Autor |
Poruka |
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
|
|
|
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Monstrum je napisao/la: ›
svi su na moru ili dobra većina njih, a oni koji nisu idu sutra
|
ne mislim doslovno "ovih dana". prije "ovih mjeseci"... |
|
|
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
DonQuijote je napisao/la ( Pogledaj post): ›
|
ne mislim doslovno "ovih dana". prije "ovih mjeseci"...
|
ošli studoši kućama a i
|
|
|
|
|
|
|
kopile
Ukupno postova: 655 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
zlusch je napisao/la: ›
kopile je napisao/la: ›
Pogledaj koji je prosjek studiranja u hrvatskoj po pojedinim fakultetima pa onda trkeljaj.Taj prosjek nije toliki zbog ljenosti nego zbog cijelog niza razloga kao što su činjenica da veliki dio studenata radi,loša organiziranost fakulteta,pojedini profesori koji svojim ponašanjem produžuju prosjek studiranja,itd.
|
Yeah right!
|
Šta je tu smiješno to je apsolutna istina,samo sam zaboravio navesti možda najbitiniji razlog a to je motivacija studenata koja je vrlo niska zbog male vjerojatnosti zaposlenja i male plaće. |
|
_________________ Kill'em all let god sort'em out |
|
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
ja radim studentski poao i mogla bih diplomirati do 11mj da mi netko kaže d apsotoji ikakva mogućnost zaposlenja
ovako ću dati ispite i vući apsolventsku godinu, mada sam sve do sad adavala u roku
dakle bit će hrv. prosjek |
|
_________________ ► Play ♫♫♫ ılılllıllıı ♫♫♫ ılılllıllıı Pause ll
SVI SMO MI VUCO |
|
|
|
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol: Nebitno
|
Ja radim! Eto me na poslu! Znoj lijem nad tipkovnicom. I sutra ću!
Idem sad na kavu i svojih 15minuta odmora svakih sat vremena (uvjetuje zaštita na radu). Aj' bok! |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
|
Monstrum
|
bazooka_joe je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Ja radim! Eto me na poslu! Znoj lijem nad tipkovnicom. I sutra ću!
Idem sad na kavu i svojih 15minuta odmora svakih sat vremena (uvjetuje zaštita na radu). Aj' bok!
|
a naradio se u pičku materinu |
|
|
|
|
|
tyler_durden
Ukupno postova: 295 Spol: Muško
|
kopile je napisao/la ( Pogledaj post): ›
@MNOWAR Ti si reprezentativni primjerak prepotentnog kretena koji živi u svijetu bajki i fantazija .Pogledaj koji je prosjek studiranja u hrvatskoj po pojedinim fakultetima pa onda trkeljaj. Taj prosjek nije toliki zbog ljenosti nego zbog cijelog niza razloga kao što su činjenica da veliki dio studenata radi,loša organiziranost fakulteta,pojedini profesori koji svojim ponašanjem produžuju prosjek studiranja,itd.
|
Da se covijek zapita kako netko uopce uspije zavsiti faks uz sva ta silna podmetanja???
Smijesan si. |
|
|
|
|
|
lavic Ukupno postova: 835 Spol: Muško
|
zasto je smijesan? zato sto je napisao surovu istinu hrvatskog studenta? Znam nekolicinu "dobrih" studenata koji zbog nekog od navedenih razloga nece diplomirati sad jer im nije u interesu, sto zbog toga sto je bolje raditi preko studenskog ista nego biti na burzi jer znaju da posao dobiti tako skoro nece, sto zbog nekog profesora koji ima specifican nacin ispitivanja pa nemogu poloziti ispit itd itd... |
|
|
|
|
|
maniche
Ukupno postova: 1173 Lokacija: Iza tebe Spol: Nebitno
|
MNOWAR je napisao/la ( Pogledaj post): ›
i danas naravno šou opet!!!!!!!!!!!!!!
idem uplatit ono što nisam sinoć jer pošta ne radi poslje 15 i dođem u 8:00 na poštu ulazim unutra viš ona bedevija viče na mene NE ULAZIT UNUTRA NE RADIMO!!!!!!
reko gospođo 8:00 je sati, ZNAM JA KOLKO JE SATI IZLAZITE VAN NE RADIMO JOŠ!!!!
pa reko dobro kad vi radite i tako do 8:10 pa jebem im mater
i onda istresanje u referadi dolazim onoj u referadi dat diplomski za komisiju čuješ nju kao pa upisi su jeste sad svi navrli diplomirat, ja osto reko gospođo draga šta ja trebam čekat jesen s diplomskim zato što se vama neda radit
KATA-FAKING-STROFA!!!!!!!!!!!!!
|
A prijatelju ti si reprezentativan primjerak za komentiranje rada ,imas 26 god i trebas diplomirat pa jel te nije sramota ,trebo si diplomirat prije 3 god ,26 god i ni dana radnog staža ,ko će kome kurva o poštenju i vojnik o skraćenju , neradnik o radu i svećenik o braku .
Znam da je svako za sebe najljepši ,najpametniji i najzgodniji ali samo kao izolirani sustav dok se nestaviš u komparaciju sa drugima i vidiš di si i da nije to baš tako kao što neki prikazuju ,ako vjeruješ u to što vidiš nećeš daleko doć.
|
brutalno,ravno u glavu i na kraju...TOTALNO ISTINITO
nitko u svom radnom danu ne radi efektivno 8 sati,to su nebuloze.
druga stvar...
glavna pošta zajedno sa drugim poštanskim uredima po gradu nije klimatizirana u potpunosti a uvijeti za rad su gotovo nemogući.u razgovorima sa kolegama,znam da ni u drugim državnim službama nije ništa bolje.
ne znam odakle taj stereotip da su državne službe zakon,da tamo nitko ništa ne radi i sl....
birokracija šteka, ne zbog sporosti državnih službi nego zbog pretrpanosti istih.
odi prijatelju jedan radni dan provedi sa službenicima u glavnoj pošti pa onda pričaj.
naravno ako ti se nije problem ustati u 4,40 da bi u 5,20 bio na svom radnom mjestu i pripremio posao jer se stranke primaju od 8. |
|
|
|
|
|
maniche
|
lavic je napisao/la ( Pogledaj post): ›
zasto je smijesan? zato sto je napisao surovu istinu hrvatskog studenta? Znam nekolicinu "dobrih" studenata koji zbog nekog od navedenih razloga nece diplomirati sad jer im nije u interesu, sto zbog toga sto je bolje raditi preko studenskog ista nego biti na burzi jer znaju da posao dobiti tako skoro nece, sto zbog nekog profesora koji ima specifican nacin ispitivanja pa nemogu poloziti ispit itd itd...
|
nije im u interesu?
pored tih tvojih nekoliko dobrih "dobrih" studenata na burzu svake godine izađe npr. 1000 onih glupih koji ipak žele raditi.
ti glupi će nakon 1 godine traženja posla, sa 24 početi raditi u nekon firmi za pripravničku plaču od recimo 3000 kn,kroz 2 godine će ta plača(ukoliko se dokažu) otići na 5000 kn.
sada taj glupi student sa 26 godina ima plaču u skladu sa svojom spremom,2 godine radnog staža i financijsku sigurnost...dok ti tvoji pametni "dobri studenti" sa 26 još kalkuliraju,tu i tamo rade nešto preko stuca, nemaju dana radnog staža i čekaju posao iz snova... |
|
|
|
|
|
Monstrum
|
maniche je napisao/la ( Pogledaj post): ›
brutalno,ravno u glavu i na kraju...TOTALNO ISTINITO
nitko u svom radnom danu ne radi efektivno 8 sati,to su nebuloze.
druga stvar...
glavna pošta zajedno sa drugim poštanskim uredima po gradu nije klimatizirana u potpunosti a uvijeti za rad su gotovo nemogući.u razgovorima sa kolegama,znam da ni u drugim državnim službama nije ništa bolje.
ne znam odakle taj stereotip da su državne službe zakon,da tamo nitko ništa ne radi i sl....
birokracija šteka, ne zbog sporosti državnih službi nego zbog pretrpanosti istih.
odi prijatelju jedan radni dan provedi sa službenicima u glavnoj pošti pa onda pričaj.
naravno ako ti se nije problem ustati u 4,40 da bi u 5,20 bio na svom radnom mjestu i pripremio posao jer se stranke primaju od 8.
|
1. kolko ja znam nitko nigdje nije ni naveo da se efektivno radi 8 sati
2. uvijeti za rad su nemogući zbog vrućine i to im daje za pravo da se zabušava i u pošti i u socijalnom i u policiji (kapa dolje izuzecima) i da me se strelja pogledom i mišlju "šta si koji kurac došo sad jel ne vidiš da pijem kavu", super argument, znači kad počne ljeto sve zaključat i sjest pod šljivu
pitanje, hm da li imaju po zimi grijanje? imaju, al i onda pošte rade od 8-15, možda im je zima, možda ih hunjavica hvata možda ima još 100 glupih razloga za navest
3. birokracija ne šteka zbog pretrpanosti nego zbog usrane države koja se kao crvljivo usrno pseto vrti u krug vijajući svoj rep i ne zna rasteretiti službe
4. da mi se provodi dan u pošti ne bi studirao nego bi se zaposlio u pošti
5. nije mi jasno ona spika s 5:20, šta oni rade od 5:20 ? jel imaju radno vrijeme od 5:20 - 15 ? pa to je više od 9 sati, pa to treba javit nadležnim službama da službenici u poštama rade skoro 10 sati |
|
|
|
|
|
maniche
|
Citat: ›
2. uvijeti za rad su nemogući zbog vrućine i to im daje za pravo da se zabušava i u pošti i u socijalnom i u policiji (kapa dolje izuzecima) i da me se strelja pogledom i mišlju "šta si koji kurac došo sad jel ne vidiš da pijem kavu", super argument, znači kad počne ljeto sve zaključat i sjest pod šljivu
|
uvijeti za rad su nemoguči zbog x faktora, ne samo vručine...po ljeti je problem i ta vručina i godišnji odmori pa posao za 5 ljudi odrađuje njih 2-3.
3. birokracija ne šteka zbog pretrpanosti nego zbog usrane države koja se kao crvljivo usrno pseto vrti u krug vijajući svoj rep i ne zna rasteretiti službe
|
upravo si potvrdio moje navode.
4. da mi se provodi dan u pošti ne bi studirao nego bi se zaposlio u pošti
|
prijatelju,udaraš nisko....u pošti rade ljudi sa vss-om na pripadajučim im mjestima...isto tako vss-a ima i tamo gdje ga ne bi trebalo biti...među službenicima,poštarima...
mogu i ja udarit nisko pa napisati kako čistačica u pošti ima plaču kakvu češ ti sa svojim vss-om teško imati?
morat ćeš mi vjerovati na riječi jer u pošti nikad ni nečeš raditi,ne zato što ne želiš nego zato što ne možeš.
5. nije mi jasno ona spika s 5:20, šta oni rade od 5:20 ? jel imaju radno vrijeme od 5:20 - 15 ? pa to je više od 9 sati, pa to treba javit nadležnim službama da službenici u poštama rade skoro 10 sati
|
ured se otvara u 8 što ne znači da ljudi rade od 8.šta ti misliš da on u 8 sjedne za stol i posao mu je pripremljen?nisam upućen u to kada ljudi u malim poštanskim uredima dolaze raditi ali je to sigurno od pol 7-7...dok u glavnoj pošti službenici dolaze oko 5 da bi u 10 stigli otvoriti ured za prijam i isporuku pošiljaka. |
|
|
|
|
|
mali_ivica
Ukupno postova: 2703 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
MissTake je napisao/la ( Pogledaj post): ›
ja radim studentski poao i mogla bih diplomirati do 11mj da mi netko kaže da psotoji ikakva mogućnost zaposlenja
ovako ću dati ispite i vući apsolventsku godinu, mada sam sve do sad adavala u roku
dakle bit će hrv. prosjek
|
Naravno da mogučnostt zapošljavanja postoji, ali u velikoj večini slučajeva ti moraš tražiti posao,
a ne on tebe =>(vrijedi za lumene)
PS: Nedolazi posao sa neba... |
|
|
|
|
|
mali_ivica
Ukupno postova: 2703 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
kopile je napisao/la: ›
@MNOWAR Ti si reprezentativni primjerak prepotentnog kretena koji živi u svijetu bajki i fantazija .Pogledaj koji je prosjek studiranja u hrvatskoj po pojedinim fakultetima pa onda trkeljaj.Taj prosjek nije toliki zbog ljenosti nego zbog cijelog niza razloga kao što su činjenica da veliki dio studenata radi,loša organiziranost fakulteta,pojedini profesori koji svojim ponašanjem produžuju prosjek studiranja,itd.
|
Ovo podebljano bi zapravo trebalo biti tješenje ili tzv. opravdanje onima koji padaju.
PS:
STUDENTI PADAJU ZATO ŠTO NE UČE I ZATO ŠTO OLAKO SHVAĆAJU FAKULTET, TE ZATO ŠTO DOBAR DIO NJIH NI NIJE ZA FAKULTET. |
|
|
|
|
|
|
|