Autor |
Poruka |
Nandino
Ukupno postova: 5431 Lokacija: redakcija portala Osijek031.com Spol: Muško
|
U današnjem kroničnom nedostatku vremena mnogi ljudi posežu za računalima i pretražuju portale čija je namjena dopisivanje i upoznavanje. Ovakva vrsta druženja i upoznavanja više nije nepoznanica. O tome svjedoči i stalan porast korisnika koji bilježi novi hrvatski chat portal
www.partnerzona.hr
Potencijalni problem može biti što ne znate tko sjedi s druge strane „žice“. Prednost online prijateljstava je u tome što su ona vrlo često znatno bliskija i otvorenija. Razlog tomu je vjerojatno što vas vaš online prijatelj vrlo aktivno sluša od samog početka. A aktivno slušanje ključan je faktor za kvalitetnu komunikaciju. Koliko je opasno online prijateljstvo? Zapravo je jedina potencijalna opasnost u početnom stadiju kad je osoba koja se nalazi s „druge strane“ netko tko je potpuno nepoznat! Prednost online druženja je to što u potpunosti možete zaštititi svoj identitet. Sve dok vaš online prijatelj ne zasluži vaše povjerenje, ne morate mu otkriti niti jedan detalj o svom pravom identitetu. Važno je da i vi sami znate što tražite na nekom dating ili community portalu i da to iskreno i navedete u kreiranju svog profila. Na taj način lako možete filtrirati osobe koje će vaš profil gledati i koje će vas kontaktirati, pozvati na chat i družiti se s vama. Budite iskreni i sretno!
sponzorirani članak |
Zadnja promjena: Nandino; 30.05.2008. 19:39; ukupno mijenjano 9 put/a. |
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
|
|
|
sama
Ukupno postova: 4 Lokacija: osijek Spol: Žensko
|
djelomično se slažem...sve već viđeno...ali valjda će ovi novi portali koji dolaze dati nešto bolje....na kraju lijepo piše - važno je znati zašto si uopće došao na neki takav portal.... |
|
|
|
|
|
MissTake
|
po meni je bolje naći neku organizaciju, tečaj, nešto... a ne regati se na takve stranice
iskreno meni je ovaj forum donio puno novih prijatelja... i drago mi se što se nas par ne krijemo iza anonimnosti nickova... |
|
_________________ ► Play ♫♫♫ ılılllıllıı ♫♫♫ ılılllıllıı Pause ll
SVI SMO MI VUCO |
|
|
|
sama
Ukupno postova: 4 Lokacija: osijek Spol: Žensko
|
ma super je naći nešto i družiti se i sa "stvarnim" ljudima....ali mislim da nije loše probati nove stvari... Ja baš nemam tako loša iskustva sa tim portalima...ima i tamo kvalitetnih ljudi....pa nisu svi tamo samo zbog seksa..... |
|
|
|
|
|
b4uf Ukupno postova: 6 Spol: Nebitno
|
MissTake je napisao/la: ›
po meni je bolje naći neku organizaciju, tečaj, nešto... a ne regati se na takve stranice
iskreno meni je ovaj forum donio puno novih prijatelja... i drago mi se što se nas par ne krijemo iza anonimnosti nickova...
|
anonimnosti? baš sam pogledao tvoj profil i sve saznao o tebi, stvarno si napisala mnogo o sebi |
|
|
|
|
|
MissTake
|
|
|
|
|
MissTake je napisao/la: ›
hm
pa dođi na forumašku kavu i upoznaj
|
pa onda mogu i izaći van i upoznati nekog. mislim da o tom govori tekst on line upoznavanja i poznastava.
ok nama dečkima je malo lakše nek curkama, ali idiota ima svagdje u RL a bome i on line, samo mislim da je lakše izbjegavati ljude koji ti se ne sviđaju preko weba nego u RL. lijepo ih staviš na ignor i mila majka
poziv na forumašku kavu pamtim |
|
|
|
|
|
MissTake
|
definitivno
ali adk tad kad nekoga upoznaš preko web-a proradi onaj crv i moraš u RL
a za kavu pa anravno
pridošlice su dobrodošle
p.s. traže se još 2 za forumaški nogoš pa ako si zainteresiran |
|
_________________ ► Play ♫♫♫ ılılllıllıı ♫♫♫ ılılllıllıı Pause ll
SVI SMO MI VUCO |
|
|
|
BamBy Ukupno postova: 51 Lokacija: Osijek031 Spol: Muško
|
Kontam da postojanje ovakvih portala i servisa uopće nije loša stvar. Nije da govorim o tome da nam i kao fast food i kao web trgovina omoguće da u ovo luđačko vrijeme nađemo instant partnera.
Mislim da ima ljudi kojima je prvi kontakt možda lakše ostavriti ovako.
A, kako kažu našti stari "što ne odmaže to sigurno pomaže". |
|
|
|
|
|
morgan
Ukupno postova: 3964 Lokacija: gone to North Pole Spol: Nebitno
|
opasno?
ne može biti opasno..puno je opasnije upoznati nekoga u real lifu i družiti se pa se ispostavi da je neki manijak.nitko odmah ne pokazuje svoje pravo lice.ovdje te ipak štiti anonimnost i bezizglednost ( u smislu ne zna kako izgledaš ) |
|
_________________ Zašto bi se izlagali mamurluku? Ostanite pijani
Kad čovjek umre, ne zna da je umro, i to je samo teško drugima.
Isto je i kada je čovjek glup. |
|
|
|
|
BamBy je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Kontam da postojanje ovakvih portala i servisa uopće nije loša stvar. Nije da govorim o tome da nam i kao fast food i kao web trgovina omoguće da u ovo luđačko vrijeme nađemo instant partnera.
Mislim da ima ljudi kojima je prvi kontakt možda lakše ostavriti ovako.
A, kako kažu našti stari "što ne odmaže to sigurno pomaže".
|
slažem se
neka ga samo (mislim servisa), jer sigurno neće odmoći , a ako odmogne onda sam si sam kriv
bio sam tam kod njih malo to pogledati i ne čini mi se loše, mislim s dizajnerske strane, lijepo su to napravili, nisam puno gledao ali vidi se da ima djevojaka , a to je najvažnije
hoću li ju upoznati u kafiću ili na webu? nije bitno ako se dobro zabavimo, a bar sam siguran da se zna služiti računalom |
|
|
|
|
|
BamBy Ukupno postova: 51 Lokacija: Osijek031 Spol: Muško
|
|
|
|
|