Autor |
Poruka |
Kugla
Ukupno postova: 467 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
|
|
|
Lugar
Ukupno postova: 607 Lokacija: Hladovina Spol: Muško
|
na tom mjestu treba spustit jedan izlaz s autoceste (koja je u izgradnji) da si odma u centru... a projekt autoceste treba prepraviti, podići ju na stupove pa nek ide od čepinske preko kružnog, županijskom preko trga i kod bijele lađe da prelazi dravu i dalje prema mađarskoj. Mislim da bi to bilo divno... |
|
|
|
BumBaCicA
Ukupno postova: 72 Lokacija: Osijek, CNO Spol: Žensko
|
Lugar je napisao/la: ›
na tom mjestu treba spustit jedan izlaz s autoceste (koja je u izgradnji) da si odma u centru... a projekt autoceste treba prepraviti, podići ju na stupove pa nek ide od čepinske preko kružnog, županijskom preko trga i kod bijele lađe da prelazi dravu i dalje prema mađarskoj. Mislim da bi to bilo divno...
|
Hahahaha..
Al posto zivim na cepinskoj, brinula bi se da kad bi bila neka nesreca da mi nebi sletio neki auto u sobu s autoceste, pogotovo kad bude kisa i kad bude klizavo pa ono..
No.. Stagod da naprave tamo (ako naprave uopce) bit ce nesto sto nebi trebalo bit tamo, jer za neke pametne stvari nemaju mozga. |
|
_________________ . 99 dijelova, 1 nedostaje, 99 boli, a nijedna ne prestaje . |
|
|
|
Lugar
|
BumBaCicA je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Lugar je napisao/la: ›
na tom mjestu treba spustit jedan izlaz s autoceste (koja je u izgradnji) da si odma u centru... a projekt autoceste treba prepraviti, podići ju na stupove pa nek ide od čepinske preko kružnog, županijskom preko trga i kod bijele lađe da prelazi dravu i dalje prema mađarskoj. Mislim da bi to bilo divno...
|
Hahahaha..
Al posto zivim na cepinskoj, brinula bi se da kad bi bila neka nesreca da mi nebi sletio neki auto u sobu s autoceste, pogotovo kad bude kisa i kad bude klizavo pa ono..
|
Bez brige, i na to sam mislio. Na toj dionici će biti postavljeni ležeći policajci četvrtastog oblika (nešto kao ivičnjak)... pa ti onda vozi brzo... |
|
|
|
empetri
Ukupno postova: 656 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Pivnica-restoran |
|
_________________ --
Finding beauty in the dissonance. |
|
|
|
ludica_05 Ukupno postova: 18 Spol: Žensko
|
Fino mjesto koje će objedinit pivnicu, stari pub i stari bastion i di cajke nikad neće zasvirattt, utopija né? |
|
|
|
|
|
PsychoSoldier
Ukupno postova: 1719 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
neki cajka-free disko s vise floorova (sto sumnjam da bi stanovnici obliznjih zgrada podrzavali) ili mozda najbolje striptease bar hehe....
sto god sagrade nek se pokusaju sjetiti da u centru jebeno fali parkiralisnih mjesta i neka u podrumu te gradevine naprave podzemnu garazu s nekoliko katova i BESPLATNIM parkiralistem (ako je to moguce zbog blizine Drave) |
|
|
|
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
PsychoSoldier je napisao/la: ›
sto god sagrade nek se pokusaju sjetiti da u centru jebeno fali parkiralisnih mjesta i neka u podrumu te gradevine naprave podzemnu garazu s nekoliko katova i BESPLATNIM parkiralistem (ako je to moguce zbog blizine Drave)
|
istina, parkinga nam dajte |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
krpanci Ukupno postova: 63 Lokacija: Slavonija Spol: Nebitno
|
Prostor za održavanje FUZIJE!!!! |
|
|
|
|
|
Zuhra
Ukupno postova: 327 Lokacija: Rijeka Spol: Muško
|
|
|
|
cane
Ukupno postova: 2460 Lokacija: Cherryville Spol: Muško
|
Jab Žutu Lađu da bude u skladu sa Žutom Podmornicom! |
|
_________________ Global warming is coming in two days before the day after tomorrow! |
|
|
|
Lugar
|
Ma treba to sve srušit i dat nekom poduzetno čovjeku da na tom mjestu lijepo smjesti farmu svinja... žalili smo se na smrad pa ne bi trebalo biti neke velike promjene... |
|
|
|
morgan
Ukupno postova: 3964 Lokacija: gone to North Pole Spol: Nebitno
|
IKEAu, sa svim restoranima i ostalim zezancijama |
|
_________________ Zašto bi se izlagali mamurluku? Ostanite pijani
Kad čovjek umre, ne zna da je umro, i to je samo teško drugima.
Isto je i kada je čovjek glup. |
|
|
|
Moira
Ukupno postova: 344 Spol: Žensko
|
Dobra tema... još kad bi ikoga u poglavarstvu bilo briga što građani žele i misle...
Park i restoran su dobre ideje.. nešto sa što manje katova, u svakom slučaju. |
|
|
|
|
|
Anai
Ukupno postova: 72 Spol: Žensko
|
To bi bilo idealno mjesto za izlaske gdje bi puštali domaći i strani rock..a uz to i sve vrste metala...
Samo...lako je za očekivati da bi se ubrzo pretvorilo u još jedan narodnjački klub...pa onda možda najbolje neki restorančić i kaf s bilijarom
Uglavnom...totalno sam protiv da to bude stambeno...
Treba biti nešto baš ono vrijedno, a ne ko Esseker, napuhan a ništa |
|
|
|
|