Autor |
Poruka |
Alana Bates
Ukupno postova: 1359 Spol: Žensko
|
Al tema o čudnovatim fetišima... e to bi već bilo nešto. Dakle, osim gazde koji se bez daljnjeg definitivno pali na kavu, ima li tko neki neuobičajeni fetiš? |
|
|
|
|
|
DanicaV
Ukupno postova: 4765 Lokacija: ... gdje caruje drugarstvo... Spol: Žensko
|
Kava je zakon!
Moji misle da nisam normalna kada su knjige u pitanju. Onda nastojim biti karakter i ne ući u knjižaru jer će plastika raditi, ali sada sam počela kupovati preko net-a. |
|
_________________ "To je nepravda" Kalimero |
|
|
|
Bilke
Ukupno postova: 634 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
DanicaV je napisao/la: ›
Moji misle da nisam normalna kada su knjige u pitanju.
|
A di je fetiš? |
|
|
|
|
|
goose
Ukupno postova: 1245 Lokacija: tenja Spol: Žensko
|
Alana Bates je napisao/la ( Pogledaj post): ›
ima li tko neki neuobičajeni fetiš?
|
ne kontam... šta su tebi "neuobičajeni fetishi"?
meni je fetish vidjet dobar motokultivator.
jel to fetish po tvom?
|
|
|
|
|
|
gaap
Ukupno postova: 2694 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
|
|
|
DanicaV
|
Bilke je napisao/la: ›
Moji misle da nisam normalna kada su knjige u pitanju.
|
A di je fetiš?
|
Valjda to što kupujem i skupljam knjige.
Nekome su to oldtajmeri, meni, eto knjige. Između ostalog. |
|
|
|
|
Gemi
Ukupno postova: 2963 Lokacija: Nebesa Spol: Žensko
|
Fetish = Inanimate natural or cultural object believed to have magical power, either from a will of its own or from a god that has transformed the object into an instrument of its desires or a sexual arousal through the use of objects or affection to parts of the body, such as fingers, feet, leather, and etc. |
|
_________________ Gemi031 |
|
|
|
goose
|
|
|
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
Gemi je napisao/la: ›
Fetish = Inanimate natural or cultural object believed to have magical power, either from a will of its own or from a god that has transformed the object into an instrument of its desires or a sexual arousal through the use of objects or affection to parts of the body, such as fingers, feet, leather, and etc.
|
Hm... ako sam dobro shvatio Danicu, ona kupuje knjige (po mogucnosti debele i tvrdo ukoricene) i onda se seksualno uzbudjuje migoljeci knjigom medj bedrima?!
Jedino jos ne kontam kako bi se netko seksualno uzbudjuvai oldtajmerom... hmmm...
;-) |
|
|
|
|
|
goose
|
Leteci mungos je napisao/la ( Pogledaj post): ›
i onda se seksualno uzbudjuje migoljeci knjigom medj bedrima?!
|
hehehehhe
treba to dodati u Wikipediju... bookfetishism
|
|
|
|
|
|
DanicaV
|
Leteci mungos je napisao/la: ›
Gemi je napisao/la: ›
Fetish = Inanimate natural or cultural object believed to have magical power, either from a will of its own or from a god that has transformed the object into an instrument of its desires or a sexual arousal through the use of objects or affection to parts of the body, such as fingers, feet, leather, and etc.
|
Hm... ako sam dobro shvatio Danicu, ona kupuje knjige (po mogucnosti debele i tvrdo ukoricene) i onda se seksualno uzbudjuje migoljeci knjigom medj bedrima?!
Jedino jos ne kontam kako bi se netko seksualno uzbudjuvai oldtajmerom... hmmm...
;-)
|
ajd pročitaj još jednom ono na engleskom. ima jedno - preskočio si jedno OR (u prijevodu ili) - fetiš može značiti samo posjedovanje. jesi skupljao nekad značke, sličice, salvete, klikere......oldajmere, mercedese.......?
a kad smo kod knjiga, mogu reći da mi se sviđa miris nove knjige /garant neće proći bez komentara/ |
|
|
|
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
fetiš može značiti samo posjedovanje. jesi skupljao nekad značke, sličice, salvete, klikere......oldajmere, mercedese.......?
|
Hmmm, koliko s emogu sjetiti skupljao sam jedino razlicite vrste baruta jer sam htio napraviti raketu. Dzaba proucavao funkcioniranje raketnih motora, sapnica... imao sam krivi barut - rakete bi mi redovito eksplodirale... ;-)
No, vratimo se na kolekcionarstvo... hmmm... u mladosti sam znao skupljati ASCII i ANSI art, danas kojekakve fileove/aplikacije za koje uvijek mislim da ce mi nekada trebati. Ah... ali ni to nije neko kolekcionarstvo... ;-)
Ne privlaci me to skupljanje, nisam imao zivaca za to. Divim se liku koji je skupljao zenske mufove. Svedjanin, bio clanak u Erotici (onomad)...
a kad smo kod knjiga, mogu reći da mi se sviđa miris nove knjige /garant neće proći bez komentara/
|
Hm, ne znam sto bih ti rekao... osim da pripazis od koga kupujes knjigu... ;-) |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
Alana Bates
Ukupno postova: 1359 Spol: Žensko
|
Mislila sam konkretno na Geminu definiciju. BTW, guzice i sise su fetiš, ali ne osobito neobičan... |
|
|
|
|
|
--- Ukupno postova: 2910 Spol: Nebitno
|
kad već znate, onda neću imenovati svoj fetiš... |
|
|
|
|
|
DanicaV
|
Leteci mungos je napisao/la: ›
Hm, ne znam sto bih ti rekao... osim da pripazis od koga kupujes knjigu... ;-)
|
Nove knjige!!!!!!!! Tek izašlo iz tiskare.
Super mi je ova tema o fetišima.
Društvo pozdravljam vas i ode na tjedan dana u Makedoniju, širit bratstvo i jedinstvo, i pit' pravu kafu. |
|
|
|
|
|
|