heh...da i ja napišem koju....dugo nisam....
.....u osnovnoj školi svi su mi govorili da sam zbog svog jezika ko stvoren za odvjetnika....pih.....i ja bio uvjeren da je to ono što želim...dakle gimnazija pa pravni faks.......i onda jednog dana na satu tehničke kulture, 8. razred i imali smo neku vježbu vezanu za strujne krugove,sheme i spajao se neki mali strujni krug ( rasvjeta,2-3 utičnic..bla,bla..)..i meni to toliko zanimljivo bilo...i došlo meni u glavu da bi ja to htio radit u životu..... reko ja to mami i tati...al oni me odgovarali od toga..ma nije to sine za tebe...reko, mama i tata znaju najbolje.....došao dan upisa u srednju školu.....i idem ja tako prema tvrđi upisat gimnaziju....i prolazim pored EMŠE....i bez razmišljanja uđem ja unutra...predam papire za elektrotehničara...i budem primljen.....kad sam došao kući bilo me strah reći mami i tati..tako da oni nisu ni znali par dana gdje sam se prijavio i što sam upisao....kada sam im konačno rekao,bili su malo ljuti,al su rekli da je to moj izbor i da ću jednog dana pomisliti kako sam pogriješio i da im onda ne dolazim reći kako su imali pravo......
...danas,nakon 10 godina, obožavam svoju struku..imam još 2 ispita na istoimenom fakultetu.....poludio sam za dalekovodima i elektranama.....uživao sam i uživam u svakom danu svog srednjoškolskog i fakultetskog obrazovanja....
....sad se samo nadam da će mi to i u životu pomoći.....
...................................
a, pokraj fakulteta,i odabir mog drugog zanimanja ( sviranja ) je možda zanimljiv..pa drugom prilikom možda i to napišem...ako koga bude zanimalo |