Autor |
Poruka |
legica_os
Ukupno postova: 4562 Spol: Žensko
|
Kada se logiram na portal i odaberem opciju NOVO na portalu zadnjih par dana mi uopće ne pokazuje teme koje nisam pročitala,nego neke stare od prije tjedan dana.
Moram otići na forum portala i redom gledati jel ima šta novo i naravno uvijek ima!
Također mi se pojavi nekad primjera radi u tom NOVO na portalu tema na koju sam odgovorila i piše vrijeme mog komentara i moje korisničko ime....a nitko nije odgovarao na nju i kad netko odgovori automatski se makne sa ekrana i ne pokaže se kao novo....u čemu je problem? |
|
_________________ Sada sam shvatila da ti je bilo teško,dok sam te varala,lagala te sa smiješkom,šta mogu kada sam
takva, rođena sa greškom |
|
|
|
legica_os
|
|
|
|
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol: Nebitno
|
legica_os je napisao/la: ›
Kada se logiram na portal i odaberem opciju NOVO na portalu zadnjih par dana mi uopće ne pokazuje teme koje nisam pročitala,nego neke stare od prije tjedan dana.
Moram otići na forum portala i redom gledati jel ima šta novo i naravno uvijek ima!
|
ovdje su najaktivnije teme stare par godina...
Također mi se pojavi nekad primjera radi u tom NOVO na portalu tema na koju sam odgovorila i piše vrijeme mog komentara i moje korisničko ime....a nitko nije odgovarao na nju i kad netko odgovori automatski se makne sa ekrana i ne pokaže se kao novo....u čemu je problem?
|
ugrađeni filter kvalitete postova na djelu |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
|
legica_os
|
evo ovo tvoje što si odgovorio nije mi bilo na popisu kao nepročitano. |
|
_________________ Sada sam shvatila da ti je bilo teško,dok sam te varala,lagala te sa smiješkom,šta mogu kada sam
|
|
|
Leon Admin
Ukupno postova: 4121 Lokacija: space Spol: Muško
|
Legice, jel' se svaki put odjavis i prijavis, ili ta jedna prijava traje?
U bazi sessiona postoji 5 otvorenih sessiona koji glase na tebe. Provjerim sto se da napraviti. ;-) |
|
_________________ --
Leon Linde
portal Osijek031.com |
|
|
|
legica_os
|
ta jedna prijava traje.nikad se ne odlogiram...
Leon je napisao/la: ›
U bazi sessiona postoji 5 otvorenih sessiona koji glase na tebe. Provjerim sto se da napraviti. ;-)
|
a ovo ne kontam jer ne znam sta je session?! ako misliš da se logiram sa 5 različitih id adresa to je moguće.od kuće,na poslu i gdje stignem ali samo ovdje(tj na poslu) na ovoj id adresi sam uvijek logirana i nikad se ne odjavljujem dok se svagdje negdje uvijek odlogiram... |
|
|
|
|
toni
Ukupno postova: 2180 Spol: Muško
|
hvala adminu na odgovoru
|
izgleda da ni adminu ne radi taj feature ! |
|
|
|
|
|
legica_os
|
Baš me nervira uf
Svaki put moram na Forum031 i onda redom provjeravati čavrljanje,offtopice itd itd...
mislim da ću odustati od ovog portala...
inače ću poludjeti.... |
|
|
|
|
heart3
Ukupno postova: 2381 Lokacija: to se i ja pitam... Spol: Žensko
|
mislim da ću odustati od ovog portala...
|
Ako ti se ne sviđa...samo naprijed...nitko te ne drži.
inače ću poludjeti....
|
Davnih dana si ti poludila...
BTW ja nemam nikakvih problema. |
|
_________________ ...Da te bar mogu probuditi
Kavu ti skuhati
U krevet donijeti
Pa te poljubiti
Al' toga nema i ne postoji...
http://www.last.fm/user/enyojthesilence |
|
|
|
legica_os
|
kad sam sad otišla na novo nije mi pokazalo da je netko odgovorio na ovu temu..i ošla sam na forum031 i eto našla da ipak ima novosti |
|
|
|
|
Elena_Os
Ukupno postova: 1795 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
|
|
|
legica_os
|
|
|
|
Elena_Os
Ukupno postova: 1795 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
|
|
|
Tra-la-la xD
Ukupno postova: 260 Spol: Žensko
|
A i moš si aktivirati opciju da ti javi na mail kada ti netko odgovori na tvoj post...tj. kada netko poslije tebe posta.
Tako da... samo malo snalažljivosti i strpljivosti ;-) |
|
_________________ bla bla bla...!
Hehe!
(Ko to još čita...?) |
|
|
|
legica_os
|
i onda moram svaki čas mail otvarati
ma ništa mi ne paše
bit će da je pms a ne portal 031 |
|
|
|
|
|
|