Autor |
Poruka |
OligofreniDikobrazoid
Ukupno postova: 2339 Lokacija: Šikara uz Dravu Spol: Muško
|
MissTake je napisao/la: ›
OligofreniDikobrazoid je napisao/la ( Pogledaj post): ›
MissTake je napisao/la: ›
pa i u prgrdaskim naseljima su se donedavno uzgajale svinje
|
Donedavno? Rekao bih još uvijek.... Nažalost
|
hm pa po zakonu ne bi smjelo biti
meni je najbolje u donjem miholjcu
tamo ti desna strana ulice-stario dio smije držati pajceke, a lijeva ilitga novi dio ne smije
|
Ma u Višnjevcu tamo na samom početku s lijeve strane ima još par matorih morona koji drže svinje/krave/perad/kurac/palac.... Smrdi za popizditi nekih dana..... |
|
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
|
|
|
Poppy
Ukupno postova: 2988 Lokacija: u snovima Spol: Žensko
|
ju fakat smrdi! osjetim na Sjenjaku! |
|
|
|
|
|
Uma
Ukupno postova: 4727 Spol: Žensko
|
|
|
|
zeros
Ukupno postova: 2887 Spol: Muško
|
Moj susjed ima pauna, ne smrdi, ali se glasa....jebo majku po cijeli dan se glasa...po noći isto, nema spavanja....majku mu jebem, jednom ću uzet nož, preskocit ogradu, zaklat ga i sutra na ražanj bacit..... |
|
_________________ ----------Daniel Antunović----------
U Bibinim raljama | Legiranje |Triki&TV |
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
zeros je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Moj susjed ima pauna, ne smrdi, ali se glasa....jebo majku po cijeli dan se glasa...po noći isto, nema spavanja....majku mu jebem, jednom ću uzet nož, preskocit ogradu, zaklat ga i sutra na ražanj bacit.....
|
de pozovime baš bi volio probat pauna papat kontam si da je kao žilava kokoš al nema veze de ti rješi to pa da ga sjebemo, jać ponjet cuge |
|
|
|
|
|
Svebor
Ukupno postova: 1672 Spol: Muško
|
neki koji su postupili prema navedenom će ti potvrditi kako meso pauna nije ukusno... |
|
_________________ "si quid novisti rectius istis, candidus imperti; si nil, his utere mecum." |
|
|
|
legica_os
Ukupno postova: 4562 Spol: Žensko
|
To vam je inače farma od Bosaka,smještena iza getroa.Prije dvije godine je bilo slabiji smrad,ovo sada je za ne izdržati,živim blizu i više po noći po ovim sparnim noćima ne smijem prozor držati otvoren.smrad je prejak,ajde kiša je padala noćas pa je kao malo ublažila taj smrad,al kada opet pripiči sunce ima da stanovnici našičkog naselja i okolice zamru od smrada.. |
|
_________________ Sada sam shvatila da ti je bilo teško,dok sam te varala,lagala te sa smiješkom,šta mogu kada sam
takva, rođena sa greškom |
|
|
|
Bojo
Ukupno postova: 1705 Spol: Muško
|
ja sam zahvalan takvim ljudima što uzgajaju gice...da nema njih ne bi bilo gicetine i toga svega od gicastih proizvoda...a fino je...pa neka malo smrada... moraš... da nema njih onda bi morali uvozit morževe i ljame... |
|
_________________ TIII ZNAŠ ŠTA JE ISTINA...........IMA...U OVOJ DRŽAVI....KO JE ZADUŽEN....ZA ISTINU !!!! |
|
|
|
Moira
Ukupno postova: 344 Spol: Žensko
|
Uhhh jučer je baš kosa otpadala.. kakav biohazard!! |
|
|
|
|
|
Ingo
Ukupno postova: 3470 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
a ja mislio da haluciniram od alkohola, a ocito se radi o kolektivnoj halucinaciji |
|
|
|
|
|
Lugar
Ukupno postova: 607 Lokacija: Hladovina Spol: Muško
|
Ingo je napisao/la ( Pogledaj post): ›
a ja mislio da haluciniram od alkohola, a ocito se radi o kolektivnoj halucinaciji
|
Ti piješ - svi pijani
I jeli netko otkrio odaklen dolazi smrad? |
|
|
|
Uma
Ukupno postova: 4727 Spol: Žensko
|
|
|
|
obyzouth
Ukupno postova: 139 Spol: Žensko
|
|
|
_________________ I do it because I can. I can because I want to. I want to because...Anonymous said I couldn't! |
|
|
|
zeros
Ukupno postova: 2887 Spol: Muško
|
|
|
|
|
|