Ja ne znam čemu takva panika i galama... cijena goriva ide gore i to je to. Ako ti se vozi, plati (ili ukradi) - ako ne, prodaj auto i piči javnim prijevozom ili biciklom.
Osobno mi je dosta cca 50 litara mjesečno, osim kad putujem okolo i tih malo manje od 500 kn mi je potpuno zanemariva stavka u kućnom budžetu.
Više nas pokradu na osiguranjima, na revolving kreditima i na minusu po tekućem... a tu nitko ni da bi zucnuo
_________________ Lega, nije ti dumina što praviš diklića od butre kraj kondora u treski.... a ti Anonymous dođi k sebi dok još imaš kome!
davorccc je napisao/la: ›
Toliko o bio-diselu.
Ni traga, ni glasa!
E, bio.dizel je sad postao moralno diskutabilan, jer trošimo hranu za gorivo, dok 10 miliona ljudi gladuje (vjerojatno i više). Mnoge njive, polja i ostale obradive površine, prešle su s proizvodnje hrane na proizvodnju sirovina za bio dizel, te samim time opada proizvodnja hrane i cijene rastu.. Što će biti sa onima što gladuju - ne zna nitko..
Bilo i na tv-u i u Jutarnjem nedavno..
Loona je napisao/la: ›
E, bio.dizel je sad postao moralno diskutabilan, jer trošimo hranu za gorivo, dok 10 miliona ljudi gladuje (vjerojatno i više). Mnoge njive, polja i ostale obradive površine, prešle su s proizvodnje hrane na proizvodnju sirovina za bio dizel, te samim time opada proizvodnja hrane i cijene rastu.. Što će biti sa onima što gladuju - ne zna nitko..
Ah Lunićka... kako ona samo vjeruje prodavačima magle
Sve i da dizel bude 2 kn i da sva polja proizvode samo hranu, opet će biti siromašnih i gladnih... što zbog financijskog interesa, a što zbog ljudske gluposti.
A mi što ovdje trkeljamo o kao-kakao skupom gorivu - zanima me koliko smo ove godine uplatili love za gladne, bolesne i napuštene?
_________________ Lega, nije ti dumina što praviš diklića od butre kraj kondora u treski.... a ti Anonymous dođi k sebi dok još imaš kome!
davorccc je napisao/la: ›
Toliko o bio-diselu.
Ni traga, ni glasa!