Autor |
Poruka |
100ka Ukupno postova: 6 Spol: Nebitno
|
Na ovom linku http://vote.missglobalbeauty.org/contestants-2008.php možete vidjeti sve sudionice izbora i podržati našu Tajanu, koja se upravo bori da se promjeni naziv grada koji su krivo napisali da predstavlja. Predstavlja Osijek, pa tek onda Hrvatsku. Uđete u voting page, utipkate broj kartice i posao gotov dok kažete keks. Unaprijed hvala svima na glasovima. |
|
|
|
|
|
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
100ka je napisao/la: ›
Na ovom linku http://vote.missglobalbeauty.org/contestants-2008.php možete vidjeti sve sudionice izbora i podržati našu Tajanu, koja se upravo bori da se promjeni naziv grada koji su krivo napisali da predstavlja. Predstavlja Osijek, pa tek onda Hrvatsku. Uđete u voting page, utipkate broj kartice i posao gotov dok kažete keks. Unaprijed hvala svima na glasovima.
|
čekaj malo, jesi ti normalan? da glasam i još da platim 3 USD za to?! pa ne pada mi na pamet! |
|
|
|
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
100ka je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Uđete u voting page, utipkate broj kartice i posao gotov dok kažete keks. Unaprijed hvala svima na glasovima.
|
moš si mislit
ajd ti meni palti da ja za nju glasam
moj tata nije todorić
i da ja radim1h da bi glasala za nju na nekom kvazi izboru koji nema nikakvog smisla i poante osim jačanja ega (ajd da je barem izbor za miss svijeta ali ovo)
pretpostavljam da je ovaj post nastao iz a) ljubavi i b) nedostatokm novaca za glasovanje... s toga ti predlažem da odeš na pijanu i Tvrđu skupiš par boca, uplatiš keš na karticu i glasaš
sretno tebi i njoj u budućem životu i puno pozzdrava |
|
_________________ ► Play ♫♫♫ ılılllıllıı ♫♫♫ ılılllıllıı Pause ll
SVI SMO MI VUCO |
|
|
|
Circa
Ukupno postova: 3149 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Buaahahahahaha, kaki lopovluk...
Navlakuša za debele drkaroše koji se nadaju da ce pojebat nesto ako glasaju i plate tri dolara...
Sjajno! |
|
_________________ Ja sam srbin, ustaša, crnac, nacist, peder, jevrej i ne kupam se! |
|
|
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
Mene najvise boli to sto ju je netko tako izdeformirao dok ju je peglao u Photoshopu.
Nadam se da njena pozicija (na dnu) ne predstavlja njeno trenutno stanje na ljestvici. |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
meni ovo počinje ličiti na novu lovu
nazovite naš 060 i pričajte sa aktraktivnom voditeljicom
sigurno osvajate 5000kn, ali još sigurnije dobivate tel. račun od 10 000kn...
s toga odmah, ali sada odmah, dok cijena nije porasla, kliknite na priloženi link, utipkajte broj kartice(svoje, mamine, tatine, muževe i naravno ljubavnikove) i gledajte kako netko koristi vaše podatke i prazni vam račun |
|
_________________ ► Play ♫♫♫ ılılllıllıı ♫♫♫ ılılllıllıı Pause ll
SVI SMO MI VUCO |
|
|
|
tux
Ukupno postova: 2376 Spol: Muško
|
ajmo sad svi dodite do mene i podrzite moj kupus u izboru najljepseg kupusa na svijetu,samo vi meni dajte 10 kn ja cu sve ostalo rjesiti |
|
|
|
|
|
D.E.A.
Ukupno postova: 188 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Koji uzas,sami lopovi... |
|
_________________ Jebe mi se za sve vas! |
|
|
|
MacaPapucharica
Ukupno postova: 3162 Lokacija: tu. Spol: Žensko
|
vidim ja da se tu razbacuju mojim imenom... |
|
_________________ naivna k'o francuska sobarica |
|
|
|
mali_ivica
Ukupno postova: 2703 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
100ka je napisao/la: ›
Uđete u voting page, utipkate broj kartice i posao gotov dok kažete keks.
|
Dobro da nisi tražio da ti budem jamac za kredit
PS: Koliko je tih izbora za miss na kraju?
I kako onda znaju koja je od tih misica na kraju naujljepša...
Predlažem osnivanje superkup izbor za miss na koji mogu samo pobjednice izabrane iste godine na različitim natjecanjima. |
|
|
|
|
|
Uma
Ukupno postova: 4727 Spol: Žensko
|
|
|
|
legica_os
Ukupno postova: 4562 Spol: Žensko
|
|
|
|
Delfin
Ukupno postova: 505 Lokacija: Osijek Spol: Nebitno
|
Koji proser!!! hahahaha |
|
_________________ ...MOJ OSIJEK PUN JE SUNCA... |
|
|
|
Heroina9
Ukupno postova: 468 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Zamisli, moram platiti da glasam za nekekav tamo izbor nečega...?!? Bože koja glupost..... |
|
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
Ne znam kako je djelovala na vas, ali mene je ova rasprava natjerala da Tatjanu pocnem podrzavati u ideji njenih obozavatelja da im pokaze sve cari svog nagog tijela.
Go, Tatjana, go! You can do it! |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
|
|