Autor |
Poruka |
Callistemon Ukupno postova: 572 Lokacija: Osijek Spol: Nebitno
|
Ekipa, jeste primjetili lijepe šarene cvjetne gredice na još ljepšem velikom travnjaku na potezu od Bijele lađe do Solarskog trga?
Gledam jutros kako su morali dovesti cisternu i zalijevaju šarene cvećke... pa si nešto mislim šta je falilo velikom lijepom travnjaku (pohvala Unikomu za redovito košenje)? Ak' je g. baš htio šarenoga cvijeća - eno mu žardinjere koje izgledaju više nego tužno, očerupano i neodržavano!
Nije me nitko pitao, ali sam protiv tih cvjetnih gredica: trošak kreiranja, trošak sadnica (bar 2 puta godišnje nove biljčice), trošak zalijevanja, trošak okopavanja, a mogle bi biti i malo razrijeđene - ima u neposrednoj blizini puno balkona .
Ili je važno da se nešto dešava, investira...mrkne love i tako to i uz to sve lijepo i šareno?!?!? |
|
|
|
|
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
Callistemon je napisao/la: ›
Ak' je g. baš htio šarenoga cvijeća - eno mu žardinjere koje izgledaju više nego tužno, očerupano i neodržavano!
|
Hm, zardinjere mi se cine relativno ok. Doduse, nisam ovih dana prolazio tim putem, ali prije koji mjesec dok su biljke bile u cvatu su izgledale oku ugodno. Mozda je trenutna neuglednost posljedica zivotnog cuklusa bilja?
Citat: ›
Ili je važno da se nešto dešava, investira...mrkne love i tako to i uz to sve lijepo i šareno?!?!?
|
Nadajmo se da nije tako i da se ne dogadjadjaju situacije slicne onima gdje se pola grada ogoljelo od drveca kako bi netko prodao svoje metalne zastitne ograde za mladice. |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
Ingo
Ukupno postova: 3470 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
ja vec sanjam macuhice
slazem se stobom da pretjeruju |
|
|
|
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
|
|
|
|
' Hm, zardinjere mi se cine relativno ok. '
Sjecas li ih se iz rane faze... priroda cini svoje, ali i ljudi - sada nema niti pola biljaka koliko su ih posadili!
Ugl, prije sam za to da se njih dotjera, ured i odrzava! |
|
|
|
|
|
|
prvi posjet pijanoj... i sve vidis - doduse nije da nije lijepo, ali totalno nepotrebno! |
|
|
|
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
ma znam
ali ne stignem do pijane, nije mi usput,a baš me zanima što su napravili
meni je totalna glupost navodnjavanje parka ispred EFOSA na gajevom trgu sa prskalicama svako jutro
onak bacanje novaca
iovako je bila zelena trava |
|
_________________ ► Play ♫♫♫ ılılllıllıı ♫♫♫ ılılllıllıı Pause ll
SVI SMO MI VUCO |
|
|
|
Ingo
Ukupno postova: 3470 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
lijepo ??????
malogradjanski kic !
sigurno mu je baba na selu imala gredicu macuhica, pa sad on misli kako treba svugdje stavljati macuhice.
postoji pejzazna arhitektura, postoje neka estetska pravila koja bi se trebala postovati ... a ne na svaki slobodni komad livade saditi grincajg. |
|
|
|
|
|
Moira
Ukupno postova: 344 Spol: Žensko
|
Već sam pomislila kako sam jedina mišljenja da Unikom blago rečeno pretjeruje. Svaka čast na uređenju grada i održavanju, ali ne moraju baš svaku zelenu površinu zasaditi cijećem.. Imam dojam kao da na taj način skupljaju jeftine bodove kako nešto rade.. pomalo vuče na kič. |
|
|
|
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
cvijeće je lijepo |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
kent_slip Ukupno postova: 101 Spol: Nebitno
|
Callistemon je napisao/la ( Pogledaj post): ›
' Hm, zardinjere mi se cine relativno ok. '
Sjecas li ih se iz rane faze... priroda cini svoje , ali i ljudi - sada nema niti pola biljaka koliko su ih posadili!
Ugl, prije sam za to da se njih dotjera, ured i odrzava!
|
posadili isto tako ispred groblja pored kojeg prolazim kad idem kuci. i tako ja jedan dan idem kuci, a zena neka uzela motiku i vadi si cvijece...
tako sam ju htio lupit tom motikom.
mislim, bez obzira sto je kic, ipak su ljudi radili nesto da bi neka glupa baba krala, a sta drugo reci nego balkane balkane moj |
|
|
|
|
|
tonya
Ukupno postova: 2171 Lokacija: Nedođija Spol: Žensko
|
Ma to je normalno, oni ionako uvijek zasade malo više maćuhica, baš za takve bakice. |
|
_________________ Space: The final frontier
These are the voyages of the Starship, Enterprise
Its 5 year mission
To explore strange new worlds
To seek out new life and new civilizations
To boldly go where no man has gone before |
|
|
|
darkmark
Ukupno postova: 489 Lokacija: os Spol: Muško
|
Samo neka sade i grade....Osijeku Nikad dosta uredjivanja.... |
|
_________________ Admin mi je obrisao potpis |
|
|
|
|
'Radnici Unikomovog “Zelenila” svakog suhog ljetnog dana vode borbu za očuvanje više od 33.000 četvornih metara zelenih travnjaka i oko 180 cvjetnih gredica kojima prijeti suša zbog višednevnih temperatura iznad 30 stupnjeva Celzijevih i nedostatka kiše.' - izmedju ostaloga kaz Predra Borovac iz Zelenila |
|
|
|
|
|
gaap
Ukupno postova: 2694 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
|
|
|
|