Autor |
Poruka |
treba
Ukupno postova: 13 Spol: Nebitno
|
za pretrazivanje torrenta je dobar i https://isohunt.com/
slazem se u ocjeni utorrenta kao najboljeg |
|
|
|
|
|
lavic Ukupno postova: 835 Spol: Muško
|
ja sam imao isto nekih problema s torrentom prije nekih mjesec dana kad sam zadnji put imo vremena skidati nesto, jednostavno mi je zagusio vezu... bez obzira sto nisam koristio svu brzinu... al nisam imao vremena ispitivati razloge |
|
_________________ http://slavonija-baranja.net |
|
|
|
cane
Ukupno postova: 2460 Lokacija: Cherryville Spol: Muško
|
Ja imam BitLord i ok mi je. A LimeWire obavezno deinstalirat. Svi koje znam da ga koriste imaju viruse. A najbolja tražilica za torrente je http://torrentscan.com/ |
|
_________________ Global warming is coming in two days before the day after tomorrow! |
|
|
|
gaap
Ukupno postova: 2694 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
|
|
|
Loona
Ukupno postova: 3713 Lokacija: somewhere on Mars Spol: Žensko
|
Leteci mungos je napisao/la: ›
LimeWire je jako los p2p program i vec dulje vremena se prica da u free verziji u sebi ima spyware.
|
Uninstall će biti čim dođem kući, dok mi nisu počele nestajati pare s računa u banci!
A on mi je ionako služio samo za download .mp3.. Vratiti ću ja nazad e-Mule.. on mi je bio odličan za brzi download nekih pjesmuljaka.. |
|
_________________ Svako rješenje ima problem. |
|
|
|
darkmark
Ukupno postova: 489 Lokacija: os Spol: Muško
|
gaap je napisao/la: ›
VUZE je nakon posljednjeg upgradea nenadjebiv
|
Potpis.... |
|
_________________ Admin mi je obrisao potpis |
|
|
|
aceww
Ukupno postova: 48 Lokacija: di se nadjen Spol: Žensko
|
ja isto imam vuze, dosta me doro koristi i imam ga od samog pocetka koristenja torrenata... sad se dvoumim dal da probam i utorrent ili da se drzim vuzea... ja preferiram mininovu i thepiratebay i isohunt.. |
|
_________________ Za sve postoji rjesenje |
|
|
|
Loona
Ukupno postova: 3713 Lokacija: somewhere on Mars Spol: Žensko
|
Ma svi su oni dobri na svoj način.. ja koristim isključivo BitTorrent a skidam filmove i serije gdje stignem.. Serije uglavnom sa EZTV.it |
|
_________________ Svako rješenje ima problem. |
|
|
|
Dunba Ukupno postova: 21 Lokacija: Jug2 Spol: Muško
|
Pozdrav,
imao sam i ja slican problemcic, mislim da sam nasao negdje cak rijesenje na netu da ti torrent program promjeni MTU od Windowsa, sto je meni fascinantno bilo, vrlo.
Slijedilo je instantno brisanje torrent programcica.
Nakon toga, prijedjoh na Rapidshare(uz Jdownloader), i za 50E godisnje dobijes 25GB dnevno za skidat i kontam si da je to najbolje za skidanje bilo cega ako si vec freak za skidanje. Da ne govorim da kad skidas torrentom se prvo pomolis da onaj koji seeda s nekom pristojnom brzinom prestane seedat kad ti skines,ovak nekakv film od 700MB uz rapidshare skinem za oko sat, nema variranja speeda zbog seedanja i ostalo, tako da vrijedi svake kune, jos ako uzmes s nekim frendom... milina, malo platis a dobis puuuno.
Lijep pozdrav,
Mario |
|
|
|
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
Dunba je napisao/la: ›
Pozdrav,
imao sam i ja slican problemcic, mislim da sam nasao negdje cak rijesenje na netu da ti torrent program promjeni MTU od Windowsa, sto je meni fascinantno bilo, vrlo.
Slijedilo je instantno brisanje torrent programcica.
Nakon toga, prijedjoh na Rapidshare(uz Jdownloader), i za 50E godisnje dobijes 25GB dnevno za skidat i kontam si da je to najbolje za skidanje bilo cega ako si vec freak za skidanje. Da ne govorim da kad skidas torrentom se prvo pomolis da onaj koji seeda s nekom pristojnom brzinom prestane seedat kad ti skines,ovak nekakv film od 700MB uz rapidshare skinem za oko sat, nema variranja speeda zbog seedanja i ostalo, tako da vrijedi svake kune, jos ako uzmes s nekim frendom... milina, malo platis a dobis puuuno.
Lijep pozdrav,
Mario
|
Lijep pozdrav i tebi, Mario, tim više što kupuješ account za Rapidshare koji će uskoro početi sa filtriranjem sadržaja
Court Orders Rapidshare To Proactively Filter Content |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
|
|