Autor |
Poruka |
fairy
Ukupno postova: 1955 Lokacija: Ššššššume Spol: Nebitno
|
leny je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Ja se isto pridružujem za đamiju. Da bude lijepo u centru - em će biti vjernicima praktičnije 3 puta dnevno dolaziti em će ostali građani moći uživati u lijepom zdanju i vidjeti što se tamo događa.
|
....ovo je sala zar ne? |
|
|
|
|
|
cobi
Ukupno postova: 20 Spol: Muško
|
ja mislim da treba napraviti kaveze za krvoždelne flaminge,i onda za 5 kuna rješavaš se stresova,znači daš pare dobiješ dasku i flaminga i onda udaraš daskom flaminga,pored se napravi zanimljivi program za one koje čekaju u redu, |
|
_________________ ...Koliko god da je vama dobro,nama je još bolje... |
|
|
|
ramika Ukupno postova: 36 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
NIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠTAAAAAAAAAAAAAAAAA OSIM TRATINČICA I RAZLIČKA |
|
|
|
|
|
nemamjuzernejm Ukupno postova: 4 Spol: Nebitno
|
restorana ima
parkova ima
svega ima
ali kluba pristojnog-nema..ili jedino ja primjecujem da tako sta u ovom gradu nedostaje...
...
nesto tipa klub mladih,di mozes visit cijeli dan,di imas za pojest i popit i navecer slusat dobru mjuzu..
npr.http://www.klub-orlando.com/ |
|
|
|
|
|
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
1. trgovački centar
2. stambeno-poslovni objekat modernističkog izgleda
3. birtiju
4. izbetonirani komad s fontanom u sredini |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
...ajmo sad ozbiljno: lijepo uredjenu travnato-cvjetnu površinu s Grupom gradjana u sredini... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
|
anakonda je napisao/la: ›
...ajmo sad ozbiljno: lijepo uredjenu travnato-cvjetnu površinu s Grupom gradjana u sredini...
|
...ZA sam... |
|
|
|
|
|
mizma Ukupno postova: 6 Spol: Nebitno
|
|
|
|
|
mizma je napisao/la: ›
napokon nešto pameto!
|
na što misliš? tratinčice i različke??'''''''''''' i makove, poljske...????? |
|
|
|
|
|
Kostur
Ukupno postova: 97 Lokacija: Osijek grad na Dravi Spol: Muško
|
Meni ona ideja o gradskoj citaonici s pogledom na travu i udobnim foteljama na terasi OK. Mislim da bi poceo citati knjige tako a takav "kafic-dnevna soba" bi sigurno bio popunjen do zadnjeg mjesta |
|
|
|
|
|
morgan
Ukupno postova: 3964 Lokacija: gone to North Pole Spol: Nebitno
|
šta velite da bude groblje političara ili još bolje javno linčovalište? katran ,perje i ostale potrepštine da se nekog dobro označi.... |
|
_________________ Zašto bi se izlagali mamurluku? Ostanite pijani
Kad čovjek umre, ne zna da je umro, i to je samo teško drugima.
Isto je i kada je čovjek glup. |
|
|
|
Pićpa Ukupno postova: 2 Spol: Nebitno
|
|
|
|
|
Anai je napisao/la: ›
To bi bilo idealno mjesto za izlaske gdje bi puštali domaći i strani rock..a uz to i sve vrste metala...
Samo...lako je za očekivati da bi se ubrzo pretvorilo u još jedan narodnjački klub...pa onda možda najbolje neki restorančić i kaf s bilijarom
Uglavnom...totalno sam protiv da to bude stambeno...
Treba biti nešto baš ono vrijedno, a ne ko Esseker, napuhan a ništa
|
BumBaCicA je napisao/la: ›
Lugar je napisao/la: ›
na tom mjestu treba spustit jedan izlaz s autoceste (koja je u izgradnji) da si odma u centru... a projekt autoceste treba prepraviti, podići ju na stupove pa nek ide od čepinske preko kružnog, županijskom preko trga i kod bijele lađe da prelazi dravu i dalje prema mađarskoj. Mislim da bi to bilo divno...
|
Hahahaha..
Al posto zivim na cepinskoj, brinula bi se da kad bi bila neka nesreca da mi nebi sletio neki auto u sobu s autoceste, pogotovo kad bude kisa i kad bude klizavo pa ono..
No.. Stagod da naprave tamo (ako naprave uopce) bit ce nesto sto nebi trebalo bit tamo, jer za neke pametne stvari nemaju mozga.
|
No.. Stagod da naprave tamo (ako naprave uopce) bit ce nesto sto nebi trebalo bit tamo, jer za neke pametne stvari nemaju mozga. |
|
|
|
|
|
esseker
Ukupno postova: 155 Lokacija: Osijek - Land Spol: Muško
|
Kostur je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Meni ona ideja o gradskoj citaonici s pogledom na travu i udobnim foteljama na terasi OK. Mislim da bi poceo citati knjige tako a takav "kafic-dnevna soba" bi sigurno bio popunjen do zadnjeg mjesta
|
ovo mi se sviđa! a pored do Drave može biti i omanji parkić s Grupom građana... korisno a i jeftinije od rušenja. Rušenjem ovog prostora dobit ćemo situaciju kakava je dugo bila u "rupi" pored Stuca gdje je srušen Radnjak a evo sada vidimo da nam i tamo ipak treba jedan multifunkcionalni objekt. |
|
|
|
|
|
Loona
Ukupno postova: 3713 Lokacija: somewhere on Mars Spol: Žensko
|
Za sad podržavam svoju ideju al u nju uklapam i Grupu građana, Anakondinu, Kosturovu i onu sa brodovima....
Ima maštovitih ljudi, nema šta.. |
|
_________________ Svako rješenje ima problem. |
|
|
|
|
|