ti ić kolima? |
|
|
|
|
|
vlale
Ukupno postova: 392 Lokacija: os Spol: Žensko
|
|
|
_________________ I've got plenty of common sense!
I just choose to ignore it. |
|
|
|
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol: Nebitno
|
al jebite se neć ja cijelo vrijeme bit za roštiljem, uzeću viski il burbon pa ponjet da nam se nađe
de mi reci oš ti ić kolima?
|
Jać za roštiljem bit, uštirko sam podkošulju već...
vlale je napisao/la: ›
tako znači, organizirate picnic, a svoju staru drugaricu ne zovete...šmrc šmrc...idem se sklupčati u prvi kut i plakati...kmeee
|
A jebemu, pa dođi, a moram nekak' doć i do onog crnog Gileta, nejavlja se čojek... |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
|
|
|
stoka_unleashed
Ukupno postova: 639 Spol: Muško
|
kopika najvjerojatnije...........sam još moramo odredit datum........ |
|
|
|
|
|
MacaPapucharica
Ukupno postova: 3162 Lokacija: tu. Spol: Žensko
|
nemam pojma, al smislit ću već neki pakleni plan |
|
_________________ naivna k'o francuska sobarica |
|
|
|
Janis
Ukupno postova: 417 Lokacija: M42 Spol: Žensko
|
Po svoj prilici na Staroj Dravi u Miholjcu, nadam se samo da neće glupa kišurina padati i da mi nitko neće poremetit planove! |
|
_________________ Of all the things I´ve lost, I miss my mind the most... |
|
|
|
nake_rado
Ukupno postova: 5684 Lokacija: mala soba 3 sa 3 Spol: Muško
|
Janis je napisao/la: ›
Po svoj prilici na Staroj Dravi u Miholjcu, nadam se samo da neće glupa kišurina padati i da mi nitko neće poremetit planove!
|
puj puj, jezik pregrizo, neće padat |
|
|
|
tux
Ukupno postova: 2376 Spol: Muško
|
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
ko još vjeruje meteorolozima pa ti ne bi znali predvidjet rezultat utakmice barcelona vs. hrvatski trećeligaš, i za danas su rekli divno krasno vrijeme bez oborina ali su nekako zaboravili na onaj prolom oblaka, budale |
|
|
|
|
|
tux
Ukupno postova: 2376 Spol: Muško
|
ko još vjeruje meteorolozima pa ti ne bi znali predvidjet rezultat utakmice barcelona vs. hrvatski trećeligaš, i za danas su rekli divno krasno vrijeme bez oborina ali su nekako zaboravili na onaj prolom oblaka, budale
|
ja sam jos u srijedu gledo na hrtu prognozu rekli su da ce biti sve dobro al u subotu popodne pljusak u slavoniji tako da su to pogodili |
|
|
|
|
|
gospodar majmuna
Ukupno postova: 194 Lokacija: svugdje samo ne tamo gdje treba Spol: Muško
|
Predomišljam se da ove godine opet odem kod katakombi mahat čakijom i napit se ko krme...ali vidit ćemo |
|
_________________ Jesus loves you!...Everyone else thinks you´re an asshole!
http://obnevidjelicuvar.blog.hr |
|
|
|
malecka
Ukupno postova: 1383 Lokacija: stol...i stolica..na tavanu desno pored dnevne sobe Spol: Žensko
|
ja idem u zg (bar se nadam) |
|
_________________ I felt every ounce of me screaming out,
But the sound was trapped deep in me |
|
|
|
empetri
Ukupno postova: 656 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Ode kampirati na Papuku |