Autor |
Poruka |
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
svaki put kad s torrentom pokušam nešto skinut stopira mi sve drugo vezano uz net, nemogu otvorit čak ni fajrfox jel neko zna u čemu je problem i kako ga riješit jer me strašno nervira recimo da hoću nešt skinut s torrentom nemogu ništ radit s kompom sljedećih neznamnijakolko sati |
|
|
|
|
|
Evil Poodingh
Ukupno postova: 2517 Spol: Muško
|
|
|
|
OligofreniDikobrazoid
Ukupno postova: 2339 Lokacija: Šikara uz Dravu Spol: Muško
|
Evil Poodingh je napisao/la: ›
promijeni program za skidanje Torrenta...
|
Da, ne znam što koristiš ali meni mjuTorrent radi k'o cager ;-) |
|
|
|
Monstrum
|
koristim bit spirit i radio je savršeno do zadnjeg rušenja wina i sad me svaki drugi put jebe u zdrav mozak, nije uvjek al u 80% slučajeva jebe, isto mi se događa i sa soulseekom i sa lime wireom i sa svim programima koji skidaju nešt |
|
|
|
|
|
OligofreniDikobrazoid
Ukupno postova: 2339 Lokacija: Šikara uz Dravu Spol: Muško
|
Monstrum je napisao/la: ›
koristim bit spirit i radio je savršeno do zadnjeg rušenja wina i sad me svaki drugi put jebe u zdrav mozak, nije uvjek al u 80% slučajeva jebe, isto mi se događa i sa soulseekom i sa lime wireom i sa svim programima koji skidaju nešt
|
Onda si izgleda so nečime usjebao mrežne postavke, ili si dodjeljivao neke prioritete za programe il neko slično sranje...
Edit: eve ti link za UTorrent pa probaj šnjim.... Ja jako zadovoljan kako radi...
http://www.utorrent.com |
|
|
|
Monstrum
|
ma neć mjenjat ovaj moj na njega sam naviko i stvarno je super al donegdjeprije je radio neam pojma koji mu je, a nisam prčko po nikakim mrežnim postavkama ničemu, i provjerio samsve prioritete di i šta i kako ima sve sve je kao i prije sam jebe i dalje |
|
|
|
|
|
nake_rado
Ukupno postova: 5684 Lokacija: mala soba 3 sa 3 Spol: Muško
|
Ja preko bitlorda i piči ko kubica.
E sad, sigurno si probao reinstalirat taj program, mislim ako nisi, trebao bi, jel možda kada si ti rušio windowse (ako si rušio samo C) je ostalo par fajlova nekih na d ili šta već imaš pa to koči sve ostalo što ide na net.
edit: nemoj reinstalirat, nego deinstaliraj sve pa onda ponovno instaliraj, jel reinstalacijom se nece obrisat sve datoteke nego samo kopirat preko ovih |
|
|
|
Monstrum
|
ja kad rušim onda brate rušim
nema samo rušenje C il šta ja znam, 2 dvd-a backup-a svega najpotrebnijeg ostalo sve u vražju mater |
|
|
|
|
|
darkmark
Ukupno postova: 489 Lokacija: os Spol: Muško
|
Monstrum je napisao/la: ›
ja kad rušim onda brate rušim
nema samo rušenje C il šta ja znam, 2 dvd-a backup-a svega najpotrebnijeg ostalo sve u vražju mater
|
Nesto se pojebalo ,najpametnije ti je napravit system restore jedno 3-4 dana unatrag, a ako to nebude rijesilo problem i ako jako volis taj program e onda format c: i deri...
btw ja korstim auzureus vec neke 3 godine i nikakvih problema... |
|
_________________ Admin mi je obrisao potpis |
|
|
|
nake_rado
Ukupno postova: 5684 Lokacija: mala soba 3 sa 3 Spol: Muško
|
E sad kad je već ova tema tu da ne otvaram novu, jel uopće bitno preko kojeg programa skidaš neki torent, mislim jel ima razlike u brzini ili je to samo izgled i neke maalkoc drugačije postavke. |
|
|
|
gaap
Ukupno postova: 2694 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
|
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
nake_rado je napisao/la: ›
E sad kad je već ova tema tu da ne otvaram novu, jel uopće bitno preko kojeg programa skidaš neki torent, mislim jel ima razlike u brzini ili je to samo izgled i neke maalkoc drugačije postavke.
|
sve su nijanse |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
Loona
Ukupno postova: 3713 Lokacija: somewhere on Mars Spol: Žensko
|
Meni je jučer LimeWire pokupio neki trojanac.. dao Bog antivirusa, pa sam ga zaklala na vrijeme i onda još odradila system restore...
A torrente skidam preko BitTorrenta i nikada problema.. od kako su nam povećali brzinu, skinem film za sat vremena.. |
|
_________________ Svako rješenje ima problem. |
|
|
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
LimeWire je jako los p2p program i vec dulje vremena se prica da u free verziji u sebi ima spyware. Na mrezi na kojoj se nalazi ima podosta racunala s trojanima kojima je jedina funkcija spajanje na Limewire mrezu i fejkanje rezultata pretrazivanja i predstavljanje trojana kao ispravnog softa kako bi zrtva soft skinula i pokrenula. Topla preporuka - deinstalirati.
Sto se tice torrenta, probao sam noge, od prvih verzija Azureusa (tamo negdje 199x), preko bitlorda, bitcometa i bittorenta.
Apsolutno najjednostaviji i sa svim potrebnim mogucnostima, te ujedno onaj koji toplo preporucam svima je - utorrent.com (200kb). Nevjerojatan (s coderskog stajalista) komad softwarea. Ima multitracker skidanje - sto skidanje zna ubrzati i 10x, scheduler, jednostavno, brzo.
Od torrent pretrazivaca tu je torrentz.com, koji ima odlicnu mogucnost generiranja utorrent-ready liste svih trackera na kojima se nalazi neki file. Copy-paste te liste u utorrnet i skidanje se zesce ubrzava... ;-) |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
eto, čovjek vam sve objasnio |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
|
|