Autor |
Poruka |
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
znam da su najmanje bitne
ali onak špica filma pred kraj je da je carrie kupila svojoj pomoćnicu origig torbu za koju ova mora raditi pola godine
e vidiš takve mi se gade
takav način života
takvo oblajavanje
onak ne idem na kavu sa frendicama da bi komentirala njihove dečke |
|
_________________ ► Play ♫♫♫ ılılllıllıı ♫♫♫ ılılllıllıı Pause ll
SVI SMO MI VUCO |
|
|
|
Sinaj
Ukupno postova: 13 Spol: Muško
|
...kaže mi kolegica, zar si i ti jedan od muškaraca koji se boji ženske pameti, samostalnosti, onaj kojemu je žena samo za brak i kuhijnju!!?
... pa ja uopće ne govorim o tome, u toj seriji/ filmu su žene prikazane kao praznoglave kokoši, površne, plitke, one koje 'razmišljaju samo jednom stvari'... pa baš zato što tako ne mislim o ženama, što volim svoju dragu ( bilježim se sa štovanjem..), svoju sestru, majku, svoje prijateljice... stajem im u obranu časti... i nevinosti
...mada obožavam šale na muško-ženski račun... recimo sa ovog foruma:
-Koliko muškaraca treba da otvori pivo?
-Nijedan! Pivo treba biti otvoreno kada ga žena donese!! hahahahhahahahhhhhhaaaaa |
|
|
|
|
|
MacaPapucharica
Ukupno postova: 3162 Lokacija: tu. Spol: Žensko
|
darkmark je napisao/la ( Pogledaj post): ›
MissTake je napisao/la: ›
muškarci i pamet su 2 nepovezane činjenice leteći
|
Pa ajde reci kako ta serija utječe na djevojke u pubertetu i šta to ona njima pametno poručuje? Da možda zatrudne sa 17 i da obave jedno 2 abortusa pa da onda nadju pravog, jer kao sto reče maca možda nisu zadovoljne( sa količinom sranja koje im netreba u životu) pa bi trebale Još koji put probat.Nitko tu neosporava pravo na mogućnost odabira ali ta serija zagovara neke druge stvari koje nisu na čast i slavu ženama, a neke pufice se baš vide kako sa torbicama i parama lete po Trgovinama i rade sve što i "mlade" dame iz serije tj filma.
|
mislim da si izvukao iz konteksta moje riječi...
ono što sam ja rekla, odnosi se na žene, dakle ne maloljetne curice, i to na žene koje su prešle tridesetu i donekle (u nekim aspektima, jer se mi u Hrvatskoj ipak ni približeno ne možemo uspoređivati u nekim ekonomskim i inim parametrima) imaju sličnosti sa dotičnim ženama u seriji.
Živimo u sredini gdje je normalno živjeti s roditeljima dok se ne udaš/oženiš, ako se ne udaš/oženiš onda živiš s roditeljima dok ne umru...U sredini gdje nije normalno odseliti se od roditelja ako imaš stalan posao i redovnu plaću, a nemaš dečka/curu s kojim/kojom ćeš živjeti...
kad sam odlazila od kuće živjeti sama, imala sam užasnu borbu, prvo s mamom jer "zašto ja sad odlazim" pa onda sa svima ostalima : "ne, nisam se posvađala s mamom", "da, nas dvije još uvijek razgovaramo", "ne, nemam dečka i ne idem živjeti s njim", "živjet ću sama jer smatram da je to normalno kad netko ima 27godina" itd, itd...
utoliko mi je dotična serija bila ok, jer, bez obzira što se odvija u krugovima o kojima većina nas može samo sanjati, dozvoljava ženi mogućnost da bude žena i bez muža i bez djece i samostalna i neovisna, a da se zbog toga ne osjeća loše...
što se tiče krpica i ostalog, i meni je to sranje...ne da po tom pitanju pretjeruju, nego pretjeruju, ali, opet, serija je o uspješnim i dobrostojećim Njujorčankama...da imam toliko para, možda ni ja ne bih kupovala stvari na tržnici...
a o utjecaju na klinke - da, može loše utjecati, ali ništa manje loše nego Big Brother, one zatvorske serije tipa "Oz" i svakave druge stvari koje su prepune gluposti/nasilja i ostalog...
još jednom, nisam govorila o tome iz perspektive klinke, nego iz svoje osobne perspektive... |
|
_________________ naivna k'o francuska sobarica |
|
|
|
Poppy
Ukupno postova: 2988 Lokacija: u snovima Spol: Žensko
|
Leteci mungos je napisao/la: ›
- zene koje bi se furale na Sex i grad - to su sve one koje bi vrlo rado bile kao gorespomenute, ali im nedostaje jedan ili vise kljucnih parametara.
|
so true! |
|
|
|
|
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
Osjecanke vise ne moraju brigati brigu o tome tko je koja riba iz Sexa i grada, slici li vise na Carrie, Samanthu, Charlotte.... Do sada se to uglavnom temeljilo na broju seksualnih partnera u zadnjih par mjeseci, broju novih pari cipela na kredit ili odlazaka na skijanje.
No, ne brigaje brige vise jerbo...
Od nedavno i u nasem gradu se odvija mali ritual kojim se dodjeljuju "Popularity awards" za najbolje "Zivim Sex i grad" zivote riba.
Night shopping u Castellu
[samo uz pozivnice! Be there, or be (unpopular) on the square!]
Kupujte na snizenjima majice po 400kn (kvalitetan je to pamuk), budite prvi koji ce kupovati zadnje od sezone (u zaostalim krajevima se to zove rasprodaja sa svrhom rjesavanja zaliha), ali prije svega - uzivajte u jalnim ocima onih koji su s druge strane izloga, pod tumirnim oblakom nepopularnosti! |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
1step2far
Ukupno postova: 3262 Spol: Žensko
|
Stupid americans...
Zapravo su svi glupi, debeli i neobrazovani, ali to ne prikazuju u serijama i filmovima, već nakeljena lica obrađena u raznim klinikama, fotoshopovima i inim pizdarijama.
Savjet: ne popušiti takve gnjusne laži.
Pročitajte radije dobru knjigu. |
|
_________________ Gola sisa je dobra sisa. |
|
|
|
Leteci mungos
|
Ma nisu Ameri glupi, a nisu ni likovi iz serija i filmova koje gledamo. Pravi Ameri vjerojatno seru, mokre, kopaju nos, ljeti im se znoji supak i imaju mrtvi zadah iz usta cak i ako ne snimaju reklame u kojima im zrnce od dvije kalorije popravi dah toliko da se svi zele zvaliti s njima. Pravi Ameri su bas kao i mi, samo sto nam ne bi mogli prodati svako smece da mi to znamo.
Zapravo, trebalo bi usporediti popularnost serije u kojoj likovi zive glamuroznim i "tricajirama" neopterecenim zivotima sa serijom u kojoj bi se lik prikazivao dok kenje, brise paksu, skida zasrane gace, prdi da ga nitko ne skonta, kopa nos dok kolega ne gleda, cese jaja jer se nije otusirao, brise smegmu prije dejta, itd, itd... |
|
|
|
|
Poppy
|
Night shopping u Castellu
[samo uz pozivnice! Be there, or be (unpopular) on the square!]
|
da... noćni šoping, 30 posto sniženje... misliš si kakav dobra prilika... a za dva dana sve stave na sniženje bar 50 posto...
meni je to čak pomalo bezobrazno... da sam nešto kupila i vidila da je za dva dana još duplo jeftinije osjećala bi se prevareno...
mislim... jesmo mi žene lakome za tom garderobom i popustima, al nismo baš budale, ne treba nas tako podcjenjivat... |
|
|
|
|
|
Leteci mungos
|
Poppy je napisao/la: ›
mislim... jesmo mi žene lakome za tom garderobom i popustima, al nismo baš budale, ne treba nas tako podcjenjivat...
|
Ma je, bas to sto kazes. Zapravo, bas super sto te nisu pozvali, jel' da?!
Ma znao sam ja da je to neka patka... cim vidis tko je sve tako kupovao, uopce se ne treba cditi sto je nesto par dana kasnije bilo jeftinije.
Ma, uopce ne treba na to ici, cak i ako te ne pozovu, nego fino cekati jos par dana, zar ne?! |
|
|
|
|
Poppy
|
Ma, uopce ne treba na to ici, cak i ako te ne pozovu, nego fino cekati jos par dana, zar ne?!
|
tako je!
našo si oko čega ćeš radit filozofiju! |
|
|
|
|
|
Leteci mungos
|
tako je!
našo si oko čega ćeš radit filozofiju!
|
Ma naravno, Poppy...
A sad zamisli da ti iz monitora izlazi snazna i dlakava muska ruka i gladi te po glavi uz rijeci iz zvucnika: "ma daaaa...buci-buci". |
|
|
|
|
Poppy
|
tako je!
našo si oko čega ćeš radit filozofiju!
|
Ma naravno, Poppy...
A sad zamisli da ti iz monitora izlazi snazna i dlakava muska ruka i gladi te po glavi uz rijeci iz zvucnika: "ma daaaa...buci-buci".
|
jel može ruka Benicia del Tora?!!! |
|
|
|
|
|
MissTake
|
@macapapucharica@nije normalno živjeti sa starcima nego smo prisiljeni
--krpice su teško sranje, živjele rasprodaje
@sinaj@sex i grad je onak ispiranje mozga
@mungos@kontala sam doći istajati u redu da budem prva na najt šopingu
-onak ne znam koliko ste prožvakali činejnicu, ali mango aka castello je zakupio cijelu kinodvoranu za VIP kupce, oni troše min 5000-6000kn mj, mislim k : u naf-nafu gdje 1 haljina dođe 1200kn, ali kako potrošiti 6000 kn u mangu gdje su majice 200-600kn, koliki su to ormari
-najvažnija je činjenica da se u našoj selendri uspijela napuniti cijela kino dvorana, CIJELA
svaka od tih vip kupaca je smjela povesti samo 1 osobu
@1step2far@amerikanci su najdebilnija nacija, a oni koji su stali na njihovu stanu su još veći debili... gdje god bush i kondolizica kroče bude rata, a zašto kroče... da hodaju po nafti....
davno je naš tesla izumio uređaj koji bi bio veličine frižidera i sakupljao energiju iz okoline, pretvarao ju u upotrebljivu za kućanske aparate.... a zašto to nije patentirano, zašto to nije stavljeno u komercijalnu proizvodnju....
Nikola moj, nije svaki dalekovod tebi spomenik na čast, već na tugu |
|
_________________ ► Play ♫♫♫ ılılllıllıı ♫♫♫ ılılllıllıı Pause ll
SVI SMO MI VUCO |
|
|
|
MacaPapucharica
Ukupno postova: 3162 Lokacija: tu. Spol: Žensko
|
MissTake je napisao/la ( Pogledaj post): ›
@macapapucharica@nije normalno živjeti sa starcima nego smo prisiljeni
|
slažem se, uvelike smo prisiljeni na mnogo toga...
ali, pitaj onda moje prijateljice koje imaju veću plaću od mene, zašto još uvijek žive sa starcima i plaćaju im 400kn za režije i to im tlaka...pa naravno da, ako ništa ne plaćaju, ne otplaćuju kredite, ne kupuju hranu i sl, da onda imaju i za noćni shopping u Castellu...hm...
i opet, nisam govorila o studentima i nezaposlenima ili zaposlenima sa ispodprosječnim ili minimalnim primanjima, nego o onima preko 30, koji rade već 10tak godina, imaju stalan posao i redovnu plaću...
i imaš pravo, ne to nije normalno, to je stvar komocije... (kod nekih)
a da ne bi slučajno netko shvatio pogrešno - ne, ja nisam stala na stranu Amerikanaca, samo sam istaknula jedan aspekt u dotičnoj seriji (o filmu neću, jer ga nisam gledala) koji mi se čini pozitivan...
i da, pogledala bih ga (film) za zabavu - i glupost je nekada zabavna, zar ne? |
|
_________________ naivna k'o francuska sobarica |
|
|
|
MissTake
|
ja sam gledala film jer je legica navaljivala i jer imam popust preko iksice
inače me uopće nije ništa vuklo
gledam ove budale koje stoje po 1-2h na ovom suncu da kupe kartu
get a lifeeee |