Autor |
Poruka |
mish_21 Ukupno postova: 3 Spol: Nebitno
|
Pozdrav!
Ja bih vas molio da mi kazete ima li netko mozda katastarsku kartu Osijeka. Naime, zanima me broj katastarske čestice na kojoj se nalazi zgrada u ulici I.G. Kovačića broj 8.
Hvala unaprijed!!! |
|
|
|
|
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
Informacije o katastarskim cesticama mozes dobiti na www.katastar.hr, ali moras imati broj cestice (upravo ono sto i tebi treba ;-)).
Imas li mozda broj neke okolne cestice? |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
|
A nemam!
U tome i je problem. Znam za katastar na netu, ali mi treba broj cestice. Imam stan na toj adresi, pa mi trebaju nekakvi podaci iz katastra.
Inače, nisam iz Osijeka, pa da ne moram dolaziti zbog toga. |
|
|
|
|
|
legica_os
Ukupno postova: 4562 Spol: Žensko
|
mish_21 je napisao/la: ›
Pozdrav!
Ja bih vas molio da mi kazete ima li netko mozda katastarsku kartu Osijeka. Naime, zanima me broj katastarske čestice na kojoj se nalazi zgrada u ulici I.G. Kovačića broj 8.
Hvala unaprijed!!!
|
3445/nešto imam u firmi stare planove Osijeka gdje nije baš vidljiv broj tog objekta kojeg ti želiš...ako ti je hića nazovi katastar 221-438 pa pitaj njih. |
|
_________________ Sada sam shvatila da ti je bilo teško,dok sam te varala,lagala te sa smiješkom,šta mogu kada sam
takva, rođena sa greškom |
|
|
|
|
OK.
Hvala!!! A čestica 3445 je Dubrovačka ulica. |
|
|
|
|
|
legica_os
|
mish_21 je napisao/la: ›
OK.
Hvala!!! A čestica 3445 je Dubrovačka ulica.
|
vidim zajebala sam .. broj ti je 6455/3 ali nema ništa evidentirano u gruntovnici ni katastru... |
|
_________________ Sada sam shvatila da ti je bilo teško,dok sam te varala,lagala te sa smiješkom,šta mogu kada sam
|
|
|
Streppy Ukupno postova: 3 Spol: Nebitno
|
Pozdrav!
Ima netko katastarsku česticu broj za neku kuću u Kanižlićevoj? Meni isto treba broj a nemam niti jedan u blizini... Može netko pomoći? Hvala veliko unaprijed |
|
|
|
|
|
mali_ivica
Ukupno postova: 2703 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Streppy je napisao/la: ›
Pozdrav!
Ima netko katastarsku česticu broj za neku kuću u Kanižlićevoj? Meni isto treba broj a nemam niti jedan u blizini... Može netko pomoći? Hvala veliko unaprijed
|
Nemogu hebeno vjerovati, legica dila česticama...
PS: Ima jedan dečko na forumu...
Davorccc morate njega pitati za čestice on se duboko infiltrirao u geodetske strukture grada osijeka...
A tek da vidite kuma cjele te organizacije...
gospon. P. Auuuuuu |
|
|
|
|
|
legica_os
|
Pozdrav!
Ima netko katastarsku česticu broj za neku kuću u Kanižlićevoj? Meni isto treba broj a nemam niti jedan u blizini... Može netko pomoći? Hvala veliko unaprijed
|
počet ću naplaćivati dilanje česticama....
ovako...
kad kreneš od psunjske idu ti brojevi čestica od 2450 ali ne idu baš redom i tako do križanja gdje je Marinero,kafić.
Onda kreću brojevi od 1105,ali isto ne idu redom....ali otprilike je to to..
OŠ Ivan Filipović je katastarska čestica br.2457.... |
|
|
|
|
davorccc
Ukupno postova: 1400 Spol: Nebitno
|
|
Zadnja promjena: davorccc; 14.09.2015. 12:03; ukupno mijenjano 1 put. |
_________________ |
|
|
|
legica_os
|
davorccc je napisao/la: ›
mali_ivica je napisao/la: ›
Pozdrav!
|
Nemogu hebeno vjerovati, legica dila česticama...
PS: Ima jedan dečko na forumu...
Davorccc morate njega pitati za čestice on se duboko infiltrirao u geodetske strukture grada osijeka...
A tek da vidite kuma cjele te organizacije...
gospon. P. Auuuuuu
|
Macane, jesi našao kakvu koku?
Kome bude trebalo broj čestice nek mi pošalje na mail => [email protected] <= adresu stanovanja pa mu pošaljem KATASTARSKU ČESTICU.
Kissy - Kissy.
|
kolega ne moš mi krasti posao,ja ovdje dilam sa česticama,idi na drugi forum |
|
|
|
|
davorccc
Ukupno postova: 1400 Spol: Nebitno
|
|
Zadnja promjena: davorccc; 14.09.2015. 12:04; ukupno mijenjano 2 put/a. |
_________________ |
|
|
|
legica_os
|
davorccc je napisao/la: ›
Iskreno nikad se nemješam u tuđi teritorij, neću više.
Šmrc, šmrc.
Vidim da si počela šljakat dok čestice vadiš kao iz rukava.
Kissy-Kissy
|
bome šljakam i to na veliko
dilanje čestica mi je samo hobi |
|
|
|
|
|
|