Ajd' javi mi se na pp,imam broj telefona covjeka koji ih uzgaja...
Moja mala, necakinja vec gotovo godinu dana cmizdri za malim dlakavcima,a imaju trogodisnjeg hrvatskog ovcara,pa su nedavno sad uzeli i stene,kujicu zlatnog retrivera...ali ne...mala je zapela za pop*****...(da ne lajem)
Provele smo na internetu sate i sate na stranicma sa psima...pa je mustra pomno i picajzlasto birala i birala i nasla bas,ni manje ni vise ,nego civauvicu kao savrsenog za nju...I eto...
Jedno vrijeme je naostrila zube na male pinceve,ali pustilo ju je pa se vratila prvotnoj zamislii...Ali,s obzirom da ima tek 11 godina i da vec godinu dana doslovno stedi svu lovu koju je podobijala od svih blagdana,preko rodjendana i kojekakvih obiteljskih susreta...neka,draze mi je da ima cilj nego da je iste potrosila na krpice...doduse nema ni za zadnje noge i rep od gore navedene cijene...ali...neka...
Ima cilj,a to je za svaku pohvalu...pa bila to zelja za civauvicom,ili aljaskim malamutom,pincem ili bernardicem...bitno je da s tako malo godina zna izabrati cilj i za isti se boriti...
Inace,luda je za zivotinjicama,osima pasa,ima i macke i kornjace ...skuplja lutalice,zimus je s jos nekoliko klinaca napravila svojevrsni azil za 6 maca lutalica i jednog psa...pronasla je kujicu sa 6 stenadi pa smo ju odvele u azil,pa smo nosile hranu za njih tamo..i suze lile jer su mali bili u losem stanju(sad je dobro).Usvojili smo jednog odraslog avlijanera iz azila(jer stenici se lakse udome)a onda je ona pronasla jos jednog na ulici pa ga je uvalila baki i didi...
Uglavnom,ima duha i snage.
I ne mislim da je pretjerano smjesno bockanje ljudi koji zele izdvojiti neke novce za ljubimca za kojeg su sigurni da je ok...s papirima...
Mada s druge strane,osobno sam sklonija osjecaju na prvu loptu...pa sto god da je ispred mene..kakav mjesanac ili s papirima...posve nebitno...(imam u stanu 4 mace pokupljene s ulice...)
Eto...raspisah se...