Autor |
Poruka |
zeros
Ukupno postova: 2887 Spol: Muško
|
"Britanski dječak Reece Fleming ( 8 ) se pola života borio protiv leukemije. Kad su mu liječnici rekli da mu preostaje tek nekoliko tjedana života, zaprosio je prijateljicu Elleanor Pursglove u koju je bio strastveno zaljubljen. Pristala je udati se za njega. Bili su prijatelji i išli su zajedno u školu. U emotivnoj ceremoniji improviziranog vjenčanja u njegovoj kući dječak je "nevjesti" u znak vječne ljubavi predao crvenu ružu. Reece je sastavio popis ciljeva koje je odlučio ostvariti prije smrti. Vozio se u Ferariju i Porscheu, proveo je dan u vatrogasnoj postaji i organizirao zabavu pod gusarskim maskama za prijatelje. Vjenčanje s Elleanor je bilo posljednje što je želio učiniti prije smrti.
- Dosta dobro sam se držala, no kad sam vidjela Elleanor kako prilazi improviziranom oltaru, zaplakala sam - rekla je dječakova majka. Dječak je tada rekao majci: "Sada mogu otići". Umro je sljedećega dana."
24sata
Žalosno, zar ne???
Jebem ti život, danas te ima sutra te nema...
I mi se onda imamo nešto bunit... |
|
_________________ ----------Daniel Antunović----------
U Bibinim raljama | Legiranje |Triki&TV |
|
|
|
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
znaš šta je još žalosnije? što je mali u 8 godina napravio više nego što će neki u desetak puta više godina. |
|
|
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
oduvijek sam želio voziti porsche |
|
|
|
|
|
zlusch
Ukupno postova: 2038 Lokacija: Sjenjak Spol: Muško
|
|
|
|
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
zlusch je napisao/la: ›
A ja imao prilike uzeti Ferrari ili Lamborghini na jedan dan.... i naravno, spika - jel to meni baš potebno u životu, ima i drugih stvari bla bla
|
budalo |
|
|
|
|
|
zlusch
|
DonQuijote je napisao/la: ›
A ja imao prilike uzeti Ferrari ili Lamborghini na jedan dan.... i naravno, spika - jel to meni baš potebno u životu, ima i drugih stvari bla bla
|
budalo
|
Da znaš kako sam si psovao familiju do trećeg koljena unatrag.... nadam se da će za mjesec dana biti nova prilika. A onda nema da mi itko trubi na uho kako to nije nužno u životu nja nja.... |
|
_________________ Lega, nije ti dumina što praviš diklića od butre kraj kondora u treski.... a ti Anonymous dođi k sebi dok još imaš kome!
47! Još se trese na udici.... |
|
|
|
Monstrum
|
jab vozio lamborghini |
|
|
|
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
zlusch je napisao/la ( Pogledaj post): ›
DonQuijote je napisao/la: ›
|
budalo
|
Da znaš kako sam si psovao familiju do trećeg koljena unatrag.... nadam se da će za mjesec dana biti nova prilika. A onda nema da mi itko trubi na uho kako to nije nužno u životu nja nja....
|
e stvarno mi nije jasno ovakvo razmišljanje
pa pobogu nećeš ga kupiti pa d abude bačen novac
jel' bilo skupo iznajmljivanje???
mons@ pa vidiš recept gore kako dobiti ferrarij, ne daj bože-radije ću svog forda furat |
|
_________________ ► Play ♫♫♫ ılılllıllıı ♫♫♫ ılılllıllıı Pause ll
SVI SMO MI VUCO |
|
|
|
zlusch
|
|
|
|
Monstrum
|
zlusch je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Nego, vjerujem da dijelite moje mišljenje da je ljubav nepobjediva!
|
naravno |
|
|
|
|
|
Lugar
Ukupno postova: 607 Lokacija: Hladovina Spol: Muško
|
Jebiga, tako mlada a već udovica... Ko će to više ženit?! |
|