Autor |
Poruka |
Isis
Ukupno postova: 1211 Lokacija: In Fiction Spol: Muško
|
Pa neka grade, al nek poštuju neko optimalno vrijeme. Ljudi žele vlastiti mir, pa barem u večernjim satima.
A vaš je problem što šutite i trpite. Da možete išta promjeniti, to bi i napravili. |
|
|
|
|
|
Circa
Ukupno postova: 3149 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Isis je napisao/la: ›
Pa neka grade, al nek poštuju neko optimalno vrijeme. Ljudi žele vlastiti mir, pa barem u večernjim satima.
A vaš je problem što šutite i trpite. Da možete išta promjeniti, to bi i napravili.
|
Ali i ti mozes nesto napraviti...
Mozes se odselit...
Sasvim je normalno da se radi, a ako mislis da je na bajkovitom zapadu bolje, e pa nije...
Tamo je vrijeme novac i radi se 0-24, bez obzira kome smeta buka i prašina...
Za mir, kupi vikendicu. U centru grada nema mira i to je, kao sto sam vec napisao, cijena urbanog zivota... |
|
_________________ Ja sam srbin, ustaša, crnac, nacist, peder, jevrej i ne kupam se! |
|
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
kad sam bila u Grazu, u samom centru hotel, pored njega grade novu zgradurinu... misliš da sma dobila popust na noćenje jok, misliš da su imali pauzu, jok... radilo se 0-24 pod reflektorima ... zalijevali su deku i dizali kat te rušili neku drugu zgradu....
bilo je super pajkiti, ali nije mi smetalo |
|
_________________ ► Play ♫♫♫ ılılllıllıı ♫♫♫ ılılllıllıı Pause ll
SVI SMO MI VUCO |
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
roca je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Monstrum je napisao/la: ›
jebiga kažem meni pod prozorom svako jutro u 5:20 turira 5 autobusa pa me niko ne pita kao ni 100% ljudi u ovome gradu, jebiga that's city life get used to it ili kupi kuću u stadionskom naselju, mađarskoj retfali il dopsinu
|
ja živim u mađarskoj retfali i nikada se ne bi mijenjala s vama koji živite u centru grada...koji mi je udaljen 5 min. autom ili 10 min. bicom.
Poanta je da ne možeš uspoređivati mađarsku retfalu sa stadionskim naseljem, a pogotovo dopsinom.
|
nisi shvatila što sam htjeo reći, nije mi bila namjera vrijeđati bilo koji dio osijeka ili hrvatske jednostavno sam naveo ta mjesta kao ona koja su mirnija od centra osijeka gdje se non stop nešto gradi isto tako sam mogao navesti aljasku, sibir i špišič bukovicu |
|
|
|
|
|
heart3
Ukupno postova: 2381 Lokacija: to se i ja pitam... Spol: Žensko
|
Monstrum je napisao/la: ›
jebiga kažem meni pod prozorom svako jutro u 5:20 turira 5 autobusa pa me niko ne pita kao ni 100% ljudi u ovome gradu, jebiga that's city life get used to it ili kupi kuću u stadionskom naselju, mađarskoj retfali il dopsinu
|
istina...takvih problema nema u stadionskom naselju...
ovo je neka vrsta između jungle i grada... |
|
_________________ ...Da te bar mogu probuditi
Kavu ti skuhati
U krevet donijeti
Pa te poljubiti
Al' toga nema i ne postoji...
http://www.last.fm/user/enyojthesilence |
|
|
|
zeros
Ukupno postova: 2887 Spol: Muško
|
meni jedinu buku stvara susjedove kokoške i paun....sunce im njiovo, oderat ću ih na živo |
|
_________________ ----------Daniel Antunović----------
U Bibinim raljama | Legiranje |Triki&TV |
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
džungla od asfalta (kako bi moji kolege glazbenici rekli ) |
|
|
|
|
|
PsychoSoldier
Ukupno postova: 1719 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
ne bi mogao mijenjati zivot u gradu za zivot na selu.... nikako!!! obozavam ovu gradsku vrevu, asfalt i hrpu ljudi... ipak sam dijete asfalta heh |
|
|
|
|
|
Isis
Ukupno postova: 1211 Lokacija: In Fiction Spol: Muško
|
Osijek i hrpa ljudi? E tu si se bome zeznuo. |
|
|
|
|
|
vlale
Ukupno postova: 392 Lokacija: os Spol: Žensko
|
eh...sad vidite kako je nama koji smo u blizini budućeg Eurodoma...već tri godine rade po cijeli dan, a i cijelu noć...ne pamtim kad sam se naspavala zadnji put, ali neka, odselit ću se i to skoro (držim fige) pa će me samo pijetlovi buditi u ranu zoru |
|
_________________ I've got plenty of common sense!
I just choose to ignore it. |
|
|
|
PsychoSoldier
Ukupno postova: 1719 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Isis je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Osijek i hrpa ljudi? E tu si se bome zeznuo.
|
... pa naspram Čokadinaca Donjih i susjednog im sela Čokadinaca Gornjih koji zajedno imaju 10 kuca i 6 obitelji u Osijeku zivi hrpa ljudi... |
|
|
|
|
|
fairy
Ukupno postova: 1955 Lokacija: Ššššššume Spol: Nebitno
|
vlale je napisao/la ( Pogledaj post): ›
eh...sad vidite kako je nama koji smo u blizini budućeg Eurodoma...već tri godine rade po cijeli dan, a i cijelu noć...ne pamtim kad sam se naspavala zadnji put, ali neka, odselit ću se i to skoro (držim fige) pa će me samo pijetlovi buditi u ranu zoru
|
...hi hihi,,,,vjeruj mi brzo ce ti dosaditi, ali nije bed,,,,njega se mozes lako rijesiti,,,, |
|
|
|
|
|
vlale
Ukupno postova: 392 Lokacija: os Spol: Žensko
|
fairy je napisao/la: ›
...hi hihi,,,,vjeruj mi brzo ce ti dosaditi, ali nije bed,,,,njega se mozes lako rijesiti,,,,
|
u svakom slučaju bolje pijetao nego konstantna buka, gorenje zgrade tri puta u zadnjih 6 mjeseci, autobusi parkirani posred ulice, auti parkirani preko tri parkirna mjesta, pijani klinci koji nam skoro svaki vikend zapale kontenjer, a njihovo deranje pod prozorima ne treba ni spominjati... |
|
_________________ I've got plenty of common sense!
I just choose to ignore it. |
|
|
|
fairy
Ukupno postova: 1955 Lokacija: Ššššššume Spol: Nebitno
|
vlale je napisao/la ( Pogledaj post): ›
fairy je napisao/la: ›
...hi hihi,,,,vjeruj mi brzo ce ti dosaditi, ali nije bed,,,,njega se mozes lako rijesiti,,,,
|
u svakom slučaju bolje pijetao nego konstantna buka, gorenje zgrade tri puta u zadnjih 6 mjeseci, autobusi parkirani posred ulice, auti parkirani preko tri parkirna mjesta, pijani klinci koji nam skoro svaki vikend zapale kontenjer, a njihovo deranje pod prozorima ne treba ni spominjati...
|
... ..hmmm...pa dobro gdje ti zivis? ovo mi zvuci kao iz nekog srpskog filma,,, |
|
|
|
|
|
Circa
Ukupno postova: 3149 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
vlale je napisao/la: ›
u svakom slučaju bolje pijetao nego konstantna buka, gorenje zgrade tri puta u zadnjih 6 mjeseci, autobusi parkirani posred ulice, auti parkirani preko tri parkirna mjesta, pijani klinci koji nam skoro svaki vikend zapale kontenjer, a njihovo deranje pod prozorima ne treba ni spominjati...
|
Pa ti se definitivno trebas selit na neko seosko imanje, nema dvojbe... |
|
_________________ Ja sam srbin, ustaša, crnac, nacist, peder, jevrej i ne kupam se! |
|
|
|
|
|