Autor |
Poruka |
pustinjska zmija Ukupno postova: 37 Spol: Nebitno
|
...obicno me ne dira previse americanski patriotizam, heroizam, tople ljudske ratne price i ostalo, al ovo mi je bas onako...nekako...
"John Gebhardt's wife, Mindy, said that this little girl's entire family was executed. The insurgents intended to execute the little girl also, and shot her in the head...but they failed to kill her. She was cared for in John's hospital and is healing up, but continues to cry and moan. The nurses said John is the only one who seems to calm her down, so John has spent the last four nights holding her while they both slept in that chair. The girl is coming along with her healing."
|
|
|
|
|
|
pustinjska zmija Ukupno postova: 37 Spol: Nebitno
|
|
|
|
Poppy
Ukupno postova: 2988 Lokacija: u snovima Spol: Žensko
|
pustinjska zmija je napisao/la: ›
...obicno me ne dira previse americanski patriotizam, heroizam, tople ljudske ratne price i ostalo, al ovo mi je bas onako...nekako...
"John Gebhardt's wife, Mindy, said that this little girl's entire family was executed. The insurgents intended to execute the little girl also, and shot her in the head...but they failed to kill her. She was cared for in John's hospital and is healing up, but continues to cry and moan. The nurses said John is the only one who seems to calm her down, so John has spent the last four nights holding her while they both slept in that chair. The girl is coming along with her healing."
|
rat ti je to... |
|
|
|
|
|
roca
Ukupno postova: 317 Lokacija: osijek Spol: Žensko
|
you go girl !!!
na neki ti način zavidim na svemu što doživljavaš i kroz što prolaziš. Svaka je životna promjena dobra, a kad se vratiš u slavnoski glib, budeš se oporavila. |
|
_________________ Dogs think they are human, cats think they are God. |
|
|
|
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
...eh, eto prosla i godina zderanja pijeska... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
anakonda
|
...384 dana....i gotovo...vratila se mala...prekjucer zavrsila.....tko bi rekao da ce povratak u civiliyaciju biti tako cudan....kao da ucim ponovno hodati.... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
welcome back |
|
|
|
|
|
anakonda
|
....eh, eo fala... |
|
|
|
|
Poppy
Ukupno postova: 2988 Lokacija: u snovima Spol: Žensko
|
šta gotovo?!! ma proletilo je! |
|
|
|
|
|
heart3
Ukupno postova: 2381 Lokacija: to se i ja pitam... Spol: Žensko
|
Poppy je napisao/la: ›
šta gotovo?!! ma proletilo je!
|
Moš mislit što je Anakondi proletilo...
Ili? |
|
_________________ ...Da te bar mogu probuditi
Kavu ti skuhati
U krevet donijeti
Pa te poljubiti
Al' toga nema i ne postoji...
http://www.last.fm/user/enyojthesilence |
|
|
|
MacaPapucharica
Ukupno postova: 3162 Lokacija: tu. Spol: Žensko
|
anakonda je napisao/la ( Pogledaj post): ›
...384 dana....i gotovo...vratila se mala...prekjucer zavrsila.....tko bi rekao da ce povratak u civiliyaciju biti tako cudan....kao da ucim ponovno hodati....
|
nek si ti živa i zdrava...
hodanje će doći samo po sebi... |
|
_________________ naivna k'o francuska sobarica |
|
|
|
anakonda
|
...pa da je bas i proletilo - i nije, al neka...kako god bilo, ostalo je iza mene sad....trava lijepo mirisi, sunce grije normalnom toplinom, pticice pjevaju, a ja sjedim u vlastitom dvoristu i pijem kavu...i ne moram razmisljati o tome kako cu odraditi dan...samo, ipak je cudno....pitam se... |
|
|
|
|
debeli
Ukupno postova: 920 Lokacija: evriver Spol: Nebitno
|
dobro dosla u rvacku zmijo |
|
|
|
|
|
anakonda
|
...bolje te nasla, uvazeni .... |
|
|
|
|
pumpkin
Ukupno postova: 978 Lokacija: od ćoška na pol puta Spol: Žensko
|
Uvijek je čudno kad se vratiš, kad sve izgleda manje i ofucanije i drugačije nego što ti je ostalo u sjećanju, ali brzo se opet naviknemo. Lijepo je vratiti se kući. |
|
_________________ Always remember you're unique, just like everyone else. |
|
|
|
|
|