Autor |
Poruka |
chaknoris
Ukupno postova: 591 Lokacija: L. A. Spol: Muško
|
|
Zadnja promjena: chaknoris; 02.08.2010. 20:54; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
|
|
kyx
Ukupno postova: 1524 Spol: Muško
|
|
|
|
Isis
Ukupno postova: 1211 Lokacija: In Fiction Spol: Muško
|
Ne bih bio sretan, al ne bih ga se ni odrekao jer je ipak moj. Pokazao bi da sam dobar otac i pokušao mu najbolje pružiti kad već društvo neće.
A zanimljivo je kako neki kažu da bi ga se odrekli il slično, a da im se rodi retardirano, njega se nebi odrekli. |
|
|
|
|
|
Poppy
Ukupno postova: 2988 Lokacija: u snovima Spol: Žensko
|
Isis je napisao/la: ›
A zanimljivo je kako neki kažu da bi ga se odrekli il slično, a da im se rodi retardirano, njega se nebi odrekli.
|
da... ja recimo ne znam kako bi podnjela da mi djete ima Downov sindrom. s tim da je to čak mila majka u odnosu na brojenedruge probleme s kojima se dijete može rodit.
Jednom sam u restoranu malo promatrala majku s dvoje djece od kojih jedno ima Downov sindrom. To djete je bilo tako zahtjevno!! Oni su simpa, umiljati, veseli... ali žena nije mogla dva zalogaja pojest, mali joj nije dao mira. Sjećam se da sam se pitala dal bi ja imala živaca... |
|
|
|
|
|
Isis
|
Baš bi volio vidjet kako bi se oni koji se zaklinju da bi ubili gay ponašali kad bi im sin rekao da je gay. |
|
|
|
|
|
nake_rado
Ukupno postova: 5684 Lokacija: mala soba 3 sa 3 Spol: Muško
|
tux je napisao/la: ›
nisam razmisljao o tome..dugo do moje djece
|
Ma briga ns za tvoju djecu, kad će ti reć svojima da si gay ma šalim se aj sad ozbiljno.
Pa kontam si da ga se nebi odrekao ali opet nebi bio presretan s tim, djete bi imalo jako puno nezgoda, drugi bi ga tukli, zajebavali, šprdali bi ga svake sekunde, i nebi imao puno prijatelja, a kad naraste sigurno kao što Monstrum kaže, smanjila bi se obiteljska druženja, jel nebi imao volje ni živaca gledati njegovog dečka kako se grli i ljubi sa mojim sinom. Ali bolje i gay nego emo |
|
|
|
Marshall-T
Ukupno postova: 525 Spol: Muško
|
Isis je napisao/la: ›
Baš bi volio vidjet kako bi se oni koji se zaklinju da bi ubili gay ponašali kad bi im sin rekao da je gay.
|
- Potpisujem.
Ja ne želim niti pomisliti da će mi dijete biti gay. |
|
|
|
|
|
prolaznica
Ukupno postova: 10 Lokacija: Otok sa puno zelenila Spol: Žensko
|
Kakav god, neka živi svoj život kao roditelj moram ga podržavati u svemu jer bi to ipak bilo moje dijete... ali prije nego bi se pomirila sa tim da mi je dijete peder, napila bi se kao zemlja i dovela mu u sobu 3 tete neka vidi šta je raj. Pa se možda i predomisli |
|
|
|
|
|
Isis
|
Vjerujem da nitko ne želi da mu je dijete gay, al ak se dogodi, ne može ga se kriviti. |
|
|
|
|
|
kyx
Ukupno postova: 1524 Spol: Muško
|
ma nek je peškan samo da mi ne skace po kuci u roza haljinicama s cvjeticem u kosi... |
|
_________________ "jebo babu, i baba je fina, i u babi ima vitamina" op sa sa |
|
|
|
Marshall-T
Ukupno postova: 525 Spol: Muško
|
|
|
|
debeli
Ukupno postova: 920 Lokacija: evriver Spol: Nebitno
|
Nije mi jasno zašto pojedini uspoređuju Down syndrom sa pederlukom. Down se naslijeđuje, a pederluk se nemere naslijedit. |
|
|
|
|
|
Poppy
Ukupno postova: 2988 Lokacija: u snovima Spol: Žensko
|
debeli je napisao/la: ›
Nije mi jasno zašto pojedini uspoređuju Down syndrom sa pederlukom. Down se naslijeđuje, a pederluk se nemere naslijedit.
|
zašto bi uopće bilo bitno dal se nasljeđuje ili ne?!
nadovezala sam se na Isisov komentar da ispada da bi mnogima ovdje bilo lakše podnjet da im je dijete invalid nego da je gay, što je meni van pameti. Od svega što se čovjeku u životu može dogodit, to da mi djete bude gay čini mi se kao najmanje zlo.
a ako već treba povuć paralalu, ni Down ni homoseksualna orjentacija nisu stvar odabira, ni roditelja ni djeteta. |
|
|
|
|
|
Circa
Ukupno postova: 3149 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
|
|
_________________ Ja sam srbin, ustaša, crnac, nacist, peder, jevrej i ne kupam se! |
|
|
|
mali_ivica
Ukupno postova: 2703 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Circa je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Napravio bi ono sto pravi Rvat i Katolik mora, pitao bih svecenika za savjet, a ako treba, platio bi i misu te ga odve na kurve u Madju...
|
To ti i nije tako loše, odi kod Isusovaca pa ih pitaj večinom su obrazovaniji od pola članova ovog foruma i vjerujem da bi ti dali u najmanju ruku ideju kako da to riješiš! |
|
|
|
|
|
|
|