Autor |
Poruka |
PsychoSoldier
Ukupno postova: 1719 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
naime, ovih dana me uhvatila nastalgija za game boy-em, kojeg imam i skuplja prasinu heh, i igraju mi se neke nove igre osim ovih koje imam (neke trule ). nadam se da ima jos vas kojima je game boy ostao u dobrom sjecanju...
e sad, zanima me mogu li se negdje nabaviti one disketice za game boy? sto je vlasnik zelde napravio sa svim onim igrama? gdje bi ih mogao kupiti???
najvise me zanima super mario (bilo koji), a kad bi bio super mario land 2.... uuuuuu najjaca igrica...
unaprijed thx |
|
|
|
|
|
_tenjac_ Ukupno postova: 406 Lokacija: Tenja Spol: Muško
|
nemam pojma...al zar nije jednostavnije skinit emulator i igras koju god oces igricu...tj koju god skines s neta |
|
|
|
|
|
PsychoSoldier
|
ma zelja mi je igrati bas na game boyu hehe... drzat ga u rukama ponovo (ah sjecanja...) |
|
|
|
|
|
Elena_Os
Ukupno postova: 1795 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Jučer ga nađoh... još je i kutija čitava
ah, to su bili dani..uz tone ispražnjenih i od staraca sakrivenih baterija,davanja zadnjeg tadašnjeg HRD-a na iste,dok se nije pojavio od švercera iz Njeme adapter koji je unijeo sreću, radost i osmijeh od jutra do sutra...
nažalost ostala mi je samo jedna igrica, ostale sam podijelila mladim nadama kada sam game boy zamijenila popularnim scorchom |
|
_________________ Carpe diem! |
|
|
|
legica_os
Ukupno postova: 4562 Spol: Žensko
|
ah gameboy...
50 maraka su bile igrice u to vrijeme
...i meni je ostala samo jedna igrica neke ninja kornjače na motorima |
|
_________________ Sada sam shvatila da ti je bilo teško,dok sam te varala,lagala te sa smiješkom,šta mogu kada sam
takva, rođena sa greškom |
|
|
|
Elena_Os
|
Ja sam ih nabavljala iz Švicarske (tamo su bile super povoljne božićne rasprodaje )
Sad sam se sjetila da je zelda ona trgovina u pothodniku (nisam osječanka, a i slaba sam sa nazivima i imenima )
@Psycho, jesi možda navratio do zelde? |
|
_________________ Carpe diem! |
|
|
|
PsychoSoldier
|
@Elena_Os, ma nisma... nekako mi je bed otici do covjeka i pitati ga za te igre heh |
|
|
|
|
|
Circa
Ukupno postova: 3149 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
ja sam nekadasnji vlasnik super nintenda i zbilja, to su bili dani...
igrao sam i obicni nintendo, game boy, sega mega i sve te stare konzole...
Nikada necu prezalit sto sam ga prodao za tamo neke marke iako sam ih ulozio u PC...
Sada sam skinuo emulatore za sve nintendo konzole zakljucno s nintendom64 i brdo igrica... |
|
_________________ Ja sam srbin, ustaša, crnac, nacist, peder, jevrej i ne kupam se! |
|
|
|
PsychoSoldier
|
ma to kontam i ja napravti, skinuti emulatore... ali mi je veci gust ovako na pravom game boyu... |
|
|
|
|
|
Elena_Os
|
|
|
|
PsychoSoldier
|
hehe, a morat cu nesto iskombinirati |
|
|
|
|
|
tigerdud Ukupno postova: 1 Spol: Nebitno
|
huh ja imam dosta igra za gamboy ali problem je u tome sto mi se gameboy pokvario,a igre samo ondi crnče...+znam gdje mos nabavit igre((ako si u splitu)) u crasha ima jos 4-5 igara....steta sto ga ja nemogu igrat vise...i mozes nabavit preko ebaya ali je skupo.... |
|
|
|
|
|
|
|