Autor |
Poruka |
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
razmatram kamo bih za novu godinu, a jedna od opcija je i švica. s obzirom da nikad nisam bio u švicarskoj, zanimaju me sugestije onih koji jesu: kamo ići, cijena smještaja, najbolje varijante za put, na što eventualno treba paziti prilikom rezervacije itd.
bitno je napomenuti da me skijanje baš i ne zanima previše; više sam za odmaranje, šetanje, razgledanje, dobru klopu i sl. |
|
|
|
|
|
morgan
Ukupno postova: 3964 Lokacija: gone to North Pole Spol: Nebitno
|
prijateljica mi živi u Bernu pa ću se raspitat što i kako te gdje. znam da oni imaju običaj unajmit kakovu kolibu (i oni su operirani od skijanja) te se tamo dobro provodit.imam negdje i neke razglednice...javim ti na PM |
|
_________________ Zašto bi se izlagali mamurluku? Ostanite pijani
Kad čovjek umre, ne zna da je umro, i to je samo teško drugima.
Isto je i kada je čovjek glup. |
|
|
|
MacaPapucharica
Ukupno postova: 3162 Lokacija: tu. Spol: Žensko
|
pokušaj sa www.couchsurfing.com
fora je da ideš kod nekoga bespla, a i ti (ako hoćeš možeš ponuditi smještaj)
ja još nisam bila, ali sam zato već 2 vikenda sa gostima iz izraela, Portugala, Njemačke...zgodna stvar
a @deer_hunter je bila u Rimu na tu foru..
naravno, ako te takvo što zanima |
|
_________________ naivna k'o francuska sobarica |
|
|
|
esseker
Ukupno postova: 155 Lokacija: Osijek - Land Spol: Muško
|
Bio sam u Ženevi prošle Nove Godine i grad me oduševio! Velik je multikuti grad a opet kao da nije tako velik, jako puno zanimljivih odredišta u samom gradu kao muzeji, parkovi, jezero..., jako dobar gradski prijevoz, odlična zabava! U samom centru ima nekoliko dobrih "pubova" ...sam grad ima neku "mediteransku atmosferu" i daleko je od onog stereotipa koji imamo o sterilnoj Švici, isto tako i Bern iako se tamo nisam dulje zadržavao. Pored Ženeve je žičara koja vodi u planinu u Francuskoj ali kako sam vidio u blizini nema skijališta, a ni snijega nije bilo prošle zime pa nemaš frke oko ski opreme |
|
|
|
|
|
wendy_wild20
Ukupno postova: 36 Spol: Žensko
|
U Baselu imaš nekih domaćih akcija ovako, a za novu godinu extra neki programi, al naši ljudi, naša raja, pa ti možd to više paše, pošto su Švicarci mal nadrkan narod |
|
_________________ ...nisam Merlin ni Madonna,ja sam zabranjena zona,sa mnom je ljubav cista totalka,jer ja sam Wendy- profesionalka... |
|
|
|
zlusch
Ukupno postova: 2038 Lokacija: Sjenjak Spol: Muško
|
|
|
|
DonQuijote
|
hvala svima na trudu, ali sam nakon malo surfanja ipak zasad odustao od švicarske i odlučio se za peštu. mada su na listi želja bili i luksemburg i lihtenštajn... |
|
|
|
|
|
zlusch
Ukupno postova: 2038 Lokacija: Sjenjak Spol: Muško
|
|
|
|
DonQuijote
|
zlusch je napisao/la: ›
A ništa na jug gdje je toplije?
Meni se po glavi mota Grčka, Tunis, Malta... naravno, ako ostane nešto para od ovog izleta
|
ma nou, ja sam tradicionalan tip, preferiram zimski ugođaj oko božića i nove godine. budimpešta nije garancija za to, ali je veća vjerojatnost nego npr. u grčkoj. |
|
|
|
|
|
|
|