Autor |
Poruka |
Elena_Os
Ukupno postova: 1795 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Frost je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Sviđa mi se i što je učitao sve bookmarkove, lozinke i browsing history iz Firefoxa
|
Iznenadila sam se ugledavši da neću morati "uvoziti" ili tipkati sve lozinke i ostalo..
adsl, 2 giga rama i Chrome... što reći osim supika |
|
_________________ Carpe diem! |
|
|
|
Evil Poodingh
Ukupno postova: 2517 Spol: Muško
|
meni se sviđa, ali ne mogu nigdje naci kako prebaciti bookmarkse iz firefoxa tamo. ako nadjem prelazim i ja 100%, no ovako ne zelim svojih 30ak bookmarksa ponovno upisivati... |
|
_________________ https://www.facebook.com/GO.Osijek |
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
meni prebacio sve automacki super je sviđa mi se GDJE SE MIJENJA JEZIK NEĆ NA NAŠKI |
|
|
|
|
|
faktor-x Ukupno postova: 447 Spol: Muško
|
pa pita te prilikom instalacije da li želiš uvoz iz drugih preglednika ili odeš na prilagodi i kontroliraj u chromeu i imaš uvoz oznaka i postavki |
|
|
|
|
|
Monstrum
|
aaaaaaaaaa engleski molim engleski ne podnosim riječi kao što su kolačići i zaporke |
|
|
|
|
|
|
Monstrum je napisao/la ( Pogledaj post): ›
aaaaaaaaaa engleski molim engleski ne podnosim riječi kao što su kolačići i zaporke
|
postavke/opcije/jednostavno - promjeni postavke jezika i fonta/jezici |
|
|
|
|
|
Monstrum
|
aj fala ma tražio i tražio i to u opcijama baš tamo al kad to meni piše na rvackom ne bi ga našo da je font 42 |
|
|
|
|
|
Elena_Os
|
Monstrum je napisao/la ( Pogledaj post): ›
aj fala ma tražio i tražio i to u opcijama baš tamo al kad to meni piše na rvackom ne bi ga našo da je font 42
|
Evil Poodingh je napisao/la ( Pogledaj post): ›
meni se sviđa, ali ne mogu nigdje naci kako prebaciti bookmarkse iz firefoxa tamo. ako nadjem prelazim i ja 100%, no ovako ne zelim svojih 30ak bookmarksa ponovno upisivati...
|
pa imaš i to..odi na customize i vidjet ćeš import bookmarks & settings..
nisam isprobala jel tako šljaka, ja sam odmah pri instalaciji isklikala.. |
|
_________________ Carpe diem! |
|
|
|
Elena_Os
|
|
|
|
mladunce
Ukupno postova: 339 Spol: Nebitno
|
|
|
|
mladunce
Ukupno postova: 339 Spol: Nebitno
|
nasla sam...u options imas postavke fonta i jezika! |
|
|
|
|
|
|
fora mi je ovaj Incognito prozor
jedino mi fali tipka za padajući izbornik kod trake za upis stranica da mogu vidjeti često otvarane stranice |
|
|
|
|
|
Monstrum
|
pun mi ga je kurac više imam ga pola dana i žalim za ff, užasno mi je spor, srušio mi je sve već 10 puta, flash mi ne radi s tim sranjem u svakom slučaju ide mi na jaja
jel ima još netko problema sflashem jer ako igram online poker svako malo malo mi oruši sve i zakolje a to mi strašno ide na jaja |
|
|
|
|
|
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol: Nebitno
|
Monstrum je napisao/la: ›
jel ima još netko problema sflashem jer ako igram online poker svako malo malo mi oruši sve i zakolje a to mi strašno ide na jaja
|
flesh radi bez beda, bar ovi banneri, a onlajn igre ne igram... |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
|
Monstrum
|
prvo mi je klao fejs i uopće mi neda ništ da klikam apsolutno neda, morao sam iz ie mijenjat neke postavke, da bi se vratio i jedno brat bratu 10X mi je srušio poker u pol igre al da je samo to, bilo šta što koristi flash mi kolje užasno, idem sad nanovo instalirat flash i javu za nedaj bože jer sam pročito da s beta verzijom jave ima sranja al kao radi se na tome pa se javim kroz po sata sat kad mi prvi put oruši nešt i kad popizdim |
|
|
|
|
|
|
|